Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TotalHitel

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átadtunk ma egy autót az új tulajdonosának. Ez még nem is lenne érdekes, de az inkább, hogy sikerült megoldani rá a hitelt. Ne gondoljunk semmi komoly problémára, ahogy mi sem tettük, aztán mégis volt egy kis zavar. Persze csak a szokásos banki problémázás, amit persze megértünk,…..
Úgy tűnik, az emberek szégyellik, ha hitelre vesznek autót. Onnan sejtem, hogy fontosnak tartják közölni miközben a hitel ügyintézés folyik, hogy ki tudnák fizetni kp-ban is az autót, csak most nem akarják. Vagy, hogy úgyis kifizetik pár hónap múlva az egészet, pillanatnyi csak a…..
Középkategóriás, 1.5 M Ft értékű használt autónkra jelentkezett egy hölgy. A szokásos menetrend – autó megtekintése, beleszeretés, alkudozás, foglaló – után leültünk hitelt készíteni. 59 éves hölgyről van szó, aki mind megjelenésben mind papírjait tekintve…..
TotalHitel Első körben 2008.03.06 23:58:00
Arról lenne szó, hogy manapság (majdnem) mindenki (majdnem) mindent hitelre vesz. Mi a TotalHitel-nél leginkább autókat adunk-veszünk, és az adunk résznél elég sok hitelt is készítünk. Persze más irányú finanszírozással is foglalkozunk az ország több pontján levő irodáinkban…..