Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NyIvett

60 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég jártam a saját blogom felületén.. Őszintén megvallva nem tölt el büszkeséggel a tudat, hogy júliusban bloggoltam utoljára és azóta magára hagytam az oldalt és vele együtt az olvasókat is. Ígértem, hogy jövök a Lockdown valáságdokumentációs szériáival, amit mulasztottam megtenni. Mentségemre…..
Kedves Olvasók! A mai napon azon szándék mentén haladtam, hogy ma befejezem a „Mi a szitu Londonban?” következő részét. Jött a hívás és jött a múzsa az íráshoz. Testemmel is megkezdem a ráhangolódást, és a „mostantól a luxuspillanataival értékelem magam” pozitív állításhoz való hűségemet megőrizve,…..
Nos, az elmúlt hetekben újabb fordulatot vett az életem. Mondjuk már jóval előbb, mint egy héttel ezelőtt eldöntöttem, hogy visszatérek Londonba. Elkezdtem az előkészületeket. Mint testben, és mint lélekben. A jelen COVIDos helyzetre való tekintettel csak körvonalakban volt arról fogalmam, hogy mire…..
Történetterápia Lélektársam 2020.06.13 12:33:14
Már majdnem végeztem a mai, rövidített, teljes testes edzésemmel. Elõkészítettem a levezetéshez a jógamatracot, és elkezdtem csinálni a szokásos nyújtó jógagyakorlat sorozatomat. Imádok benne elmélyülni, amelyhez a hajlékonyságom nagyban hozzájárul, és amely hajlékonyságot köszönhetek egykori…..
A mai nappal betelt az egyik kedvenc, gyermekkori barátnőmtől kapott noteszem, melyhez speciális, kiradírozható tollat is lehetett használni. Kedves húgom, - mert én csak így hívom magunk közt- mindig nagyon figyelmes, és olyan ajándékokkal lep meg, ami igazán én vagyok. Meg aztán a születéstől,…..
Történetterápia Visszacsatolás 2020.05.31 19:39:55
Most van nyitva az Univerzum kommunikációs kapuja, így most, melegében pötyögöm is be az érkezõ érzéseket és gondolatok. Nagyon impulzív energiák mozognak és nagyon open mind vibrálás van!  A visszacsatolás fontos! Fontos, legyen az negatív vagy pozitív. Személyem szerint még motiválóbb tud lenni,…..
Minden nap egy újabb csoda. Egy újabb, váratlan ajándékkal teli nap. Hihetetlen, hogy az elmúlt időszakban miket tapasztalhattunk meg, és mennyi mindenen vagyunk túl. Itt, a fizikai síkon lelassulásra és lecsendesedésre, az anyag, a túlgondolkodás és túlhajszolás elhagyására, az elméből való…..
28.11.2019. Írok. Már automatikusan angol dátumozást használok, de mily érdekes az emberi az agy, mert ugyan a dátumozás angol, de az írás magyar. Minden olyan alkalommal, amikor írásra jön az ihlet, váratlan folyamattal találom magam szemben. Kiszámíthatatlan, és tudat alatti, hogy az inspiráció…..
Történetterápia ITT és MOST 2020.04.23 14:45:56
Nos, örömmel érkezem meg ide, ezekbe a pillanatokba! Az írás és annak megosztásának pillanataiba. Hálás vagyok a sornak, hogy haza vezetett engem, hogy MOST vezetett haza engem. Haza vezetett a szülőhazámba, és haza vezetett az írás- alkotás kimeríthetetlen birodalmába. Hálás vagyok a technikának és…..
Történetterápia EQ, IQ, LOVE 2018.11.03 18:48:05
Talàn, a kulcs a másik emberhez az érzelmi kommunikáciò mi létében, kifejezésében, kifejeződésében, megértésében rejlik. Figyelmen az embereket önmagukban, figyelem a sorsukat, figyelem az egymás közti kapcsolòdásaikat, eszmecseréiket, érintkezéseiket, és figyelem önmagamat. Ki, miképpen, miért…..
Történetterápia Anyatermészet 2017.03.28 23:22:59
Csücsülök az ágyon, és pihentetem az elmém, a testem. Figyelek befelé, magamra, a nyugalmi állapotomra, és közben, csak úgy, merengek kifelé az ablakon. Eleinte csak bámulok, de később nem tudom nem észrevenni az ablakból jól látható, szemben lévő fát. Egy nagyobb ház kertjében ágaskodik a magosba.…..
  Különbözőek vagyunk, így különbözőképpen is szeretünk, mégis, ami közös bennünk az az a központ, amivel Mindnyájan szeretünk, a szív központja. Ma munka közben jött az ihlet, hogy megírom a szeretethez kapcsolódó érzéseimet, megfigyeléseimet. A munkahelyen elég sok…..
 Egy újabb, zajos, aktív hétvégi munkanap után beálltam a zuhanykabinba, hogy lemossam magamról az események, esetleges negatív energiák szutykát. Amint beléptem a kellemesen forró vízzuhatag alá, és behúztam a kabin ajtaját, abban a pillanatban megindult a víz „alatti” meditáció. Érdekesnek vélem,…..
 Ez a rövid, képletes élethelyzet tanmese ismét az éjjel kellős közepén döngetett be az írói alkotóműhelyem ajtaján, és halasztást nem tűrve eme következő helyet követelte magának az írásaim között. Előzmény nélkül érkezett a semmiből, rávezetés, és bevezetés nélkül. Gyorsan, hirtelen, erőszakosan…..
  Ahhoz, hogy az ember eljusson, A-ból B-be, ahhoz bizony utaznia kell, s hogy ki milyen módon teszi azt, az mindenkinek a saját lehetőségeire van bízva. Én a hajdani munkahelyemre való eljutáshoz kénytelen voltam igénybe venni a tömegközlekedést. Valljuk be, hogy a tömegközlekedés az nem egy…..
 Az utolsó, megosztásra került történetem óta bizony sok idő telt el. Erre felénk, a mi Világunkban, abban a másfajta Világban, ahová én is tartozom, ott az időnek más szerepe van. Igazából nincs is, csak a múlását, és a pergését érzékeljük, de azt nagyon. Itt, egy másik időzónában én úgy érzékelem,…..
Milyen kiszámíthatatlan a lélek, és annak súgása! Nem a sors, a lélek. A lelkem kívánsága.  Már talán két hónapja is van annak, hogy három téma érkezett meg hozzám, amelyből egyet, az ikerlelkemet, már megírtam. Időmet sajnos nem tudtam annak a dolognak szentelni, amely az…..
 Az elmúlt tíz évben rengeteg, különféle írást olvastam az ikerlélek kapcsolódásokról, kapcsolatokról. Amikor először találkoztam ezzel a szóval, akkor első körben arra asszociáltam, hogy az ember lánya és fia, a hosszú időn át keresett másik felét, önmagát, egy hozzá hasonló, másik személyben…..
  A bizalom téma már két héttel ezelőtt ismételten megmutatta magát az életemben, és írás formájában még inkább szeretett volna utat törni magának, és még inkább szeretett volna kifejeződni, de valahogy mégis mindig megelőzte azt egy más, egy újabb téma. Talán azért is nem írtam le egyből, mert…..
  A tegnapi fátyolos időjárás után, a mai napon arra ébredtem, hogy a nap sugarai tüzesen simogatják az arcomat. Lágyan, ugyanakkor erőteljesen, elringatva, de figyelmeztetően, megnyugtatva, maradásra bírva, mégis hívogatóan felbuzdítva. Kinyitottam az ablakot, hogy beáramoljon rajta a frissességgel…..
Történetterápia Szívek csatája 2016.02.22 19:36:04
  A hét ez a napja most sem különbözött a többitől abban, hogy háziasszonyi kötelezettségeimnek eleget téve kitaláljam, hogy milyen étellel kedveskedjek a páromnak, milyen vacsorával köszöntsem őt. Eddig még sosem kellett törnöm a fejem azon, hogy mi kerüljön az asztalra, mert a főzés területén is…..
  Előre, és elsősorban elnézést kérek minden kedves, az oldalt rendszeresen látogató olvasótól! Első körben azért tőlük, mert, akik rendszeresen olvassák az írásaimat, ők szembesülhettek már vele, hogy általában egymástól független, váltakozó történetek osztok meg. Kezdetben gondolkodtam rajta, hogy…..
Történetterápia Szabadon II. 2016.02.06 17:18:00
 A Szabadon c. írásom első fejezetében egy részletnyi betekintést nyújtottam abba, hogy gyermekként hogyan értelmeztem a szabadság fogalmát, és hogyan éltem meg magát a szabadságot. A gyermeki lélek még tiszta, ártatlan, és romlatlan. A tiszta gyermeki lélek még óvva van, és nem érnek el hozzá az…..
Történetterápia Szabadon I. 2016.02.05 15:27:59
 A napokban eltávolítottam a hajkoronámból a távozni vágyó hajszálakat, és találomra ráraktam azokat a nyitott, írásokkal teli noteszembe. Más esetben is így szoktam eljárni, hogy a kihulló hajszálaktól folyamatában szabadulok meg, vagy összegyűjtöm, és aztán dobom őket a kukába. Ezzel a tudattal…..
 Minap egy kiváló, kétszemélyes önismereti beszélgetésben volt részem, melyben rábíztam magam a partneremre. Hagytam, hogy utat mutasson nekem, és vezessen engem. Az önismereti beszélgetésben egy szimbolikus híd kapta az állandó, én pedig a változó főszerepet. A híd köré épült az eszmefuttatás,…..