Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FITmind

269 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FITmind Testvérharc az élet 2020.07.17 13:39:29
A téma örökzöld. A testvérharc minden korszaka izgalmas színfoltokat hoz. Ahogy nőnek, egyre kifinomultabban kínozzák egymást...
Az optimisták gyakrabban néznek felfelé; egy apró szokás megváltoztatásával is boldogabbak lehetünk. Ezek a tudományosan igazolt praktikák segíthetik a mindennapjainkat. ..
Palotás Petra legújabb, nemrég megjelent novellás kötetének központi témája az ezerarcú szeretet. Olvasva az Igazgyöngyök című könyv megható, magával ragadó és helyenként meghökkentő történeteit elhisszük, hogy létezik (még) emberi jóság és önzetlen szeretet, amely tényleg orvosság lehet mindenre.…..
Az élet a mindennapi rohanásról, a mókuskerékről szól. Munka, házimunka, párkapcsolat, gyerekek… Hol vagyunk mi? Mikor jut időnk magunkra? Szükségünk van a feltöltődésre, az inspirációra! A podcastok azért jók, mert könnyen elérhetőek, dugóban ülve vagy takarítás közben is hallgathatjuk őket. A…..
Gisele Bündchen, a gyönyörű brazil modell sikeres a munkában és a magánéletben. Imádja a családját, a természetet, az ENSZ környezetvédelmi programjának jószolgálati nagykövete. Kívülről azt láthattuk, minden rendben körülötte, ám egy éve megjelent könyvében felfedi élete féltve őrzött titkait,…..
Minden - Kommunikáció Ez állati! 2019.07.05 23:23:00
A humor mindent megfűszerez! ..
Heni csak nemrég lett negyven, de… Fél élete az értékesítésről szól, amiben nagyon sikeres, több mint húsz éve van együtt a férjével, és anyaként is helytáll. Ritka szép, harmonikus életet él. Nem azért tart itt, mert mesébe illő volt a gyerekkora. Édesanyja erőfeszítései ellenére sem kaphatott meg…..
FITmind Nyári körömtrend 2018.04.30 09:56:22
Mi az idei nyár legmenőbb színe? Melyek az igazán trendi technikák? Válaszok és lenyűgöző minták Schill Adrienne, köröm designertől. ..
FITmind Szerelmetek íze mi lenne? 2018.03.17 17:26:36
 "A szerelmesség íze nyelvemen: leginkább marcipán.” (Nádasdy Ádám) Nyelvemen a szerelmesség íze... Mi lehet? Mit szeretek benne, vele, kettőnkben...? ..
Mitől jó egy önéletrajz fotó? Például: nem családi vagy egyéb képből van kivágva az arcunk; a tablóképünk sem túl szerencsés, főleg ha már évekkel ezelőtti; a világos háttér is segíthet… A legáltalánosabb tényezőket ismerjük. De mitől lesz igazán nyerő az…..
Kicsik és nagyok egyaránt imádják, csak a nagyok (főleg a nagylányok) tartanak a sok szénhidráttól. Erre is van megoldás! A szénhidrátcsökkentett lisztek segítenek azoknak, akik figyelnek az alakjukra. És a kicsik is szeretni fogják, mert nagyon finom!..
Áts Veronika dekorációs szakember. Imádja a virágokat. Kislány kora óta érdekli az alkotás és a díszítés. Kommunikáció és média szakon tanult, közben belekóstolt japán szakon az ikebana, avagy a japán virágrendezés művészetének világába. Teljesen magával ragadta, így nem véletlen, hogy rendezvény…..
Megtalálni életünk párját nagy kihívás, ennél már csak az nagyobb, hogy meg is tudjuk tartani. Ez a könyv elkalauzol a vágyak és érzelmek útvesztőjében...
Tizenöt éve házasodtunk - kicsiben -, és nem bántuk meg. Ma már egyre többen választják a meghitt, kis eskvőt. Csak a család és a barátok előtt mondják ki az igent. Nem szeretnének jópofizni és feszengve megfelelni ezer éve látott rokonoknak. A pénzüket azokra szánják, akik tényleg fontosak…..
  Bátran kell blogolni ebben a hatalmas információs zajban. Felvállalva, kik vagyunk, miben különbözünk, mi a küldetésünk. ..
Csempésszünk ünnepi pillanatokat ebbe a szürke hétvégébe! Süssünk egy különleges palacsintát. Ha szereted a Gundel palacsintát, próbáld ki annak fehérjedús verzióját is. Finom és alakbarát...
Ez az írás egy olyan cikksorozat első része, ami segítség lehet a szülőknek eligazodni a sok információ között. Egyúttal megismerhetitek, hogyan épül fel a mi - természetes - iskola előkészítő programunk. Miért nyújtogatjuk a nyelvünket vagy vágunk grimaszokat, miért járkálunk mezítláb babban és…..
(Kis)vállalkozóknak és nagy cégeknek is érdemes odafigyelni rájuk!..
Mi az, amit a leggyakrabban megfogadunk? Figyelünk majd az egészséges táplálkozásra és a mozgásra. Megteremtjük a munka és magánélet közötti egyensúlyt. És ami egyre inkább fókuszba kerül: törekszünk a jelen tudatos megélésére. Ehhez a három területhez nyújt most segítséget a Telekom kampánya, teszi…..
Ha megkérdezik, mivel foglalkozol, össze tudod foglalni egy ütős mondatban? Általában a következő fut át az agyunkon, ha válaszolni kell: hol is kezdjem, olyan sokrétű, és még annyi tervem van... Minden bemutatkozással ügyesebbek leszünk, de azért, ha akad egy jó „képlet”, használjuk...
Egy mosoly, egy kacsintás, egy legyintés, egy e-mail, egy interjú, egy small talk, egy előreengedés, egy dugóban való beintés... Mind-mind üzen valamit. Mind kommunikáció... Na és a beszéd! A beszéd elől nincs menekvés! Minden áldott nap el kell mondanunk, mit szeretnénk, mit érzünk. Jól kell…..
Ferenc pápa az újságíróknak beszélt arról, melyek a legfőbb kommunikációs bűnök...
FITmind 2017.12.27 07:57:55
@Ad Dio: Köszönet a hozzászólásért!

Nem az ilyen értelmes kommentek miatt van előmoderálás, hanem a trágár, témától teljesen eltérő és nagyon negatív "vélemények" miatt. Ezek egyáltalán nem építő jellegűek.
Arnold Schwarzenegger hosszú és eredményes utat járt be. A testépítő fiúból nem pusztán színész lett. Eljutott Kalifornia kormányzásáig, ma pedig sikeres üzletember. Megtanulta, hogy a kitartás és a kemény munka mellett a hatékony kommunikáció is elengedhetetlen eleme a sikernek.  Nézzük, mi az a…..
FITmind 2017.12.23 19:30:33
@Szalay Miklós: Köszönjük a hasznos linket!
FITmind 2017.12.23 19:31:34
@Kelly és a szexi dög: Igen, pontosan! :-)
FITmind 2017.12.24 22:11:00
@CoolKoon: Köszönöm a hozzászólást!
Amikor a zaklatásról vagy a megfélemlítésről beszélnek, legtöbbünknek a fizikai fenyítések, (gonosz)tettek jutnak eszébe. Arról gyakran megfeledkezünk, hogy a szavakkal is földbe lehet döngölni a másikat...
FITmind 2017.12.18 09:10:58
@rnz: Köszönöm az értékes és hasznos hozzászólást!
A videóban rövid az idő, hogy kifejtsék, hogyan lehetne építően reagálni a tejesüveg esetre. Csak a lényegi különbségre hívják fel a figyelmet.
A megoldásod és a hozzáállásod nagyon tetszik! :-)
És igen, a dicséretet is meg kell indokolni. Ez a "fejlődési szemlélet" segíti a gyerekeket leginkább az életben.
Nekünk (csak) két gyermekünk van. És nem is ikrek! Minden elismerésem nektek a hozzáállásért, a szeretetért és az energiáért, amit a családba fektettek. :-)
FITmind 2017.12.18 21:47:15
@rnz: Köszönjük szépen! :-)
A beszéd elől nincs menekvés! Minden áldott nap el kell mondanunk, mit szeretnénk, mit érzünk. Jól kell tudnunk kérdezni és (meg)hallgatni is, hogy tényleg tanulhassunk, és elérjük, amire vágyunk...