Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaBonita

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ladies' Night egy csajos film premiere köré szervezett, nőknek szóló programot takar, ezen vett részt a napokban JuHar is. Szeptember 30-án egy szerelmes filmre csábította a nézőket a MOM Park Palace Cinema, mindenféle termékbemutatóval, táncműsorral és ajándékcsomaggal. Azonban…..
LaBonita 2009.10.05 16:02:08
@Ben Zinkoot: Szerencsés ember lehetsz, hogy te még nem futottál bele semmilyen elcseszett "magyarmódi" szervezésű rendezvénybe. A begyöpösödött "asszonynak a konyhában a helye" felfogásoddal magadat minősíted és nem minket. Remélem a saját párod legalább a kedvenc TV sorozatát megnézheti, persze szigorúan mosogatás után. ;)
A koncertszervezők jóval a válság előtt bebiztosították magukat a színpadhoz közelebbi állóhelyek vipesítésével. A rajongók még akkor is dalolva fizetik ki drágább jegyet, hogy esélyesek legyenek a tömegbe hajigált hangszerekre (a Homár rekordja egy szintetizátor volt, de…..
Az idősebbeket a legválogatottabb módszerekkel szokták kiforgatni a párnába rejtett pénzükből. Mostanában a Zepternek látszó gyógylámpa a menő, drágább, mint az eredeti, és nyilván nem csinál semmit (mondjuk a Homár az eredetiben sem hisz). Szilviéknél egy CO-jelzővel…..
LaBonita 2008.03.19 17:29:22
Osztom Sun véleményét!

Az én nagyikámat is megtalálták már ilyen rettentően mézes-mázos férgek, hogy ajándéksorsoláson nyert "gyapjú ágynemű szettet", csak át kell vennie, de mivel a nagyim agyembólia miatt mozgáskorlázozott és nem tudta volna a "nyereményt" bevinni a házba, hát ők szívesen bevitték neki, ami 60.000 forintjába került fizetett, mert félt, ha nem fizet bánthattják és akkor sokkal többet is vihettek volna. Képzelhetitek, hogy őrjöngtem, mikor hazaértem és megtudtam az aznapi sztorit?! Elrongyoltam a rendőrségre, hogy cirkáljanak már egy kicsit a városban (B.örs), hogy ne fosztogathassanak hiszékeny kis öregeket az ilyen gyökerek, de hazalegyintettek a búsba.
Hiába van az én nagyim is "beidomítva", mint egy kisgyerek, hogy "idegeneknek nem nyitunk ajtóóót" meg, hogy nincs olyan, hogy csak úgy ingyéé kap valamit, de ha valaki nagyon hozna valamit, jöjjön vissza akkor, amikor én is otthon vagyok!
Mostanában megint felbukkant a környékünkön egy "batyus" asszony duo, akiket kocsival kísérnek, ha esetleg "rossz emberhez" csöngetnének be, hamar elpucolhassanak a helyszínről.
Annyit tudok tenni, hogy amikor "váratlan látogatók" csöngetnek be a mamámhoz vagy a szomszédnénihez felhívnak engem telefonon, és én azonnal felhívom a helyi polgárőrséget, akik veszik a fáradtságot és autóba vágják magukat és körbejárják a szomszédos utcákat.

Tisztában vagyok vele, hogy az idősek is hibásak, amiért hiszékenyen meglophatóak, de akik az ilyen idősekre "specializálódnak" és bemennek az otthonaikba, hogy kifosszák őket, azoknak nyilvánosan a Hősök terén vágattnám le a kézfejét!
Alant hat beszkennelt oldalnyi tömény, önfeledt szórakozás következik. Lackótól kaptuk a levelet, amiben Maria direkt marketinges lendülettel kínál a postaládával rendelkező magyar állampolgároknak egy -- na máris zavarba jöttem, hogy mit is. Egy "személyre szabott Óriási…..