Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lulu1.0

63 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel ebben az évadban írtam messze a legkevesebbet (meg legszarabbat, de ez már más kérdés) és ez volt az az etap is egyben, amiből a legkevesebbet láttam, nem biztos, hogy a véleményem számít-e, de a hagyomány az hagyomány. Szóval szerintem az évadnak úgy mentek neki, hogy a Radics-Csoki-Krisz…..
Péterünk utoljára jelentkezik be a stúdióból, majdnem feketében, hiszen egy picit a gyász napja is ez. Ott van vele a 36 millió forint, amit MA este bizony hazavisz valamelyik szimpatikus vagy épp nagyon nem karakterünk. Valaki, akivel, no és a kis társaival, igen aktívan töltöttük itt el, az…..
lulu1.0 2019.02.17 17:35:27
@Csakazértis én vagyok a királynő: Árnyalnám. Azzal nincs baj, ha eltaktikázza magát valaki, azzal már sokkal inkább, ha ezeket érzem, miközben nézem: gyenge utánzat, halovány, nyögvenyelős, nyomokban taktikát tartalmaz :-)
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
lulu1.0 2019.01.13 18:53:30
@Angora Cardi: Jogos! Idézni csak pontosan és szépen... :-D
Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is,…..
Anikó ma este feltűnően lánynak volt öltöztetve, rózsaszínbe (biztos a tegnapi fiús szettre tett megjegyzésünk okán) és szép estét után azt mondja, valaki nagyon elhúzott, mármint nem a villából, hanem a párbajszavazás során. Adri és Krisztián között zajlik a párharc a kedves nézők és olvasók…..
Anikó lány a szomszédbólra fazonírozva fogad minket és a már jól begyakorolt drámai hangján mondja, hogy vége lesz az iskolahétnek. Mármint nekünk dráma, mert ha a foglalkoztatottak nem lesznek tematikailag rendezve, akkor nekünk megíróknak/nézőknek megint eljő a szarvilág. A kupola alatt viszont…..
Anikó csinos a farmer szettjében és a félretűzött hajával plusz hatalmas beleéléssel, ennek köszönhetően legalább három pével mondja, hogy ez itt már megint a póverbájbigbrádör. Egyem a szívét, izgul is. Már, hogy holnap kiválasztás. Csoki és Ginu csap majd össze a mi kegyeinkért. Aham. Eldönthetjük…..
Kezdem rögtön azzal, hogy minden elismerésem az eddigi írói munkálatokért, mert ugyan sokszor elhangzott már az előző évadok során, hogy szarból építjük a várat, de MOST TÉNYLEG. Valahogy egyre inkább nem kóser az, ahogy a műsorszolgáltató lassan már csak abba fektet energiát, hogy évről évre…..
Tünde és Dani kicsim, vagyis a hozzá tartozó fiúgyermek fesztelen-spontán hatást kelteni akaró, ám de nem tudó beszélgetésével kezdünk. Topik szerint, hogy sikerült-e már összekészülni valami fotózásra, ahol Dani lesz a modell, aki egyébként tök nyitott, szerepelni vágyó,…..
Budai látképpel nyitunk, meg azzal, hogy Tünde és fia a Teslával rója a várost. Az előző részben kapott ajándék graffiti lelőhelyét nyomozzák. No nem azért, mert a bekeretezett verziója még nem volt elég, sokkal inkább megsemmisítő szándékkal. Szerencsére nem kell sokáig kutatniuk, hamarosan eléjük…..
Egy kávézóban nyitjuk a nyolcadik részt, ahol először Babett és Rita beszélik ki Bogi, Babett fekete-arany partiján tanúsított viselkedését, majd kisvártatva odaér a kibeszélt fél is, és ekkor már hármasban rágják a gittet. Babett és Rita bocsánatkérést várna Bogitól,…..
A múltkori adásban még úgy tűnt, Vivi tele szájjal röhög a Bódi Margó hangon beszélő asztrológus (Fecsó szerint asztronauta) jóslatán, de így a hatodikra átértékelte és masszív konyhapult csapkodással hívja fel párja figyelmét, aki  először a kamerának játszva, laptopból felpillantva érdeklődi, hogy…..
Könnyek, dráma és feszültség a negyedik rész kezdő képsoraiban.  Egy éttermi asztalnál ül hatosfogatunk, ahol épp egy Babett vs. Vivi összezördülés zajlik, ezjúzsöl.  Az nem igazán derül ki, hogy mi a topic, de olybá tűnik, hogy onnan folytatjuk, amikor az előző részben Vivi na jól van, nekem…..
Jajjistenem, miért!? Na jó, ne álszenteskedjünk! Kin köszörülnénk vitriolba mártogatott nyelvünket mostanában, ha nem lenne itt velünk: Babett, akinek színpad az egész világ, ahol ő a főszereplő! Dalma, aki szemből szereti és közben fenyegető hangon édesemezik. Boglárka, aki önnönmagát 21. századi…..
Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel…..
Mikulás ünnepség utáni ébredésből a Való Világba csöppenni, az kemény. Próbálkozom...
Az elmaradhatatlan és mindig a meglepetés erejével ható fantomképekkel kezdünk, amik azt mutatják, hogy egy vissza fog menni, kettő meg ki fog esni a három főből holnap. What a surprise! Aztán azt is megszavazhattuk, hogy milyen feladatot hajtsanak majd végre a párbajozók versenyének vesztesei. A…..
Anikó manga girl ábrázolása teljesen jó, ám a bokában végződő nadrág értelmezhetetlen. Már így is mindig képzelgésen kapom magam annak kapcsán, hogy a jobb térde rendszeresen külön életet él, de immár a bokája is elvált az alsó lábszárától. Javaslom, küldjük együtt a csít, hogy a hízás útjára…..
lulu1.0 2016.11.05 17:02:10
@bimbambusz: Nem akarom a tanár urat megbántani, de ez még feltételezésnek is erős. Azért kedves volt Tőled. :-D
lulu1.0 2016.11.05 17:07:11
@Bejni: Nem tudom kinek dagad most jobban a melle. :-D A föcitanáré, hogy hasonlít Király Gáborra, vagy Király Gáboré, hogy hasonlít a föcitanárra. XD
Aki egyetért azzal, hogy a Való Világ jelenlegi szériája lassan sokkal inkább egy kertévés szociodráma, sem mint reality, az el fogja nézni a lentieket és minden továbbit. Az sem könnyíti meg a dolgunkat, hogy az egy egységnyi műsoridő alatt egyre többször történik olyan, hogy nem történik szinte…..
Anikó felül szűziesben, alul iskolás lánykában köszönt minket és most tényleg összeszedetten. Semmi cinizmus. Azzal kezdünk, hogy meghallgatjuk Vivi és Zsolti otthonról érkező üzeneteit. Ennek bevezetéseként még jön egy pár perces, ki is teker majd pénteken típusú dilemma. A jelenetben Soma…..
Mindent megelőzően a cirkusszal történő egyeztetések szkeptikusainak egy nagy virtuális pacsi!  Ilyen VALÓban a VILÁGon nincs, hogy egyik napról a másikra rendelkezésre áll egy helyszín. Anikó összeszedetten, kínbájjal az arcán fogad minket, a kameraváltás is egészen jól megy, majd mondd egy olyat,…..
Bencus szerint egyik csavar követi a másikat. Vajon mit néz ez a fiú? Majd azzal folytatjuk, hogy Dávid és Lóri egyaránt tökös volt szerinte az elmúlt napokban, mostantól pedig ki – zá – ró - lag rajtunk múlik, hogy kit akarunk bent tartani a villában. Ha-ha-ha. Eztán állítólag valami olyan dolog…..
Azzal kezdünk, hogy az indiai vendégeknek honvágyuk van, legalábbis a szerkesztők szerint. Hogy ezt feledni tudják, az animátoroknak tradicionális indiai táncestet kell prezentálniuk. Az animátorok a feladat felolvasása alatt láthatóan bútolják az információt, Zsolti, aki most bármixer, viszont…..