Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DIL Zsófi

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen az oldalon már csak az archív ajándékanyagainkat találod. További nyelvtanulási tippekért, ajándékanyagokért, valamint a teljes német nyelvtant átölelő tanfolyamainkért látogass el a www.dil.hu oldalra! :) Várunk szeretettel. Jó tanulást! DIL csapat :)..
Online német ingyenes letölthető ajándékanyag. Folytatjuk a Valentin-napon elkezdett szokásunkat és újra útra kelünk: Húsvét alkalmából újra "Föld körüli utazásra" invitálunk. A mostani ajándékban megismerhetsz néhány igazán érdekes szokást az alábbi…..
Az Európai Unió egyik fő vívmánya, hogy szabadon utazhatsz az országok között. Szerezd meg online az alapszintű nyelvtudást, hogy élni tudj a lehetőségeiddel! Tudod miért mázlisták az amerikaiak? Képzeld el, hogy egy hatalmas országban élsz, ahol minden ember, több százmillió állampolgár ugyanazt a…..
Adunk néhány tippet, ami segít abban, hogy hogyan is állj neki a tanulásnak. Mire lesz szükséged? Főként: Egy kicsivel több figyelemre. A legfontosabb, hogy próbáld beépíteni a szokásaid közé a mindennapi tanulást. Minden nap egy kicsit foglalkozz a nyelvtanulással. Tűzz ki magad elé célokat és…..
Kaptál már díszdobozban teljes filmsorozatot? Pont olyan jó érzés, mint hozzáférni egy teljes online német tananyaghoz az alapoktól a felsőfokig. Próbáld ki! Díszdobozban megkapni a kedvenc tévésorozatod összes epizódját nem akármilyen élmény. Pont olyan, mintha egyszerre kapnál hozzáférést az…..
Az online nyelvtanfolyam a legjobb eszköz, ha valóban meg akarsz tanulni németül. De ha a nyelvtanulást csak alibinek szánod, akkor nem jó helyen jársz! Meggyőzted magad, hogy interneten könnyebb lesz nyelvet tanulni, mintha valódi tanfolyamra iratkoznál be? Így is van, ha betartasz néhány elég…..
Online német nyelvtanfolyamon mindig a saját tempódban tanulhatsz. Nem kell másokhoz igazodni, s tanulás helyett nem töltöd utazással az idődet. Fogadjunk, hogy te is magad mögött hagytál már néhány félbehagyott nyelvtanfolyamot. Vajon mi az oka annak, hogy felnőttként, munka mellett már olyan…..
December... Bár az időjárás igyekszik eltitkolni, hamarosan itt a karácsony. Mi azért már hozzákezdtünk a készülődéshez, erről bővebben is írok mindjárt. De előbb egy kis ráhangolódás.....  Nagy karácsony imádó vagyok. Mióta az eszemet tudom, anyukám minden évben…..
Tele vagyunk mondanivalóval és új oldalunkat is szeretnénk bemutatni Neked, ezért úgy döntöttünk eljött az idő: Elindítjuk saját blogunkat. Mivel fogsz találkozni itt? Igazán sokszínű bejegyzéseket szeretnénk az oldalra varázsolni, így lesz szó nyelvtanulásról, tanulást segítő ötletekről, de…..