Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Avgust

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitézy Dávid ma a Közlekedési Múzeumot vezeti, illetve újítja meg. Természetesen aktuális terveiről is beszélgettünk vele a Forbes márciusi számában megjelent interjúban, de rengeteg érdekes rész nem fért be a lapba. Ezeket két részletben közöljük itt a blogon, ez az első - többek között…..
Avgust 2016.03.03 13:13:46
@NastroAzzurro: Azt a politikai elitet én sem támogatom. De ettől fügettlenül engem nem érdekel honnan jön, ha jó munkát végez.
Avgust 2016.03.03 13:37:45
@Tahó Sandokan: Így van, és az okostelefonos lehetőségek szerintem nagyban hozzájárult ahhoz is, hogy Budapestre évről évre egyre több turista jön, rekordokat döntögetve.

Google Maps-ben sok nyugat európai város előtt vált Budapesten elérhetővé tömegközlekedéses útvonaltervezés ha jól emlékszem, a BKK konstruktív együttműködésének köszönhetően.

A másik, hogy már angolul is bemondják/kiírják a dolgokat a főbb járatokon, és végre kitettek értelmes tájékozódást segítő táblákat az aluljárókba. Ezek a BKV/BKK költségvetésében filléres dolgok, mégsem voltak rá képesek Vitézy előtt 30 évig. Egyszerűen az ilyen dolgok eszükbe se jutottak, mert egy kiégett, kivénhedt csapat voltak, és nem úgy gondolkodtak, hogy mit kéne újítani ma, és mit holnap.

Budapest pár éve már kezd egy külföldi barát világvárosra hasonlítani, ahol könnyű boldogulni, nem pedig egy visszamaradt, "keleti-európai" városra.