Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bácskai bicska

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Süsü a sárkány nagy adóssága, hogy soha nem mutatta meg nekünk bizonyos mellékszereplők hétköznapjait, de a Demokrata-dvd Sajtóklub című műsora betekintést enged ebbe a zugba is. Kellett már egy olyan műsor, ahol nem a szakértők okoskodnak, hanem az átlagember mondja el a…..
bácskai bicska 2006.05.10 14:48:21
Az fenti kommentár-kritika (?)pamflet nyegle íróját szívesen meginvitálnám egyik-másik délvidéki kocsmába, fejtené már ki ott is véleményét, csak ilyen bátran, veretesen és ha lehet magyarul...Diskurzusunk fél sljivovicáig sem tartana. Söntéskultúrán edződött szerzőnk az első bővített mondat után féltucat máig harcoló délszláv partizán gyűrűjában vizelhetné össze magát. Északabbra lévő lokálokat meg azért nem tudok ajánlani, mert Óbecsétől fölfelé már bírják a magyar szót, értik annak közlőjét, nem buta népek laknak errefelé, fölfogják a mondandó velejét is, parasztosan a kvintesszenciáját, szóval e kies rónaságon snassz dolog az "odaáti" ballibes szöveget nyomatni, azért az itteni Kovács Pista gazdálkodó - akivel tényleg senki sem törődik - egy svungos-csókos csattanós parasztpofont fog lezavarni. Hetykén megmondogató tollforgatónkat kicsit nyugatabbra a Topolya környéki tanyavilág nyakas-inas népe rugdosná Kelebiáig, és akkor még jól is járna, mert a csantavériek meg közismert szurkálók,ne adj' Isten, embervér is folyhatna! A tisza-menti piacokon a feketén átcsempészett közszükségleti cikkek mellett Szegedről hozzák a Demokrata DVD-jét, amit iziben másolnak és terjesztenek, nagy a keletje, veszik mint a cukrot. A szombati Magyar Nemzetek meg kézről-kézre járnak.
Bátrabb, az Égieknek is tetszőbb dolog lenne, ha a peremen is terjesztenéd az igét, faszikám. Balassi is a végvárakban forgatta a kardot, döfködte az ellent,miként Zrínyi Ilona sem postafordultával üzengetett lóizéket a reárontó csőcseléknek. A délvidéki avantúra helyett javasolnám nímandunknak, hogy Röszke után már ne akarjon belső sötét énjéből föltárulkozni, hagyja a beteg gondolatokat a Népszínház utca aszfaltján, jól illik az oda, a bureknyi kutyaürülékek mellé. Ha pedig már éppen perverzióra vágyik, nézze szorgalmasan az ATV Újságíróklub című pártsemleges tóksóját. Attól csak egy tyúklépés a tüllszoknyácska, meg a szöges korbács.