Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bnagyreka

45 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság egyre ritkább, hogy egy olyan párkapcsolatról hallok, ahol tényleg minden jól működik. Sőt, bevallom őszintén egyre kevesebbet hallok párkapcsolatokról. Mikor volt az hogy utoljára randira mentél? Randiznak még ma egyáltalán az emberek, vagy mindenki az ágyban köt ki? A legtöbben inkább a…..
Egy nő mindig vágyik a gyönyörű, dús, hosszan ívelt pillákra, de ennek eléréséhez nem könnyű feladat megtalálni a megfelelő szempillaspirált. Én viszont bátran tudok nektek egy olyan terméket ajánlani, amitől leesik az állatok. Idén ősszel az IsaDora egy új nagyszerű szempillaspirállal rukkolt elő,…..
Sziasztok! Az IsaDora egy újabb csodálatos kollekciót adott ki, amiben a tavasz legszebb színei dominálnak, ami nem más mint a bársonyos, pasztell árnyalatok matt hatással keverve.. "Szofisztikál, finom elegancia, klasszikus szépség, egy trendi csavarral - ilyenek szeretnénk lenni nem igaz? a…..
Sziasztok! Ma két olyan termékről fogok nektek beszámolni, amik számomra is teljesen újak voltak, hiszen ezekhez hasonlót még sosem használtam. Már egy ideje szemezgettem a folyékony highlighterekkel, éppen ezért nagyon megörültem hogy most tesztelhettem a L' Oréal True Match Highlight-ot.…..
Sziasztok! Jó szokásomhoz híven, egy újabb matt rúzs teszttel készültem nektek. Egyre nagyobb Magyarországon a választék az effajta termékekből, viszont kevés jóval lehet találkozni, éppen ezért próbálok nektek minél többről írni véleményt.Max Factor Velvet Matt ajakrúzs - Nincs kompromisszum a…..
Sziasztok! Már rég óta szemezgettem a Bourjois polcaival a különböző drogériákban, de még csak most nyílt arra lehetőségem hogy ki is próbálhassam a terméküket. Magyarországon nem olyan régóta találkozhatunk ezzel a márkával és ezáltal megmondom őszintén nem is tudtam róluk olyan sok mindent, így…..
Sziasztok! Az elmúlt időben elég sok rúzst teszteltem nektek és mint tudjátok mániás vagyok így sosem elég belőlük. Most a L'Oréal Paris Color Riche Gold Obsession rúzsáról fogok nektek írni. Ami engem nagyon megfogott ebben a termékekben, hogy gyönyörű a csomagolása. Ez az arany fekete kombináció…..
Through My Glasses Rimmel London 2017.01.07 13:43:45
Sziasztok!Most két Rimmel Londonos újdonsággal készültem nektek, amik egytől egyig nagyon beváltak számomra.Az első termék egy nagyon praktikus sculpting paletta, mindent megtalálunk benne ami egy szép kontúrozáshoz kell. A tartalma egy highlighter, arckontúr és egy pirosító. Három kombinációban…..
Sziasztok! A Nu Skin most egy alapozót és rúzst küldött nekem, viszont az előbbiről már egy korábbi bejegyzésben ódákat zengtem nektek, így hát a rúzs teszteléséhez fogtam hozzá izgatottan. Nem is kaphattam volna jobb színt mint ezt az általam használt "elegáns piros " árnyalatot, ami a Cha Cha Red…..
Sziasztok! Sajnos a Revlon márka termékeit még nem volt szerencsém kipróbálni, de végre eljutottak hozzám is a termékeik. Egy szuper kis csomaggal leptek meg engem, amitől teljesen elájultam, hiszen egy akkora rúzs rajongónak mint én, ez maga a mennyország. Öt darab folyékony matt rúzs érkezett,…..
Sziasztok! Az IsaDora márka termékeiről már régebben is írtam nektek, most viszont újra lehetőségem nyílt tesztelni pár új terméküket, amelyek egytől-egyig tökéletesek. Nem túlzok, ha azt mondom ez a kedvenc márkám, mert valóban nem tud mellé lőni. Csakis magas minőségű,  illatanyag-mentes,…..
Sziasztok! Nemrég tovább bővült a smink gyűjteményem az essence kis csomagjával. Megmondom őszintén elég vegyes érzelmeket keltettek bennem a termékek. Vannak amiket nagyon megszerettem és beépítettem a hétköznapjaimba, és vannak amik pedig hatalmas csalódások voltak. Nem is tudom milyen sorrendben…..
Sziasztok! Nemrég került a kezembe a MAC két őszi kollekciós rúzsa. Nagyon-nagyon izgatott voltam mikor kibontottam a csomagolásukat, hiszen az egyik kis dobozka egy nem mindennapi árnyalatot tartalmaz.Kezdeném is az extrémebb, sötét lila Punk Couture rúzzsal. Engem az árnyalata kicsit emlékeztet…..
Sziasztok! Régen utáltam használni testradírokat. Mindig úgy éreztem mintha apró kavicsokkal karcolnák a bőrömet, aztán a kezembe került a Biola terméke. Eleinte húztam a számat, nem vártam tőle nagy csodát, de nagyon megszerettem. Mindössze 150 ml, de sokáig elég. Alapvetően nem használom…..
Sziasztok! Lemerem fogadni, hogy mindannyian használtunk már életünkben legalább egyszer labellot. Kiskoromban mindig nyaggattam anyukámat, hogy vegye meg nekem a cseresznyéset, vagy az epreset, azok voltak a kedvenceim. Olyan volt számomra akkor a labello mint most a rúzsaim. Gyűjtöttem őket, de…..
Sziasztok! Most két termékkel készültem nektek, amelyekből az egyik igazán a szívemhez nőtt, talán még egy hete sincsenek nálam de szerelem lett.Kezdjük az elsővel, amivel a leginkább megvagyok elégedve. Ez a Nu Skin, Nu Colour színezett hidratálója. Nagyon finom, leheletvékony fedést ad, ami miatt…..
Sziasztok!Ma több Nivea-s termékkel készültem nektek. Számomra az egyik legfontosabb dolog, hogy mindig ápolt és tiszta legyen az arcbőröm. Minden reggel és este igyekszem eltávolítani az arcomról a lehető legtöbb "koszt". Értem ez alatt azt, hogy például ki tudja mennyi minden van a levegőben…..
Sziasztok! Most egy újdonságos poszttal készültem nektek. Nem régóta kaphatók a drogériákban a Maybelline és a L'oréal pár újdonsága. A napokban felvettünk róluk egy videót, amit majd hamarosan láthattok a youtube csatornámon is!:)Nagyon izgatott lettem, mikor megláttam a különböző termékeket, így…..
Through My Glasses O'bag őrület 2016.06.28 13:45:02
Sziasztok! Most  egy számomra nagyon kedves témával jelentkezem nektek. Fél éve hallottam először az O'bag-ről. Először nem értettem hogy miért rajonganak egy gumi táskáért annyian, ami úgy néz ki mintha a strandra mennénk vele. Na igen... Aztán egyre több embernél láttam, egyre trendibb lett,…..
Sziaszok! Hétfőn Le maquillage sminkelésen jártam, ami megmondom őszintén vegyes érzéseket keltett bennem. Egy VIP smink oktatáson vehettem részt, mivel idén lett 3 éves a márka. Már többször is használtam az alapozójukat, ecseteiket és kipróbáltam már a szemhéjpúdereiket is. Nővérem nagy…..
Sziasztok! Nemrég kaptam a Catrice-től egy hatalmas csomagot, amiben rengeteg termék volt a legújabb kollekciójukból és most ezek közül az én személy szerinti kedvenceimről fogok írni ebben a posztban. Tiszta vágy az életre- ez a CATRICE. Ezzel az életérzéssel lép be a márka az év legjobb…..
Sziasztok! Végre túl vagyok az érettségin, most már hivatalosan is érett lettem, azt hiszem. Életem szerintem eddigi legnehezebb pár hónapján vagyok túl, rengeteg dolgom volt mindamellett pedig magántanulóként teljesen magamra voltam utalva a felkészülésben. Sajnos kicsit elhanyagoltam a blogolást,…..
Sziasztok! Sajnálom hogy ilyen rég írtam már a bejegyzést, de elképesztően sokat kellett készülnöm a vizsgahetemre, amit hál istennek sikeresen vettem. Sajnos jövőhéten kezdődik az érettségi időszak, ezért nem ígérem hogy majd rendszeresen tudok írni megint, de megpróbálok. Rengeteg új sminket…..
Sziasztok! Most egy újabb Max Faktor termékről fogok nektek írni. Nemrég került a kezembe a Voluptouos False Lash Effect szempillaspirál, amivel tökéletes sminket lehet készíteni.Eleinte kicsit féltem a gumis kefétől, de végül nem okozott csalódást. A kiszerelése nagyon tetszik, olyan tavaszias…..
Sziasztok! Ma egy újabb termékteszttel készültem nektek. Nemrég vettem meg a Max Factor Lipfinity 335-ös árnyalatát, amihez én nagyon nagy reményt fűztem.A boltban először a kezemen teszteltem, amin gyönyörű színe volt, és rengeteg sikálás után tudtam csak onnan eltávolítani. Így gondoltam hogy…..