Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aquaman

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Népszavazás 2008 2008.03.09 11:55:00
Tények, adatok, elemzések, diagramok, számok. A 11 órás részvételi adatok alapján – két összehasonlítást alapul véve – az látható, hogy a részvételi aktivitás nagyon hasonlít a 2006-os önkormányzati választásokhoz, valamint a 2003-as Európai Unióról szóló…..
Aquaman 2008.03.09 22:40:50
Egy kis logika...gondolkodj velem!
Oly szépen megette a FIDESZ ezt a beetetést is. Gyönyörködik a rész győzelmében, de nem lát az orránál tovább. El kellene gondolkodni azon, vajon a kormánynak szüksége van -e tényleg, e három tételre, mely ellen népszavazást kezdeményezett a FIDESZ? Ez az egész cirkusz előre megkomponált beetetés volt. Ez, az első lépés volt az MSZP 2010-es választási kampányának. Kitalált 3 olyan dolgot, amit később nyugodtan elveszíthet, nem számottevő, de amire a FIDESZ biztosan ugrik. A FIDESZ-nek biztos győzelem, és győzelmi mámorában nem veszi észre, hogy alappillére az MSZP kampányának. Most az IGEN-ekkel elveszítették az MSZP táborának bizonytalankodó tagjait. Megszavazták, elműlt a tüske. Elmúlik a szemükben szálkát okozó sarc, újra az MSZP a "jófiú".Most az MSZP visszaállítja a régi rendet, és ezzel visszanyerik a táboruk bizonytalankodó részét.
A FIDESZ túl korán puffogtatja el a töltényeit.
Mindenki elolvasta a szavazó lapot? Az volt ráírva, hogy, ha az IGEN-ek nyernek, a kormány "JÖVŐ ÉV JANUÁRJÁTÓL" visszaállítja... HA annyira szükség lenne e 3 tételre a kormánynak, vajon nem használná ki, hogy januárig még fizetnünk kell? Állítólag áprilistól visszaállítják...itt árulják el, nincs is szükség erre a pénzre. Csak eszköz volt.
Akkor most ki a nyertes? Következő lépés...a kieső tételt nem pótolja a kormány..., közben úgy állítja be a dolgokat, mintha ingyen használnánk mindent( eü., iskola). A járulékaink és adóink melyet minden hónapban, ha akarom, ha nem, fizetünk kell,- és nem kis pénz, - azért mert nem jól gazdálkodnak,- nem jogosítanak semmire...és ők nyernek, mert a nép, nem szeret gondolkodni... Csak így tovább! HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!