Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rókatojás

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Károly kacifántos kamuba botlott: a brit webáruház nem tűnt gyanúsnak, még szerencse, hogy a bank résen volt. Euróban fizetett, de a shop az ingyenes szállításra kínai jüant, a termékre pedig indonéz rúpiát próbált beterhelni a számlájára. Tegnap este rendeltem egy Nagy-Britanniában…..
Van annak valami diszkrét bája, amikor nap, mint nap kiderül, hogy a kurzus bértollnokai rettegnek... És az emberfia normálisan csak attól retteg, amit nem ért, amit ésszel nem tud felfogni. Ne haragudjunk tehát a legújabb kori PestiSrácok.hu (tagjai még véletlenül sem keverendők az 56-os hősök…..
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
Nihilisztán A kis gömböc 2016.09.03 14:35:56
Hol polt, hol nem polt, hetedhét országon túl, ahol a sok kurta farkú nyalonc túr, volt egyszer egy szegény földrész, annak egy szegény országa és annak számos pártja. Egyebük sem volt a világon, mint egy kicsi gazdaságuk, no, hanem azt dajkálták is ám! Jó kövérre meghizlalták, hogy majd kirepedt.…..
Az utóbbi néhány napban különösen erős volt a felhozatal az eszetlen butaságokat illetően. A kormányoldal maradandó emlékeket akart hagyni maga után, mielőtt elmennének szabadságra. Röhögjön és szavazzon!..
Rókatojás 2016.06.13 22:57:57
Ennek a hétnek egyik nagy kérdése, hogy a Mészáros Lőrinc felcsúti Döbrögi elnökölte helyi focicsapat, ahogy a magyarság valamennyi értékét, így Puskás Öcsi nevét is kisajátító Orbán klán elnevezte: Puskás Akadémia FC, kiesik-e az NB1-ből. Ahhoz égnek és földnek össze kell szakadnia, hogy ez…..
Újra összegyűltek a fellegek Orbán feje felett a Matolcsy-féle MNB alapítványainak pofátlan költései miatt. Mit tesz ilyenkor a Fidesz? Terel, de még hogy?! (kép forrása: Kisbenedek Attila / AFP / index.hu) Az MNB 263 milliárd forintot tolt az általa gründolt alapítványokba, csak hogy értsük a…..
Szögezzük le a legelején: rohadtul nem érdekel, kinek mi a pártállása, ha csalt, lopott vagy egyéb bűnt követett el, dutyiba vele. Ha Megyóra egy korrekt eljárás keretében rábizonyítják, hogy részese volt az Alstom-os korrupciónak, én egy fél könnycseppet sem fogok elejteni érte.  Az más kérdés,…..
Azon gondolkodtam, hogy ezeket a mondatokat én írom, vagy máris beszivárgott valaki az éppen ma egy esztendős PoliPraktika blogra, aki megteszi helyettem? A belügyminiszter törvényjavaslata - ami "a meghatározott infrastruktúra, alkalmazás- és tartalomszolgáltatók" számára is…..
Ami a gyermekéhezés felszámolására létrejött Nemzeti Minimum Programmal történt, az jól példázza, hogyan tudnak mérhetetlen támogatottsággal rendelkező pártok rátelepedni a civilekre és tönkretenni nagyon fontos kezdeményezéseket. Történt ugyanis, hogy lelkes civilek…..
Nihilisztán Egymilliárd... 2015.10.20 20:30:24
Olvasom, hogy Nihilisztán focistának csúfolt klónjai egymilliárd forint prémiumra számíthatnak, ha a csapatnak csúfolt csürhe kijutna az EB-re. Paff!A Londoni Olimpián egyéni aranyérmet szerzett sportolók 35 milliót kaptak, második helyen végzettek 25 milliót, a bronzérmesek 20 milliót, a negyedik…..