Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dévai Laci

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A városvezetés házi hírportálja, a Dehir az elmúlt időszakban sokkal bátrabban meri kritizálni a DVSC-t, mint azelőtt. A debreceni Fidesz rendkívül egyszerű okból engedett a láncon: a Loki elnöke és a vezetők viszonya egy ideje megromlott, mivel a szintén Loki-tulaj városnak nem tetszik, hogy Szima…..
A Blikk olvasója szúrta ki Debrecen ex-polgármesterét egy Tenerifére tartó fapados gépen. Az utas beszámolója szerint Kósa felesége feszült volt a repülés alatt, mivel többen felismerték őket. Nem úgy Lali, aki végigjátszotta az utat a Panda Pop nevű játékkal. A olvasó szerint Kósa a 389-es…..
A DVSC bejelentette, hogy leigazolták Holman Dávidot. A mindössze 22 éves játékos már megjárta a MTK-t és a Ferencvárost, de kölcsönben játszott a lengyel Lech Poznanban is. Holman a Lokiban a 8-as mezszámot kapta. A bemutatásról készült képek elég beszédesek, elefanii a mikroblogján így foglalja…..
A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság kiadott egy listát, amelyen az ország leggyengébb képzései szerepelnek. A legrosszabbak között ott van néhány Felsőfokú szakképzés a Debreceni Egyetemről is: A listát a MAB azért tette közzé, hogy a potenciális hallgatók tudtára adják, hogy melyek az…..
Mondta Pinyő az NSO TV-nek, majd megszűnt az univerzum...
Idén először sújtott le nagyobb erejű vihar Pancsiföldön. A Pancsik fejvesztve próbálták menteni a menthetőt és ennek köszönhetően sikerült nagyobb károk nélkül átvészelni a katasztrófát.  Sokan értetlenül állnak a Pancsik előtt, akik lassan már fél éve élnek Pancsiföldön, de még mindig nem tudták…..
Pontosabban akkor kaptunk volna atombombát, ha a hidegháború átváltott volna rendes háborúba. Az Indexen megjelent cikk szerint, amely egy az USA nemzeti archívumának friss jelentése alapján íródott, nemcsak Debrecen, hanem Tököl, Szombathely és Szolnok is megsemmisült volna.  A…..
El kell fogadni: 14 év fölött a karácsony már nem olyan, mint régen. És akármilyen rossz, de be kell látni: ez évről évre rosszabb lesz. Persze lehet arról álmodozni, hogy a karácsony újra boldog lesz, de higgyétek el, nem lesz az. Egyetlen dolog vezet ki ebből az ördögi…..
Karácsony előtt az ember nagyobb százalékban fordul meg boltokban, bevásárlóközpontokban, plázákban, mint egyébként. Én például az elmúlt hetekben többet hallottam hangszórón keresztül Adele-t, mint a saját anyámat. Amikor valaki ilyen sok időt tölt ezeken a helyeken,…..
Már csak pár óra és kiderül, hogy milyen lett a hetedik Star Wars film. Ha jól tudom Debrecenben az Apollóban és a Plázában is van éjféli vetítés, így már tényleg nem kell sokat várni arra, hogy kiderüljön, mi az isten van Luke Skywalkerrel.  De amiért ez a poszt íródik, az…..
A rövid válasz az, hogy nem valószínű. Pedig ha belegondolunk, Bódi Ádám nem rosszabb, mint Kleinheisler László, Varga József pedig összességében nem gyengébb játékos, mint Nagy Ádám. Méltán vetődik fel a kérdés, hogy az elmúlt 10 év legsikeresebb magyar klubcsapata miért…..
Budapesten a hatodik kerületben egy Jókai téri albérletben alakult ki katasztrófaközeli helyzet, amikor a két otthon tartózkodó lakó még fél 12 magasságában sem látott neki a napi teendőiknek. A dolog komolyságát jól jelzi, hogy a bent lévők még az ablakokat sem voltak…..
Budapesten a hatodik kerületben egy Jókai téri albérletben alakult ki katasztrófa közeli helyzet, amikor a két otthon tartózkodó lakó még fél 12 magasságában sem látott neki a napi teendőknek. A dolog komolyságát jól jelzi, hogy bent lévők még az ablakokat sem voltak hajlandók…..
A 24.hu parlamenti tudósítóinak tűnt fel, hogy Debrecen volt polgármestere tőle nagyon szokatlan módon valamit nagyon aprólékosan tanulmányoz. A portál kiderítette, hogy Kósa Drábik János és Tőke Péter Önvédelem a migránsok és az EU-kalifátus ellen című könyvét…..
A 128 halálos áldozatot követelő párizsi terrortámadások után szinte az egész világ a francia lobogó színeibe burkolózott. Megannyi intézményhez és szervezethez hasonlóan szolidaritást szeretett volna vállalni a Debreceni Egyetem is, ám homokszem kerülhetett a gépezetbe, mivel…..
Még csak 25 éves vagyok, ami azt jelenti, hogy nekem a világversenyen szereplő magyar válogatott kicsit olyan, mint egy mese, vagy egy legenda. Sok kép van róla, rengetegen mesélnek történeteket, de a saját szememmel még soha nem láttam. 12 éves korom óta szeretem a focit. Életem…..
A mai nap legfontosabb híre egyértelműen Szijjártó Péter kidobott luxuszakója volt, amelyet a szemétből szedett ki valaki, majd le is fotózta a ruhadarabot. Az eset közel két hete történt, ám az Indexhez csak most jutott el a kép, és ezáltal az egész sztori. Európa nyugati…..
Breaking Pancsi 11.11. 2015.11.11 12:54:12
Ízléstelen drága zakót dobott ki Szijjártó Péter A külügyminiszter luxuslakásának kukájában több, mint két hete találtak egy viseltes állapotban lévő Szijjártó Péter hímzéssel ellátott luxuszakót, amely a magyar Silka divatház terméke. A Silka másfél évvel ezelőtt…..
hogy egyrészt buzi leszek, ha megnézem, másrészt szerintem (már amennyire az előzetesből és a reakciókból meg tudom ítélni) a film után szó nélkül mennék haza, minden érzelem nélkül pakolnék össze és meg sem állnék Debrecenig, sőt, egészen Hortobágyig, hogy aztán a…..
A szocialista Bárány Balázs vette észre azt a homofób képet a parlamentben, amelyet a Jobbik Ifjúsági Tagozatának rajzpályázatára küldtek be, Kövér László házelnök pedig nem látott kivetnivalót abban, hogy a rajzot kiállítsák a magyar parlamentben. A kép címe: "Kirakós…..
Nem is olyan régen, október 31-én véreztettük ki Debrecen egyik legmegosztóbb hírportálját a 4024-et, amelyen közel másfél éven keresztül dolgoztunk. Sok dolog történt az elmúlt időszakban, amióta nem kell már minden nap bejárnunk a szerkesztőségbe dolgozni. Bevalljuk kicsit…..
A válasz hat, azaz 6 kibaszott óra alatt!   Persze igazságtalan vagyok, mert az IC ahogy elhagyta Ferihegyet, szinte fejest ugrott az ijesztően sűrű ködbe, de akkor is. Kicsivel több, mint 200 km, 1 átszállás, 40 perc várakozás, 6 óra, 2015. Sehogy nem jön ki. A bónusz az volt,…..
Breaking Pancsi 11. 05. 2015.11.05 17:49:45
Verekedés a Vörösmarty H&M-ben!  Új kollekció érkezett a köcsög H&M-be. Sokan már hajnali 4-kor sorba álltak, ám az igazi durvulás a reggeli nyitáskor indult meg, ekkor ugyanis a sor felbomlott, valóságos tömegek tódultak be az üzletbe. A helyszínen szolgálatot…..