Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vashuszár

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világbank: a romániai GDP idén először meghaladta a magyarországit Economica.net 2021. október 30., szombat, 13:44 Romániában idén először haladta meg az egy főre eső bruttó hazai termék (GDP) mértéke a magyarországi mutatót, és ha marad ez a tendencia, akkor két éven belül Lengyelországot is…..
A leves pontos eredete nem ismert, több legenda is létezik róla. Egyesek szerint Mikszáth Kálmán születésnapjára készült 1892-ben, Gundel János jóvoltából. Mások pedig úgy emlékeznek, hogy egy vacsoraverseny bírái számára készült akiknek annyira ízlett, hogy repetát is kértek belőle. Gundel János…..
Mikor? Melyiket? Trianon 100 2020.06.04 09:58:30
És íme a nap, amit mind vártunk: a Kárpát-medence feletti hegemónia elvesztésének a gyásznapja. Annak a centenáriuma, hogy a környék népei saját államban élhetnek. Na azóta jó, ebben is volt egy kis módosítás, hiszen Csehszlovákia és Jugoszlávia aztán mégsem bizonyultak túl maradandó alakulatoknak,…..
Valamiért az, hogy a politikusok mit és mennyiért esznek a parlamentben, képviselői irodaházban és most már a várban nagy közérdeklődést váltanak ki Magyarországon. És hát lássuk be, eléggé szemöldökfelhúzós volt már a parlamenti menza menüjében szereplő fogások ára is, de ez a Gundeles húzás azért…..
Az Orbán Viktor által ellenőrzött médiát a józan ész csak tartós szellemi károsodás veszélye mellett nézi, olvassa. Ezért is nem kapcsol oda, nem vesz tőle lapot, és egyáltalán figyelembe sem veszi az ott közölteket. Az ennél a médiánál dolgozó véglény szerű szerkesztők nagyon vigyáznak a magukat…..
A Fidesz rezsimszolgái Heródes katonáiként igyekeznek kinyírni minden olyan jótékonysági kezdeményezést, amely tőlük független és egy emberibb élet reménysugarát csillantaná meg. Szerettem volna békében készülődni az ünnepekre, de ezt a karácsonyi mesét nem csak én írom. Máté evangéliuma…..
Ma a rabszolgatörvényhez kapcsolódóan éles ellenzéki tiltakozás folyat az Országgyűlés plenáris ülésén. Az MSZP vezette ellenzéki, több mint 2900 módosító indítványt terjesztett be, hogy ezzel akadályozzák a fideszes szavazóhenger munkáját. Miután a Fidesz úgy alakította, hogy erről a rengeteg…..
Hamarosan kezdődik a száraz november, ilyenkor sokan teszik le a poharat. De mi történik, ha alábbhagy a lelkesedés? Néhány ötlet, amely segít alkoholmentesen élni egész évben...
Van egy ország, valahol Európában, annak is a közepe táján, ahol cirka 31 évvel ezelőtt, hallgatva az idők szavára, úgy döntöttek páran, hogy ne legyen többé szocializmus, meg ne legyünk népköztársaság, felejtsük el a népet, legyünk csak köztársaság. A nép, meg úgy hallgatólagosan rá is bólintott,…..
vashuszár 2018.10.31 17:34:23
@maxval balcán bircaman: Te mennyit keresel a kommentjeiddel? Gondolom, jól megfizetnek érte, nehéz elképzelni, hogy magadtól ilyen becsicskult légy.
A napokban több cikk jelent meg az erdélyi magyar sajtóban egy, a Nagyvárad főterén elhelyezett centenáriumi kiállításon látható román térkép kapcsán. A témával később a 888.hu is foglakozott. Ez utóbbi írás szerzője gondolatainak alátámasztására az én egyik írásomat idézte: „A Pangea egy 2018-as…..
 "Magyar az, akinek fáj Trianon..." Dicsértessék! – vágta oda Tibi atya a Facebook népének az alábbi képet:..
Ha a 2017-es vizes vb összköltségvetése az eredetileg tervezetthez képest a négyszeresére emelkedett, akkor vajon a 776 milliárdra taksált budapesti olimpia mennyibe kerülhet a végén úgy, hogyha még az Állami Számvevőszék(!) is megjegyezte, hogy „a nagyberuházásokat, és különösen az olimpiák…..
Az alvás az emberi szervezet alapvető igénye, mely nélkül nem tud megfelelően működni. Átlagos felnőtt ember alvásigénye egy éjszaka 7 - 9 óra között mozog, legtöbbünk azonban a legritkább esetben tud ennyi időt alvásra szánni. Természetesen egy egyéjszakás kialvatlanság még nem fog komoly…..
“Nézze, én egy egyszerű háziasszony vagyok…” - mondta Lévai Anikó múlt héten az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági mézeskalács-sütésén a 24.hu kamerájába. Azt nem tudjuk, hogy Orbán Viktor feleségét is Habony Árpád látja-e el kommunikációs tanácsokkal, de azt…..