Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chimborasso

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap délután Brüsszelben hozták nyilvánosságra a CLEVER kutatás eredményeit. A kutatás azt igazolta, hogy 2050-re az EU minden tagállamában, így Magyarországon is megvalósítható volna a megújuló energiaforrásokra való teljes átállás. Egyesületünk, a Környezeti Tervezési és Nevelési Hálózat…..
Sikerrel befejeződött az Ökopolisz Alapítvány által támogatott projektónk "Energiamodellezéssel az energiaszegénység ellen, avagy hogyan tisztulhat ki a borsodi falvak levegője?" c. projektünk, amelynek többek között széleskörű kérdőívezéssel egészítettük ki a mintaterületen lévő településekre…..
A Környezeti Tervezési és Nevelési Hálózat egyesület tagjai a 2018-as évben többalkalommal is részt vettek a német Deutsche Umwelthilfe által koordinált szakmainapokon Brüsszelben. A találkozók célja kettős volt, hiszen nem csak a klímavédelmi ésenergiagazdálkodási kérdések kerültek terítékre a…..
A Környezeti Tervezési és Nevelési Hálózat az INFORSE-Europe tagszervezeteként két fővel képviseltette magát a az ENSZ katowicei klímakonferenciáján. Az egyhetes kinttartózkodás során számos  értékes szakmai programon és személyes találkozón vettünk részt, így többek között eszmét cseréltünk: Dr.…..
Sólyom László, volt köztársasági elnök 1,5 millió Ft támogatásban részesítette az egyesületet a 2017. évi programjának és szervezeti működésének biztosítása céljából. Az egyesület ez úton is nagyon köszöni a támogatást, amelynek segítségével folytatni tudta fenntartható energiagazdálkodással…..
“Végre megérkeztünk arra a földre, ahol a megújuló energiában bízva építik a jövőt!” A közösségi médiába ezt az üzenetet posztoltuk ki elsőként, hiszen körülöttünk a rendületlenül dolgozó szélturbinák és napenergiás rendszerek tucatjai hirdették: ez itt Dánia, a fenntartható energiagazdálkodás…..
Tisztelettel kérjük, hogy adója 1%-ával támogassa a Hálózat működését, egy élhetőbb környezet megteremtését. Adószámunk: 18666454-1-13..
Az országos településrendezési és építési követelményekről szóló 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet módosítása szerint „(4) Beépítésre szánt területen és beépítésre szánt terület határától számított 12 000 méteren belül – a háztartási méretű kiserőműnek számító szélerőmű kivételével – szélerőmű,…..
Egyesületünk elnökének tollából származó újságcikk az nol.hu-n...
Május-júniusban 5 helyszínen 110 TIGÁZ-os kollégának tartottunk előadásokat a fenntartható energiagazdálkodásról - sok pozitív visszajelzést kaptunk :-)..
Sziasztok! Már sokatoknak jó rég óta ígértem, hogy küldök egy fényképes beszámolót. Ennek elhalogatására mindig találtam valami kifogást, de mostanra már annyi minden "összegyűlt", hogy ha most nem írom meg, akkor később már lehetetlen. Ezt először e-mailben akartam…..