Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VaníliaDanília

98 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán az a legtisztább, ha elmesélem azt mit is gondolok... Elmesélem azt milyen is mikor háttérbe szorítod önmagad, elmesélem azt, milyen az, amikor mindig is arra neveltek, hogy hogyan viselkedj, hogyan legyél más, hogyan legyél különbb másoknál s hogy hogyan vagy többre képes mint mások, s…..
Sokszor töpprengek azon, mi az élet értelme? Mi az ami fontos vagy ki az aki fontos? Számít-e az ismeretség, a barátság vagy ez csak egy felszínes gúnyruha már? Az élet tényleg nem szólna másról csak az érdekről, az alkalmi kedvességről, a felszínességről? És ilyenkor tör fel belőlem a…..
Idén január 1-től Magyarországon is bevezetésre indult a műanyag PET palackok visszaváltása. Ami nemcsak a különböző, műanyag flakonos italok drágulását eredményezi a közel jövőben, hanem plusz macerát, időt és energia befektetést is jelent. Ezek mellett pedig nem elfelejtendő, hogy nem mindegy…..
Elítélsz azért mert bizalmatlan vagyok? Mert nem tudok elköteleződni? Nos köszönd azoknak akikben hittem, köszönd azoknak, akikben bíztam s mégis hátba szúrtak, mégis kihasználtak, porba tiporták azt aki mindig mellettük állt... Legyek kedves? Legyek megértő? Legyek jó? Legyek az akinek látni…..
Van az a pillanat amikor annyira tehetetlenek s annyira elkeseredettek vagyunk azért mert nem jó amit teszünk vagy gondolunk, hogy hülyeségeket csinálunk... S ilyenkor a régi sebek, a régi hegek előtérbe kerülnek s újból felszakadnak hiába is ellenkezünk. Van az a pillanat amikor…..
Nem meglepő, hogy sokan vágynak a vidéki, csendes életre messze a városi zajtól és mozgalomtól. Ezért sokan költöznek tanyákra, illetve építkeznek ilyen telkeken. Ehhez pedig most segítséget nyújthat a TANYA FEJLESZTÉSI PÁLYÁZAT. Mai témánkban ezt a lehetőséget fogjuk kicsit boncolgatni, illetve…..
Ebben a mai felgyorsult, felfordult világban a legfontosabb témánk az egészség és annak megőrzése. Blogunkon számos cikk szólt már az ivóvíz fontosságáról egészségünk érdekében. De gyorsan a lényegre térvén, mit is értünk az alatt, hogy karnyújtásnyi segítség lehet?  Cégünk több évtizede…..
Sosem voltam az a lány, aki feladta volna az álmait, a céljait... Mindig is küzdöttem az elérésükért s a tiszteletért... S most mégis történtek olyan dolgok, amelyek térdre kényszerítettek s megváltoztatták a nézőpontomat a világgal, az emberekkel szemben. Keménnyé, sebezhetetlenné váltam…..
A mai modern technikának, az állandó fejlődésnek köszönhetően számos olyan eszköz, berendezés került a kereskedelmi piacra, amellyel az életünket könnyíthetjük meg avagy akár az egészségünk fenntartását helyezhetjük előtérbe ezek segítségével. Számos olyan berendezés is jelen van évek óta a piacon,…..
Blogunkon nem egyszer olvashattak már az ivóvizeinkben lévő ásványi anyagokról, azok környezetre és egészségre gyakorolt hatásairól. Mai témánkban egy érdekes kanadai kutatást fogunk elővenni, amelyben a mangán hatásait vizsgálták az emberi szervezetre. De mielőtt a kutatást bemutatnánk, beszéljünk…..
Azt mondják a pénz csak egy papír, egy túlértékelt fecni, melyért az ember akár ölni is képes...  S van aki csak azért, hogy tényleg éreztesse fontos számára az a személy, akit közel enged a szívéhez még ezt a fecnit is képes odaadni mert számára nem olyan értékes mint a másik számára... Hányszor…..
 Ezt mindenkinek, aki szerint egy rohadt k*rv*nak számít, az erős, önálló nő!!!    Mondd leültél már velem egyszer is beszélgetni... Szemtől szemben csak te és én? Hallottad már a véleményem a világról, a gondolataim az élet nagy kérdéseiről? Hallottál már bármi olyat tőlem, ami miatt elítélsz?…..
Mindennapos témánkká vált az egészséges életmód, amely magába foglalja az alapvető környezetbeli dolgainkat is, mint például a tiszta víz fogalmát! Egyre többen jutnak el arra a gondolatra, hogy alapvető háztartási kellék egy víztisztító berendezés, eszköz. Viszont fontos tisztázni pár dolgot…..
Ahhoz, hogy egy kúra, egy diéta sikeres legyen az alapokat is figyelembe kell vennünk. Mit értünk ez alatt? Hiába a megfelelő forrásból származó vitamin és étrend kiegészítő és az ezek mellé társított program illetve edzésterv, ha már az alapoknál elrontjuk. Ahhoz, hogy testünk képes legyen a…..
Állítsátok meg a világot, csak egy kicsit, hogy ki tudjak lépni s fel tudjam égetni mind azt mi nem enged ahhoz, hogy mosolyogjak... hogy elégessek minden olyan szálat s köteléket, mely csak újabb sebeket okoz, mint az ostor csapása... Állítsátok meg a világot, hogy ki tudjak szállni, hogy ne…..
Vajon tetteinknek mekkora súlya lehet? Vajon megfizetünk mind azért, amit tettünk legyen az akár jó, akár rossz? S vajon a karma hagyja, hogy ezt mind lássuk? Mi lehet az oka annak, hogy hibákat követünk el? S mi lehet az oka annak, hogy ezekre a bizonyos hibákra csak később ébredünk rá? Tehet-e a…..
Olykor oly annyira megszakad a szív, hogy többet érezni sem akarnánk dobbanását... S olykor oly annyira megtörik a lélek, hogy egyetlen kedves szó kevés ahhoz, hogy fájó darabjait összeolvasszák... Vajon miért ilyen érzéketlen ez a világ? Vajon miért nem számít már az igaz szeretet? S vajon miért…..
Sosem gondolnánk, hogy az a kijelentés igaz lehet, hogy az élet tükröt mutat nekünk... Nos, ezt az érzést most én is átélem. Lehetetlenségnek tűnhet, de az életünk egy pillantás alatt teljesen megváltozhat... Elveszíthetünk olyanokat, akiket szerettünk s el kell engednünk olyanokat, akik a világon…..
Csatát vívni egy olyan helyzettel, melyre sosem számítunk talán a legnehezebb... Elengedni egy olyan személyt, aki fontos számunkra talán a legveszélyesebb döntés... S ilyenkor a félelem, a kétség ami úrrá lesz felettünk. Aggódunk, örlődünk s csak azt kívánnánk bár erősebbek lettünk volna s nem…..
Nők vagyunk... ez egy olyan fogalom, mely magába veszi az örökös harcot a test s lélek félelmével, vágyaival s akadályaival. Ez egy egy olyan örök körforgás, mely életünk bármely szakaszában, a nap bármely pillanatában jelen van... S mi ez a harc? Mi ez a kétség, félelem? Nos, az elfogadás kérdése,…..
ByVaníliaDanília Ha tudnád... 2020.04.08 11:33:01
Azt mondják a szerelem vak, a szerelem egy múló hullám s, hogy első látásra nincs is... De egyben a szerelem vad, tüzes, lángoló és igazán felejthetetlen egy igazi szabad élmény...  Életem eddigi pillanataiban nem egy hullámvölgy, nem egy kemény falba csapódás ért már... sokszor zárkóztam be…..
Talán a kialakult helyzetet elnézve eljutottunk odáig, hogy felismertük és elismertük azt, hogy az egészség igenis fontos és annak megőrzése még annál is fontosabb. Ennek fényében mindent megteszünk azért, hogy megóvjuk magunkat és szeretteinket. Különböző vitaminokkal, étrend-kiegészítőkkel…..
Az teljesen igaz, hogy ásványi anyagokra szüksége van szervezetünknek, de vajon az is igaz, hogy mindegy milyen formában és hogy milyen forrásból pótoljuk? Nos, mai bejegyzésünkből kiderül az igazság! Számos cikkünkben beszéltünk már az ivóvíz fontosságáról, a kristálytiszta ivóvíz előnyeiről, a…..
Életünk minden egyes mozzanata során testünkben milliónyi kis művelet, folyamat játszódik le. Gondolunk itt a szervek működésére, az agyi funkciókra, a hőháztartásra, tehát maga az éltető életre. Ezekhez a feladatokhoz,sokszor pedig egy kis segítség kell, hogy tökéletesen tudjanak működni. Gondolunk…..
Talán nem nagy újdonságot jelent az, ha a vízkő okozta károkról beszélünk... Igen ez alatt a különböző szaniterek, csapok, mosógép, mosogatógép és egyéb háztartási eszközök idő előtti elromlásáról beszélünk. Ez pedig egy olyan probléma, aminek az ember nem igazán tud örülni, hiszen ezeknek a cseréje…..