Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csóka Eszter

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első meghívásunk a 2017.szeptember 30-án megrendezésre kerülő  Mihály-napi Búcsúra, Kispest Templom tér Pörög, forog, teker a bringa örök!  7 bicikli alkatrészeiből épült ez a több állomásból álló játékpálya. A kicsik a nagyobbak és az apukák örömére!!!!!!  ..
artcsooka HANGTÁR ÓBUDÁN 2017.10.18 20:59:20
2017. október 1-jén az Óbudai Kulturális Központ évadnyitó rendezvényén jártunk.  Ősz, napsütés és teknő...  ..
Újabb szombati játszóház ezúttal a dobozoké a főszerep. HÁZ, VONAT? AUTÓ, és egy CUKRÁSZDA a melegben még a papírfagyiért sorba álltak:)  ..
artcsooka BringART játékpálya 2017.10.18 15:44:39
BringART játékpálya Ebbe a játszóházba hét bicikli alkatrészeit hasznosítottuk újra, kicsit másként és újragondolva izgalmas játékokká alakultak át. Ajánlott életkor: 2-12 éves korig. A JÁTÉKPÁLYA RÉSZEI: VERSENYPÁLYA – Egyszerre két gyerek/ felnőtt tud tekerni egy-egy állványra…..
2017. július 17. Horgonyt fel Horgászás, jelmezek, és egy klasszikus óriásamőba.     ..
  Egy remek nyárindító program, ahol a legkisebbeknek szóló játszósátrunkkal voltunk jelen. KISPEST, VÁROSÜNNEP 2017. június 11-12. A fotók önmagukért beszélnek...  ..
Ajánlott életkor: 0-6 éves korig Színházi előadások, gyerekkoncertek mellé ajánljuk, több helyszínes családi rendezvények programelemeként. A játszótér részei: „Régi idők „konyhája” ahol a főzőcskézés hangjain túl gombócok, galuskák és perecek várják a gyerekeket. Szita-szita - a kétfenekű…..
Ajánlott életkor: 3-14 éves korú gyerekeknek és a család gyermeklelkű felnőtt tagjainak A játékpálya 7 részből áll:TUTAJ: a fedélzeten 3 játék közül választhatnak a gyerekek távcsövek, zászlófelvonás, horgászjáték HALAK ETETÉSE: ezt az ügyességi játékot 2 vagy 4 fő játszhatja egyszerre ÓRIÁS…..
artcsooka V. BabaART 2016.10.26 22:21:17
2016, november 6-7  Ez az ötödik év Babaszínház HANGTÁR játszóház, konferenciaprogram, regisztráció  ITT minden egy helyen http://www.kmo.hu/rendezveny/185/v.-baba-art-----muveszeti-napok-es-szakmai-konferencia..
Ajánlott életkor 0-6 éves korig Ebben a játszóházban bebizonyosodik, hogy a legegyszerűbb tárgyak - az emberi fantáziával kiegészülve- teremtik meg a gyerekeknek a legnagyszerűbb játéklehetőségeket. A játszóházrészei: HÁZ- mindkét házban kint is bent is játék vár postaláda, viráglocsolóAUTÓ-…..
artcsooka ÁLOMSZÖVŐK 2016.04.25 12:24:39
BABASZÍNHÁZI ELŐADÁSRENDEZŐ: SZÉKELY ANDREABEMUTATÓ: 2016.04.10.  Az előadásról A különleges előadás a szőttes készítésének több évszázados hagyományát idézi meg. A fonalak szépsége, a színek sokasága, a szövés ritmusa, és maga a szövő ember kezének mozdulatai ritmizálják a játékot. Konkrét…..
  2016. február 20-21.Báb és Játékkészítő workshop a KMO-ban. https://www.facebook.com/events/1667475680183518/    ..
november 27-28. http://kmo.hu/rendezveny/108/---jatekon-innen-es-tul------jatek--es-babkeszito-workshop--12-ora Választható tematikák, témakörök: Játékon innen és túl- alkotó foglalkozások – a tanulás kezdetei Készségfejlesztő  játékkészletek, textiljátékok  Bábok, „bábszínházak”…..
„Művészeti élmények - kicsikre hangolva”   Helyszín:KMO Művelődési Ház 1191 Budapest Teleki u. 50. Időpont: 2015. november 9.   Szakmai műhelyek: Játék és tanulás határán, játék és bábkészletek kicsikre hangolva Csóka Eszter, drámapedagógus, játék-és bábkészítő   2015 összefoglaló…..
Az előadás a veszprémi Kabóca Bábszínházban készült.  Dramaturg: Sőregi Melinda Látvány: Csóka Eszter Zene: Koltai Katalin Rendező: Vesztl Zsófia Játsszák: Baranyai Anita, Lovászi Edina Két szín, két színész, hangok, mozdulatok. Fokozatosan kiszínesedik a kezdetben csak fehér és csak fekete…..
Állatok farsangja - babaszínházi előadás rendezte: Badacsonyi Angéla zene: Charles Camille Saint-Saëns szereplők: Baranyai Anita, Fige Tamás látvány: Csóka Eszter Babaszínházi előadás a veszprémi Kabóca Bábszínházban készült. Előadásunkban a tárgyak "farsangolnak" Charles Camille Saint-Saëns…..
                           Ajánlott életkor: 0-6 éves korig Egy-egy szabadtéri rendezvényen akár egész nap ott vannak a családok, de a legkisebb gyereknek szükségük van egy helyre, ahol JÁTSZHATNAK vagy leheverhetnek pihenni, ehetnek, vagy éppen kicserélhetik a pelenkájukat. A…..
Ajánlott életkor: 0-6 éves korig Egy izgalmas vizuális játékra hívjuk a gyerekeket ahol, maguk színezheti át a képeket és játékokat. Színes kukucskáló fóliákon keresztül nézve kékre, pirosra, zöldre, vagy éppen sárgára alakíthatják maguk körül ezt a furcsa kontrasztokkal teli fekete fehér…..
artcsooka Üdvözöllek a blogomon! 2015.10.25 14:40:20
15 éve figyelem, hogyan játszanak a gyerekek és a családok. Igyekszem, inspiráló  környezetet,   izgalmas körülményeket teremteni, hogy  az egy-egy tárgyban és a bennünk élő játék megszülessen. Teszem ezt kiállításokon, játszóházakban, csoportfoglalkozásokon,…..