Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lee.Pixi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Jaj, drágaság, tudom, hogy fáradt vagy. Tessék enni valamit, és keress valami új, izgalmas sorozatot! Hamar elmúlnak majd ezek a napok, nem lesz mindig ilyen sok bent a munka. Akkor is így lesz, ha most ezt nehéz elhinni! Csok! ..
Lee.Pixi 2018.01.29 21:02:30
:x
Egy férfi oklevelet kap a munkahelyén, a következő felirattal: „Köszönjük, hogy itt dolgozol, immár tíz éve, hogy itt dolgozol, és hogy jól dolgozol”. Tiszta ciki az egész felirat!..
A huszonéves fiúk együttest alapítanak. Mivel hosszú távra tervezik a zenei pályájukat, ezért belegondolnak abba is, hogy milyen ciki az, amikor a 65 éves énekesnő a csábításról énekel vagy a nagypapa korú énekes a bulizásról és a csőnaciról. Úgy döntenek, hogy csakis olyan…..
Azt, hogy miért szexelnek a férfiak, igazából senki se akarja tudni. Merthogy róluk az a hiedelem alakult ki az idők során, hogy nekik ehhez nem kell külön motiváció. Mert hajtja őket a vérük, mondták a régiek, mert magas a tesztoszteronszintjük, mondják a maiak, mert csak... El…..
Lee.Pixi 2015.12.23 06:43:57
@Spiritmonger: bajok = kisebb libidó:nem mondtam, h mindig, mindenkire igaz, de talán összefügg azzal, hogy a jó szexhez kell némi önbizalom, annak a tudata, h jó vagy, szóval ettől biztosan sokkal felszabadultabb az ember.
Nem egy férfinál tapasztaltam már például, h sikertelenség = impotencia. Tegyük fel, egy fontos üzleti tárgyalás előtt áll. Ha sikerül, vágtat haza, és annyira férfinak érzi magát a sikertől, h a nője nem is érti hirtelen, hogyhogy ennyire "fickós" a palija. Ha nem jön össze, amit akar, valószínűleg rohadtul nem azt fogja gondolni először, h nem baj, legalább legyen egy jó szex ma este. És még ha lesz is, közel sem lesz olyan, mint egy sikeres tárgyalást követően lenne.
Amikor én ilyen helyzetben voltam (mármint problémák=érdektelenség), abban erősen közrejászott, hogy az - egyébként évek óta munkanélküli, eltartott - partneremtől nem igazán kaptam semmi pozitívat. Sem szóban, sem tettben. Sőt. Igen erősen próbálta nyomni, én mekkora egy sz@r vagyok minden téren, nyilván azért, h legalább a lelki terrorban fölém emelkedjen, ha már másképp nem tud. Szóval ilyen körülmények között kinek van kedve a szexhez, főképp vele? Mással pedig szóba sem jöhetett, mert, mint írtam, én kapcsolatban nem lépek félre.
És egy kicsit Liza Lizának írt hozzászólásodhoz kapcsolódva: szerintem a dugás egy nőnek nagyon sokszor nem azt hozza, amit egy férfinak. Nem kevés férfit volt alkalmam megtapasztalni az utóbbi 3-4 évben, és a jelentős többségük nem ért annyit (itt kizárólag az ágybeli teljesítményéről beszélek), hogy kétszer rászánjam magam az eksönre. Az meg valahogy nem motivál, hogy ő baromira élvezi, nekem meg annyi örömöm van benne, hogy inkább le sem húzom a bugyimat, mert minek.
Lee.Pixi 2015.12.23 17:44:40
@Sadist: Hadd ne csináljak már rendszert abból, hogy a másiknak jó, nekem meg nyűg. A szexnek viszonossági alapon kell működnie. Voltam olyan kapcsolatban, amiben ez nem volt meg, de hosszú ideig én ilyet nem tudok fenntartani. Nálam a jó szex hiánya nem kompenzálható.
Lee.Pixi 2015.12.23 17:47:54
@Sadist: és igen, egyébként jó adni, abszolút fel tud izgatni, amikor látom/érzem/hallom, hogy a másik fél élvezi, amit csinálok, DE amikor a végén ott maradok kielégítetlenül, mert a pasi nem bír el velem, abból köszi, nem kérek.