Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Czcz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érthetetlen, bár a hazai viszonyokat ismerve egyáltalán nem meglepő, ami Gáborékkal történt a lánya Junior bankkártyájának lejártakor. Vajon, ha egyébként minden más kártyát automatikusan postáznak, ezt miért nem? Miért nem hajlandóak elmondani a gondviselőnek, hogy miért hívják a gyerekét…..
Czcz 2017.12.01 16:42:50
@Terézágyú: Pénteken is? Mivel kerülöd az OTP-t nem tudhatod, hogy pénteken az OTP csak 2-ig dolgozik... :)
Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordult a Maradj talpon! című vetélkedő forgatása közben elhunyt Dobos Kinga élettársa, Boda Sándor - írja a Bors hétvégi száma. A haláleset még tavaly szeptemberben történt: a műsor egyik statisztája, egy 32 éves nő rosszul lett, majd nem sokkal később meghalt. Az…..
Czcz 2016.05.01 07:48:14
@Lepkehad: Ebben a posztban szó sincs az egészségügy helyzetéről, azt kár is belekeverni bármennyire sz@r is...
Azt tenném szóvá én is, hogy csak annyit vettem le a sajnálatos haláleset után, hogy valszeg az élettárs már futott egy eredménytelen pénzes kört az MTVA-nál, most OV következik.
Biztos sokat tudtok a cukorbetegségről, de nem az inzulin az első dolog aminek egy cukorbetegnél kell lennie, hanem cukor. Pláne ha kezdő, nem tudja megkülönböztetni, hogy a magas, vagy alacsony vércukorszint miatt lett rosszul, ezért cukrot egyen, mert az alacsony szinttől sokkal hamarabb hipózik be mint a magastól. Ha ilyen betegnek inzulint adsz, biztos meghal...
Cukor meg biztos lehetett volna a zsebében...
Minden részvétem a gyászolóké, de ez a húzás kicsit anyagiasnak tűnik...
Kedves Tibortól, hogy a Homár erejében bízik, de nem tudom, hogy a Homár ereje itt mit tud tenni, mert a biztosítási díjak fizetési határidejének rendjét pontosan szabályozzák (itt olvasható pl. az MKB Biztosítóé, 20. o. 21.4), és bármennyire  hülyén is néz ki egy levélen…..
Czcz 2015.11.17 18:32:39
@vulgarian: Ennek nézz még utána kicsit. Ne vegyél mérget az igazadra.
Az adóbevallásnál működik a feladás dátuma, de a szabály az, hogy postai csekket a beérkezés dátumától számítanak...
Mivel ez a szabály, ezért ez a szabály. Aki az utolsó pillanatban akarja feladni, még mindig választhatja az átutalást ha már ennyire adrenalinfüggő...
Czcz 2015.11.17 18:33:55
@Baluci: Hát nem...
Vihar a biliben: Trócsányi László a cigányok radikalizációjától tart, hogy majd elmennek jól Szíriába harcolni - írta a 444.hu és számos más portál az EUObserver nevű oldalra hivatkozva.  Trócsányi László egyébként igazságügy-miniszter, háromszor volt nagykövet, a…..