Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HacsekG

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Last Week with John Oliver per pillanat a legjobb közéleti műsor a tévében és az interneten, ezért is érdemes figyelni, hogy milyen témákat dolgoznak fel. A legutóbbi adás kiemelt témája most a menekültválság volt, amivel kapcsolatban Olivertől tényleg megkapta mindenki a…..
HacsekG 2015.10.09 00:18:45
OFF
Gúd Ívning Dzsentlemen!
A helyzet az, hogy a barátomat innen meg a C:C blogokból szépen kirakták. Ami megtörtént megtörtént mással is, szóval nem ez lesz az első eset. Az aprócska probléma csak az, hogy a barátom, BéLóg -- legalábbis a nekem elküldött másolatok alapján -- udvariasan megkérdezte az illetékeseket, végülis mi verte ki a biztosítékot, valamint azt is, ha tiltás egy adott baromság vagy trollkodás vagy akármi volt, miért is tűnt el az összes bejegyzése innen? Azok is, amelyek nem estek semmiféle szankció alá, ergó nem sértettek senkit és semmit.

Most nem fogom bemásolni a levelet, tán el lehet hini, hogy nem a moderálás ténye vagy a "jogalapja" lett volna érdekes, hanem az elkövetett hiba tisztázása.
Nem tudom, miért kell neki engem, tőle néhány ezer mérföldre arréb egy szigeten lévő ismerősét megkérni arra, hogy regeljen már egyet és ismét csak udvariasan kérdezze meg a miértet a blog tulajdonosaitól. Tény hogy ezt akár ő is megtehetné egy végtelen ciklusban, csak annak nyilván az lenne az eredménye hogy regel/beír/kidobják/újraregel/újrabeír/újrakidobják... Szóval ez olyan gyerekes dolog lenne, legalábbis szerinte.

Ezért most kisegíteném őt. Tisztelettel. Nem vitatkozva. Nem felháborodva. Csak úgy ahogy az talán illendő. Szóval, mégis mit követett el és miért lett minden beírása eltüntetve, mintha nem is létezett volna ebben a blogban?
Üdvözlettel:
Hacsek Góliát
(Majdnem) szó szerint (kicsit szerkesztettünk rajta) idézzük Majoros művész úr szavait: Felhívtak kb egy hónapja az MTVA-ból (M1), hogy menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor. Mondom oké. Leszervezték. Jövő hét, beszélgetés, külön nekem hívott vendég, előinterjú,…..