Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Otthonépítés

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakberendezés előtt áll, de nem tudja, mely színek lennének az ideálisak otthonába? A falak színének és a burkolatok megválasztásának mikéntjén sok múlik, ám nem mindegy az sem, hogy a bútorok és a lakástextíliák kapcsán mire esik a választás. Napjaink trendjeit figyelve egyértelműen elmondható,…..
A lakásvásárlás sosem egyszerű dolog, hiszen számtalan tényezőt kell figyelembe vennünk, mielőtt végleges döntést hoznánk. Először is át kell gondolnunk, hogy mégis mekkora térre van szükségünk jelenleg, valamint azt sem árt tisztázni, hogy a közeljövőben milyen méretű helyiség fog megfelelni az…..
A tűz mindig is elvarázsolta az embert. Ma már a melegítésen túl gyakran esztétikai okok miatt döntünk a csodás lángnyelvek mellett, melyek azonnal otthonossá varázsolják bármely helyiséget. Sokan álmodoznak kandalló előtt töltött estékről, de sajnos gyakran az ingatlan jellege ezt nem engedi…..
Lakásfelújítás, mire számítsunk? Ingatlan vásárlás előtt állva sokunkban felmerül a kérdés, hogy mégis mennyibe fog kerülni a felújítás. A vételárak és az ingatlanok között válogatva bizony cseppet sem elhanyagolható kérdés, hogy mennyit kell majd költeni arra, míg minden szempontból élhető, és…..
Otthonosabbá szeretné tenni lakását? Új és kreatívabb dolgokra vágyik, amivel feldobhatná otthonát? A legjobb megoldást manapság a lakásvilágítás különböző stílszerű formái jelentik. A lámpák és a fények sokkal kreatívabbak napjainkban, mint a múltban, a designerek végtelen fajtájú és stílusú…..
Aki a századforduló táján épült polgári lakást választ otthonául, nagy fába vágja a fejszéjét. Ebben az esetben egy lakásfelújítás ugyanis nem pontosan azt jelenti, amit egy újabb építésű lakás esetében. A polgári lakások - eltekintve néhány kivételtől - mind…..
Eldöntötte, hogy felújítja lakását, azonban nem szeretné emiatt teljesen felforgatni az otthonát? Az építkezési anyagoknak idő kell ahhoz, hogy megkössenek, Önnek azonban nincs elegendő ideje várakozni, ráadásul az ezzel járó piszok összetakarítása is teher lenne? Nos, ez…..
Egy lakásfelújítás előtt a legnehezebb az új otthonunk megtervezése. A lakás adottságai és a lehetőségek alapján el kell döntenünk mely falat bontjuk, hol készítünk új elválasztó falakat. Ez eddig könnyű lenne, de ettől sokkal többről van szó, kell tudnunk a helyiségek…..