Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KezemÜgye

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KezemÜgye Kérlek, segíts! 2016.01.09 15:06:36
Szia! Először is NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok Neked! Másodszor pedig hadd köszönjem meg, hogy velem voltál a 2015-ös évben! Szuper érzés! :) Szeretnéd ajándékkal kezdeni az új évet, közben pedig segíteni az én munkámat? Ha igen, kérlek, töltsd ki ezt a rövid kérdőívet, hogy idén még jobban…..
Köszönöm Nektek, hogy ilyen fantasztikus évet tudhatok magam mögött. Köszönöm a rengeteg kedves szót, pozitív visszajelzést és mosolyt! :) Szuper érzés belegondolnom, hogy hány karácsonyfa alatt okozhattam örömet, és hogy még hány embernek okozhatok nektek köszönhetően.…..
Összegyűjtöttem 10 szuper ötletet, hogy mit adj karácsonyra ajándékba.  Tudom, hogy minden ezzel van tele, de TÉNYLEG mindjárt itt a karácsony. :)   Mindenkinek szüksége van egy bögrecre! Az egyszerre modern, fiatalos és mégis, a régi korokat megidéző Bögrec termékeket…..
Elkészült a karácsonyi vásárnaptáram, gyertek, látogassatok meg az egyik alkalommal, mindenkit szeretettel várok! grin hangulatjel ‪#‎advent‬ ‪#‎karácsony‬ ‪#‎vásár‬ ‪#‎KezemÜgye‬ ..
KezemÜgye BLACK FRIDAY!!! 2015.11.27 08:34:13
  Akár 350 Ft-ért beszerezheted a karácsonyi ajándékokat... CSAK ma!!! :D Nézz körül az ékszerek között, mert mindegyik 70-80% kedvezménnyel lehet a tied, és csak egy-két darab van belőlük. http://kezemugye.hu/termekkategoria/ekszerek/  ..
  November 21-ig kedvezményesen válogathatsz több mint két tucat ékszer közül! Legyen tiéd akár több mint 50% kedvezménnyel egy karkötő vagy egy nyaklánc. Itt nézelődhetsz: http://kezemugye.hu/termekkategoria/zsibvasar/ Jó vásárlást! :D   ..
Összegyűjtettem a 10 legszuperebb karácsonyi vásárt, ahova életedben legalább egyszer érdemes ellátogatnod, már csak a hangulat miatt is. 1.) Vörösmarty téri karácsonyi vásár Az árak egészen tűrhetőek, na jó főleg akkor ha szerencsésen kifogod. A jó hangulat, a hömpölygő…..
  Olyan egyszerűnek tűnik a sütőtök sütése, hogy azt hinnéd, nem igényel leírást. Pedig de! Sok helyen szokás a sütőtököt egyszerűen felvágva bedobni a sütőbe, és zutty kész is. Na de így egy kicsit íztelen, kicsit sárga, kicsit pempős valamit kapunk. Persze azért…..
Gyere és nyerd meg ezt a kis cukiságot! Nem kell hozzá mást tenned, mint követni a blogomat és ezt jelezni a Facebook poszt alatt. A játék október 29. 22.00-ig tart!  A követők között kisorsolom őt. :D ..
KezemÜgye Te is imádod? :) 2015.10.21 21:24:13
..
KezemÜgye Tárca-mánia 2015.10.21 21:24:08
Imádom a szebbnél szebb, különleges designer textileket és a belőlük varrható kis pénztárcákat, táskákat. Michael Miller vagy Riley Blake csodái mindig elcsábítanak. Csak minőségi és különleges anyagokat használok, hogy az eredmény is szuper legyen. Egyik kedvenc boltom a…..
MIért és hogyan?   Imádom a ruhákat, az ékszereket és mindenféle kiegészítőket, amiktől nőcisebb és színesebb lesz a világ. Ti is? :) A boltokban az ember már szinte bármit megvehet, de vágytam rá, hogy valami olyat viseljek ami egyedi, nem jön szembe az utcán és tükrözi a…..