Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalai Szimi

105 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hiába telt el már egy évtized az utolsó moziban bemutatott Harry Potter film óta, a kultusz azóta is fent áll és egyre csak terjed. Még a mai fiatalok is izgatottan nézik végig a J.K. Rowling által teremtett világ filmes változatát. Így nehéz elképzelni, hogy pont az egyik benne szereplő színész…..
Haya Harareet 89 éves volt, amikor angliai otthonában érte utol a halál. Mielőtt a ’60-as években visszavonult volna az elsők között volt, aki izraeli színészként szerepet kapott egy hollywoodi szuperprodukcióban, a Ben Hur-ban. Ezek után viszont nem nagyon voltak felkérései sajnos.   Mint minden…..
  A Mandalóri sikerei és a legújabb Star Wars filmek bukása után hivatalosan is bejelentették a D23 expón, hogy bizony elkészül egy Obi-Wan Kenobi sorozat. Eleinte mozifilmet akartak, de végül a streaming forradalom miatt úgy döntöttek, talán a legmegfelelőbb formátum manapság már inkább a több…..
Az HBO sikersorozatából is előzmény készül, csak hogy  nég tovább tudjuk élvezni a George R.R. Martin által teremtett fantasy világot. A House of the Dragon 300 évvel a Trónok harca előtt játszódik majd és a Targaryen-házra fókuszál. Még hatalmasabb és erőteljesebb sárkányokkal fogunk találkozunk és…..
A Mulan filmadaptációjának rendezőjével társulva készül a The Mother című akciófilm.   A tavalyi év eléggé megnehezítette a filmesek dolgát és számos produkciót el kellett halasztani, illetve a mozipremierek is csúsztak. Így járt például a Disney-féle Mulan élőszereplős változata is, amelynek…..
Nem csak Chris Hemsworth de Chris Pratt is megmutatta, hogy milyen új ruhában fognak feszíteni a vásznon a következő Thor filmben. Miután egy párszor el kellett halasztani a forgatást, most végül egy hete elkezdődtek a munkálatok, amely lehetőséget nyújtott a szemfüles fotográfusoknak, hogy…..
  Brie Larson megható okkal vállalta el Marvel kapitány karakterének eljátszását. A 2019-es produkció volt az első olyan MCU film, amelyet női főszereplő vezetett végig és köré épült a történet. Pozitív visszajelzésekkel nyitott a film, azonban hamarosan internetes trollok áldozatává vált, akik…..
Habár próbálnak titokban tartani minden apró kis részletet, ami bármit is felfedhetne a filmmel kapcsolatban, valahogy nagyon nem sikerül nekik. Korábban már láthattunk paparazzi fotókat Keanu Reeves hajáról a forgatási időszak alatt és most egy stábtag figyelmetlenége miatt még a film teljes címe…..
Nemrégiben bejelentették, hogy ki fogja játszani a Netflix-re érkező The Sandman sorozatban Lucifer szerepét, akit nem más fog alakítani, mint Gwendoline Christie. Bizony, a Trónok harcából jól ismert lovag lesz a bukott angyal és egyben a pokoluralkodójának megformálója. Charles Dance, aki pedig…..
  Mint, ahogy azt korábbi cikkünkben leírtuk, az előzménysorozat 1200 évvel a Vaják eseményei előtt fog játszódni a tündék világában, méghozzá a döntő fontosságú Szférák Együttállásának idején, amikor a szörnyek, tündék és emberek világa eggyé vált. Korábban arról szóltak a találgatások, hogy az…..
Várható volt, hogy ezt a sikeres filmsorozatot is kisképernyőre viszik előbb vagy utóbb. Mindez úgy lehetséges, hogy a Warner Bros. streaming felületként az HBO MAX-et választotta. Egyelőre a pontos dátum még nem biztos, hiszen az egész még eléggé friss, de információk szerint prioritást élvez a…..
A Legendás állatok jóval a Harry Potter filmek cselekménye előtt játszódik, amikor még Dumbledore „csak” egy tanár volt és akkoriban a háromrészes öltöny volt a trendi varázsló viselet. Sok mindenben eltér az előzmény filmsorozat, szinte össze se lehet hasonlítani elődjével és talán nem is érdemes.…..
Idén augusztusban lesz pontosan két éve, hogy képernyőre került az HBO egyik legsikeresebb sorozatának, az Euphoriának az utolsó része Zendaya és Hunter Schafer főszereplésével. Tavaly márciusban kezdődött volna el a második évad forgatása, azonban, ahogy beütött a világjárvány le kellett állítani a…..
A tavaly karácsonykor befutó széria nem kevés sikerrel zárta az évet, hiszen benne volt világszerte a top 10-es listákban, hazánkban pedig mai napig az élen táncol. Nem hiába, hiszen ki ne szeretne egy fikciós angliai nemesi család pletykákkal teli életébe bele látni? A nyolc részt számláló sorozat…..
Beindult a film marketing kampánya és egyre több dolgot tudhatunk meg a két szörny csatájáról. Egy korábbi jelenetsorban láthatjuk visszatérő szereplőként Millie Bobby Brownt, de emellett a főszereplőink, Godzilla és Kong is összecsapnak. Míg az óriásgyík radioaktív sugarat lő, addig Kong egy…..
A thriller film, amely korábban "Five Eyes" néven futott most két új szereplővel bővült. Hugh Grant már dolgozott együtt a rendezővel a  "Men From U.N.C.L.E.” és az Úriemberek című filmben és Josh Hartnett is újra összeállhat a filmkészítővel a közös Wrath of Man után. Mellettük, a jelenleg…..
Abban mindenki egyetérthet, hogy korunk egyik legsokszínűbb és legpompásabb színésznője, Tilda Swinton. Megfordult már olyan emlékezetes szerepben is, mint a boszorkány a Narniában, az ősmágus a Doctor Strange és Bosszúállókfilmekben. Emellett persze sok más karaktert is magára öltött és olyan…..
A The Courier egy címváltoztatáson ment keresztül, korábban Ironbark néven futott. A film főhőse Greville Wynne (Benedict Cumberbatch), aki egy brit üzletemberből lett kém. A valós történéseken alapuló műben Wynne segít a CIA-nak nyomon követni a szovjet atomprogramot. Ebben az orosz forrása, Oleg…..
James Cameron készülő filmjébe végre bepillantást nyerhetünk. A méltán sikeres 2009-es Avatar folytatása Pandora víz alatti és körüli régióit fogja bemutatni visszatérő és új szereplőkkel. A példátlan népszerűség miatt egy masszív franchise kiépítésén dolgoznak a készítők már évek óta, és úgy tűnik…..
A hamarosan Netflixen debütáló romantikus dráma, a Malcolm & Marie sok emberben váltott ki ellentétes reakciókat a korkülönbséget illetően. Most viszont John David Washington (Tenet), a film férfi főszereplője megtörte a csendet és reagált a kritikákra. A Variety magazin kérdezte őt a…..
A Lucasfilm és a Disney nem vesztegeti az idejét, addig ütik a vasat, amíg még meleg. A Mandalóri sikerei után sorra gyártják majd a Star Wars témájú sorozatokat, köztük a sokak által várt Ahsoka szériát.   A Mandalóri második évadjában pont Ahsoka Tano (Rosario Dawson) említi meg az admirális…..
Zendaya karrierje az egekben van az Euphoria sorozatban nyújtott kiemelkedő teljesítménye miatt nyert Emmy-díj óta és erre csak hab a tortán a hétvége óta zajló lelkesedés a Malcolm & Marie c. film iránt. Utóbbi film női főszereplőjeként egyébként még az Oscar-díjért is harcba szállhat. A mű…..
A régi időkben még egy sitcom javarészt 22 perces volt, és egy drámai sorozat 44, ma már az epizódik hossza teljesen változó. A kimértség régebben azért lehetett, mert a különböző televíziós hálózatok a pénzüket a reklámokból nyerték, így annak elegendő teret kellett hagyni. Éppen ezért beépített…..
Megérkezett a Netflixes boszis sorozat utolsó évadja, de vajon sikerült méltó lezárást adni Sabrinának és barátainak? Ha még nem láttad az új évadot, akkor ne olvass tovább! Spoilerek alább!  Sajnálatos módon a Netflix elkaszálta a sorozatot, így a 4. évad után már nem lesz folytatás, habár a…..
Habár a 2019-es film nem hozott óriási sikereket, mégis készülhet belőle folytatás.   Nem hozott sok pénzt sem és a kritikusok se voltak odáig érte, az elképesztő látványvilágával és akció jeleneteivel mégis egy masszív rajongótáborra tett szert az Alita: A harc angyala. Az író-producer James…..