Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Whip Whitaker

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teszteld le, átprogramozta-e már az agyad a pornó? Olyan életet szeretnék, amit élvezek, szeretnék boldog lenni. Amikor reggel felébredek, azt akarom érezni, hogy ez egy szép, új nap, ami tele van izgalmakkal, örömmel, aminek minden percét élvezhetem. Vonzódni szeretnék a páromhoz, intelligensnek,…..
Whip Whitaker 2015.12.22 12:09:17
@AlbaZen: csak nem te is pszichiáter vagy és ügyfeleket keresel? ;) Hál' istenek ez nem olyan drasztikus mint a heroin megvonás amikor kirugod az agyadban szék egyik lábát és onnan instabil lesz. Csak egy dopamin forrást veszel el az agytól a pornó megvonással, amit számos más örömforrással lehet pótolni. Pl el jársz társaságba, táncolni hús-vér lányokkal, vagy sportolni bármit. Persze a kőkorszaki agyunk ettől még követelni fogja a szexuális ingert amit megszokott, ezért lesznek napok amikor letörtnek érzed magad, de nem tartanak örökké, pláne ha mindig van B terved hogy mit csinálj pornó nézés helyett. Szóval bárki nyugodtan álljon neki ha le akar szokni. A cikkben is vannak tippek, meg amit korábban írtam oldalt , ott is találtok segítséget. Sok sikert mindenkinek!
Whip Whitaker 2015.12.22 17:23:29
@Huffnágel Pista: nem is tudom hol kezdjem... Remélem ironikus akartál lenni, csak nem sikerült. :) Kötekedés nélkül, ha egy szex robot elég lenne a nők helyett akkor akár kurvázhatnál is, szerintem egyelőre olcsobb. :) Hogy mélyebben elemezném, hogy a nőket lealacsonyítod csupán a nemi szervre és azt is megfosztod az emberi mivoltától, hogy analog és digitális tárgyként tekintesz rá, na már ez is komoly problémákról árulkodik. Neked tényleg nem a pornofüggőség a legnagyobb bajod, és ezt most tényleg jó indulatból mondom, segítségre lenne szükséged, hogy teljessebb életet élhes.
Whip Whitaker 2015.12.22 23:21:02
@AlbaZen: Hát úgy tünik megküzdöttél a démonaiddal, de győztél és ez a lényeg. Ahogy te is montad ennél sokkal nagyobb problémák is vannak, pont ezért ne bátortalanits el senkit aki ide be néz, és le szeretne erröl szokni. Neki kell állni és küzdeni , és igen igazad van, szélsőséges esetben segitség is kellhet, de általában nem.