Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rapidaIkohol

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
rapidaIkohol 2015.11.19 16:08:37
@HGabor78: Te még mindig el vagy tévedve. Mi itt tudjuk (nem pedig hisszük), hogy mi történt, olvastuk a hivatalos jelentéseket, te vagy az, aki meg akar minket győzni a hivatalos álláspont ellenkezőjéről.

Márpedig ha te akarsz meggyőzni, akkor rajtad áll, hogy bizonyítsd amit állítsz. Ugye nem gondolod komolyan, hogy én, vagy bárki más fogja elvégezni a te munkádat?

"Kérek mindenkit, hogy akinek véleménye van a fentiekkel kapcsolatosan, ne nekem írjon. Ha valamit nem ért, vagy esetlegesen gondja van a képletekkel, vegye fel vele a kapcsolatot:)"

Merthogy neked fogalmad sincs ezekről, de jól hangaznak. :)

Niels Harrit barátod egyébként leginkább arról híres, hogy beperelte Weekendavisen nevű újságot 25 ezer koronára, miután az újság egyik cikkében idiótának nevezték. A pert elvesztette és végül neki kellett 15 ezer koronát fizetnie. :) Mindenesetre Chemtrailsplanet.net kiállt mellette. :)

Jobb forrást nem találtál?
rapidaIkohol 2015.11.19 16:13:43
@wérmiki2: "Amit pedig nem lehet látni, az nincs"

Színtelen, szagtalan gázokról hallotál-e? Vagy ez már felső tagozatos tananyag?