Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adonyi Eniko

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óhatatlanul Petronius Trimalchio lakomája – és az ennek nyomán készült Fellini-film, a Satyricon - jut eszünkbe, ahol a rabszolgák hatalmas tálakban szalonnával körített nyulat, vaddisznót, friss és szárított datolyát szolgáltak fel. A római gazdagok bősége és a szegények…..
Adonyi Eniko 2018.05.22 01:49:54
Dinamó Műhely Ő az az anya 2014.05.04 13:26:26
Ő az anya, aki nincs benne a játékban, akinek nem osztottak lapot, mégis ő esik ki elsőként. Ő az anya, aki évek óta nem volt nyaralni, aki nem is érti a hirdetést, hogy „a Szigetre őt is ki kellene vinni”, akinek a Balaton nem Sound, hanem utolsó boldog éveinek színtere. Ő…..
Adonyi Eniko 2018.05.07 00:34:19
@-JzK-: Dehogy tartjuk. Valóban vissza tud élni az ember bármivel, és meg is teszi. Ettől még vannak az anyaságnak örömei és pozitív példái, ahogyan vannak nagyszerű apák és semmirekellő apák is, és Anyák napján a pozitívakat ünnepeljük. Az évnek van 364 napja, melyen nyugodtan lehet beszélni ezekről az általad említett jelenségekről, anélkül hogy egy modortalan taplónak tartanának, aki beleszarik az ünnepi asztal közepébe. Neked nem sikerült eltalálni ezt a 364 napot, de ettől még lehetsz nagyon jó ember:)
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
Adonyi Eniko 2017.06.28 21:15:25
@Kisamotors: Rejtéjes?:)
Dadogva énekelnek a kakukkok, elfogynak a füsti fecskék, és csökken a madarak fajgazdagsága Csernobil környékén 30 évvel az atomerőmű katasztrófája után. Kormányprogramok, nagy projektek helyett az emberi történelem eddigi legnagyobb atombalesetének következményeit maroknyi, sugárvédelmi öltözetbe…..
Adonyi Eniko 2016.04.28 00:23:22
@BéLóg: Megnéztem hogy van a feketeüröm, üröm oroszul: полынь
Ez nem Csernobil szerintem:)
Ez az a kérdés, amelyre nehéz általánosan érvényesnek tűnő választ adni, legfeljebb annyit, hogy mikor hogy. Inkább leírom akkor, hogy hol mindenütt laktam eddig, hacsak el nem felejtek, ki nem hagyok párat egykori és jelenlegi lakjaim közül. Az első lakásaimat persze nem pont…..