Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Szalai

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MissCián Miért nem vagyok boldog? 2016.02.10 20:23:53
Mitől és miért lennék??Természetesen vannak jó napjaim,jó kedvem,van mikor elégedett vagyok,nyugodt,de boldog???Az nem.A boldogság pillanatokból áll.Én is éltem már át boldog pillanatokat.Szerintem mindenki.... Mi tenne boldoggá??Ezen már sokszor gondolkoztam és vannak ötleteim is,de lehet,ha ott…..
Mr. Szalai 2016.02.11 17:41:17
@MissCián: :)))
Kisbaritom a nem számit hogy èn ki vagyok :) akkor is ugy van ahogy én akkarom :) azért mert csak èn ugy akkarom :))) amugy meg nem kell lesutnie a szemét senkinek mert utálom ha nem néznek a szemembe. Jaa és tèrdelnie sem kell senkinek mert ugy pl nem tud behozni kávét,nem tudd fözni mosni világitani, vagy szopni nyalni gombot varni :))) hát nem éttesz te ehez rád fér a tanitás egyfecskétöl az uradtol :)
Mr. Szalai 2016.02.11 21:15:11
@MissCián: hát én nagyon ugy nézem hogy a lázadás szelleme lakozik benned :) kár hogy nem vagyunk a középkorban mert ezé a pimaságé áthuzatnálak a hajom alatt , aztán mehetnél vissza mosni a patakpartra :) csak hogy tudd hogy hol a helyed :) hát de már elmult ez a szép világ :) a sufrazsetek ( vagy kik ) meg a feministák elveték az örömöm :)
Mr. Szalai 2016.02.12 06:19:25
@MissCián: amugy is a tök kivan a csajokal mán :) álandoan hisztiztek meg ritok hogy "nekem nem kell ilyen bunda me nem tetszik, ne vegyé arany gyurut mert o divatu gyurut venni, nem akkarok oda menni ebédelnj mert oda ki kell öltözni,nem akkarok mélytorkozni me megfuladok , és ne pofoz meg a buszon mert az megalázo stb stb" nem lehet nektek jott tenni, semmi kis dolognak nem tudtok örulni :)
MissCián Kombinálás :) 2016.02.02 20:01:22
Utálom a hülye kombinálásokat!!!Ha már valakivel beszélgetek,akkor tuti,hogy "akarok"tőle valamit!Mekkora marhaság!Általában ha szeretnék valakitől valamit,akkor azt személyesen fejezem ki az illető előtt!! :)Aki ismer,az tudja,hogy a távolság számomra nem akadály és nagyon kreatív tudok lenni a…..
MissCián Baleset 2016.01.29 07:18:38
Szerda délben nagyon kellemes idő volt,szokásomhoz híven tárva nyitva hagytam az ablakot még leugrottam a boltba.Még jó,hogy nem ténferegtem el máshová is,így elég hamar megláttam,és megdöbbenésemre egy cica kuporgott a lépcsőháznál keservesen nyávogva mikor észrevett.Második pillantásra döbbentem…..
Mr. Szalai 2016.01.29 15:33:45
@MissCián: ..na Alexa visszaköltözött Bécyhez :)...Alexát szeresuk jo bige:)..igaz buta mint a tök..de nem is azért szeresuk :)...és a mellei is jok..hát igen az orvostudomány ..na és Bécy lovéjának nincs határa..
Mr. Szalai 2016.01.29 16:57:38
@MissCián: ja Franciska meg visszamegy Gáspárhoz Gábor uncsitesojához:)..Barbi meg rájön hogy még is akkar gyereket...amugy nem értem miért nincsenek grupenban :)
Lasan már ez a sorozat is olyan lesz mint a pixie mindenki mindenkivel volt már:)..
Egyszerubb lenne egy szexuális kommunát létrehozni...mindenki azzal szexel akki ép ott van kéznél , oszt jol van minek ezt pödöriteni..ugy is szerelmes vot mindenki mindenkibe minimum egyszer :))....
Mr. Szalai 2016.02.01 07:25:21
@MissCián:
Ki mondta ezt neked? Hogy én összinte voltam 12 évesen ? Én már akkor sem voltam összinte:)
Talán ugy 4 évesen :)..de nem emlékszem már rá:).sött akkor kamuztam a legtöbbet 12 évesen...
"Az összinteség nem kifizetödö kisbarátom":).... ezért szoktam le erröl a rossz szokásrol...
Nem bírom már a telet,ez van,ezen nem tudok változtatni. Gyerekkoromban szerettem,sokat szánkóztunk a hugommal,vártam az ünnepeket...mára már..azon imádkozok,,hogy végre nyár legyen!Amikor a fiam kicsi volt,újra élveztem a havat,a karácsonyt,mert örültem az Ő örömének.Itt Budapesten,ha leesik egy…..
Mr. Szalai 2016.01.28 16:04:56
@MissCián: ahogy te is megtudtad (nem megdugtad) ammiota egyfecske az urad :) (ne kamuz hogy nem mert az ismeröseim megmondták :)..hogy azota reggeltöl estig rajzszögeken kell térdepelned :) rajszögen térdepelve a nyelvedel válogatod kulön a lencsét a babtol :)..hát nehéz a subjányok élete:)..
Mr. Szalai 2016.01.28 16:07:32
@MissCián: ja az lemaradt hogy hátrakötözőt kézel..és bekötöt szemel :)
MissCián Az ifjú fáraó 2016.01.22 12:15:59
Nem rég láttam ezt a filmet.Négy részre osztották,mindegyik rész kb:másfél óra.2015-ben készítették,kiváló szereposztással.Egyetlen percig sem unatkoztam.Szeretem a történelmi "jellegű" filmeket,így még jobban lekötött.Érdemes megnézni. A főszereplő még csak 24 éves,de hatalmasat alakított.:Nem…..
Mr. Szalai 2016.01.23 20:52:41
@MissCián: hááát igen ez igy van...de tudod nem könyu nekem nött találni..már mint igazit,nem guminöt olyat kapok olcson szexshopban :))
Mert ugye mint tudjuk soher lehuzos és dagadt budös paraszt vagyok :))) akki még a himveszöje csodás szépségéröl sem tudd kamuzni ugyanis valahogy mindenki láta már a pixien :)))
De annak örulök hogy örulsz, szerintem a lelkes dolgot hagyuk mert nincs lelkem :) és olyan sincs hogy öröké :) amugy na ja..
Mr. Szalai 2016.01.24 17:25:59
@MissCián: na megterem a New Englandet...meg az Arizonát 10000 ft al:). Csak mert te mondtad:)) de ha veszitek az a te lelkeden fog száradni hihihi :)))
MissCián Love You Like A Love Song 2016.01.21 16:39:01
Mr. Szalai 2016.01.22 12:32:58
@MissCián: ...valamitt te félre értetél ám..nem azért hozzom elö mert bánt vagy zavar...hanem azt tudatositom benned meg magamba hogy miért nem szerethetsz belém..ezek érvek...én meg szeretem az érveket..és mindent mérlegre álitani ..érvek és cáfolatok halmaza..:)) a másik az a blog..szerintem ott nem rolunk van szo...igazábol nem tudom kik vesztek össze mondjuk nem is az én dolgom...mi nem más miatt vesztunk össze hanem mert ugy itéltem meg hogy már nem fog muködni...nem volt harmadik személy a képben..háát hogy utána x hétre lett ez az online szinten ...az más kérdés..szoval szerintem nem rollam van szo..
Mr. Szalai 2016.01.22 13:38:37
@MissCián: na most elololvastam azt a blogot...bevalom aznap este nem olvastam el mitt irt...mert brooklin nine nine ztem :)..hát tényleg igazad van azt hiszi hogy miatta vesztunk össze..de...mivel oda is irtam és ö is irta..hogy mindent jobban tudd másnál..hát akkor biztos ugy is volt:))...
Mr. Szalai 2016.01.22 13:42:25
@MissCián: szeretném ha meg is maradnánk haveri szinten :)...olyan jol esne nekem ha nem kelenék neked sem szeretönek sem szexuálisan :).. számitok rád :))
MissCián Éjjel-Nappal------MARCI 2016.01.19 11:58:29
Marci a másik kedvenc.Nem csodálom,hogy  a sorozatban lassan mindegyik csaj beleszeret.Sokszor viszont nem tudok kiigazodni rajta.Nagyon kedves és segítőkész,de a nők általában félreértelmezik a segítőkészségét és azt gondolják több van benne.Miért lehet ez??Talán mert mi nők nagyon kevés…..
Mr. Szalai 2016.01.21 10:27:54
@MissCián: ....persze nem értesz hozzá..szerintem meg nrm akkarod megmondani a tutit..hogy ne legyen lovém ammit szukákra költsek...
Irigy kutya vagy..:)
Vald be hogy szereted egyfecskét !!...
Tudom mert megmondták...hogy miatad vett fel csak egyfecskét :)))
Mr. Szalai 2016.01.21 17:27:19
@MissCián: hááát én más szot használnék.:) de irj neki örulni fog hogy a szerelme gondol rá :) ( már mint te)
Irjá blogot picicicákrol. Ma látam egy mini makaréla (vagy mi ) kutyát rád gondoltam hogy neked hogy tetszene az a zsebkutya.( mert mint tudjuk te mindenkböl a kicsit szereted)
Szubrina blog Kiégtem 2016.01.19 18:44:06
Annyit harcoltam a BDSM témájában, persze értelmetlenül, hogy belefáradtam, elfogyott a szusz. Valahogy már nem is érzem fontosnak. Kábé olyan ez, mint mikor kamaszkoromban megkérdezte a mamám, hogy szeretem-e a tojás levest én meg mondtam neki, , hogy imádom. Elmentem hozzá, ott gőzölgött a…..
Mr. Szalai 2016.01.20 19:17:36
@Purpletulip: de most te tényleg bizonygatni akkarod hogy boldog vagy ahogy vagy picilány?:)
Nem kell..nincs miért..mindenki önmaga boldogságáért felelös..
Ö mindig mindent jobban tudd...ezt fentebb olvashatod...és mindig minden hulye vele foglalkozik...de miért?.. ö mivel mindent jobban tudd igy a boldogsághoz vezetö utat is jobban tudja...enged hogy megtalálja...hissz nyilván most is jo uton halad...ez a blog bejegyzés is tukrözi hogy milyen sinen van az élete..kb mint Jozsef Attilának...
MissCián Éjjel-Nappal....pasik :) 2016.01.17 20:02:23
Szeretem a sorozatot és ahogy minden nézőnek nekem is vannak kedvenceim.:)Az egyik közülük :Joe papa!Nem kell sorolnom,hogy miért,aki nézi az tudja.Nem csak a jó teste,de a személyisége is vonzó számomra.Az örök megbízható barát!Szívesen élnék ott,ahol Ő a főbérlő!Love Joe! :)..
Mr. Szalai 2016.01.19 10:15:17
@MissCián: az annyira lepukant hely hogy mosdokulcs sincs amugy lábal kell betámasztani az ajtot.:)
Jaaaa hogy ennek a talinak arrol kell szolnia...hogy szorakoz rajtam..ahaaa....nem találsz a pixien bohoc subot magadnak édes ?... én kelek hogy szorakoztasalak?... jo majd leporolom a csörgösipkám...majd ugrabugrálok a trapézon :)
Mr. Szalai 2016.01.19 10:36:10
@MissCián: jo majd direkte nem leszek szorakoztato..nehogy má jol érezd magad ott...a kis fasz.mat :)..majd rivok hogy "ilyen szemét a világ.olyan szemét""nekem semmi sem sikerul""senkinek nem kellek, a vot csajaim is kidobtak" stb..jo buli lesz majd meglátod..ott fogg majd patakokban ömleni a könyvunk..
Ugy fogsz majd hazzamenni ilyen szar randim életemben nem volt..már tudom miért szakitotam Sunivel..:)
Hál istenek hogy megszabadultam ettöl a pöcstalicskátol..én meg hazafelé jott kuncogok rajtad :)
Mr. Szalai 2016.01.19 12:06:31
@MissCián: nem fogom azt mondani hogy "mégis olyan rendes csaj ez a Timke" ugyanis soha nem mondtam hogy rendetlen vagy :) sött rendes vagy, mindig rendben elpakplod a ruháid, elmosogatsz , ilyesmik...:) én azt mondtam genya vagy :) meg szenyo :) a kettö nem ugyanaz :) a villágért sem fáraztanálak a lelki dolgaimal :) ugy hogy ne aggodj :)... a vigasztalásbol nem lesz semmi:)..
Az a helyzet, hogy anno én is jól lefikáztam a könyvet, a könyv tényleg nagyon rossz, annyira, hogy hiába kaptam meg ajándékba mind a hármat csak az elsőt olvastam el belőle, a másodiknak pedig az elejéig jutottam, odáig is kínkeservesen. Rossz a fordítás, a szóhasználat is, de talán már eleve a…..
Mr. Szalai 2016.01.14 16:28:37
@Szubrina: ugyes lány vagy. Jo pár bejegyzés otta huztalak. Kiváncsi voltam mikor borul a bili vagy mikor törlöd a hozzászolásom.
Régeben ilyenkor már elhajtotál volna.
Kezdesz turelmes lenni ez jo.
Majd elválik mi lesz. Ha itt lesz az idö megtalál.
Mr. Szalai 2016.01.14 17:13:33
@Szubrina: ...hu most lebuktam.. menteni a menthetetlent.. ez jo tetszil...megvagy nélkulem, ennek örulök..
Na hogy fogsz e olyat vagy nem az rajtad is mulik...állmodokkal..akkik az asszony háta mögött sunnyin kurvázni akkarnak ingyen..
Ennek gondolsz engem ?
Vagy esetleg magadat ?
Azt hiszed hogy azért beszélgetek veled mert prédának gondolak ?..
Jo hirem van.. nem vagy préda nekem ... ugy hogy ettöl nem kell tartanod..
Mr. Szalai 2016.01.14 17:22:37
@Szubrina: èn is igy gondoltam.
Nem nekem jutot eszembe te irtad az elözö hozzászolásodban. Gondoltam okal irtad, de már látom hogy te ok nélkul is irogatsz ezt azt ammi eszedbe jutt.
Szubrina blog Monogámia 2016.01.13 08:00:00
Olvastam egy blog alatti kommentben, hogy az erkölcs az egy emberi találmány. Szóval elvileg egy faszinak lehetne több nője/neje is stb. Ezzel abszolút nem értek egyet és nem hiszem, hogy mesterséges kreálmány lenne a monogámia. Úgy gondolom, hogy ha fizikai síkon nézzük egy férfinak egy fasza van…..
Mr. Szalai 2016.01.14 11:13:44
@Szubrina: nem hiszem hogy ez ilyen egyszeru, hogy megmondják hogy ducipornora kell kicsapni, miközben csontit keresel vagy azzal élsz.
Inkább szerintem a következö lelki oka van.
Pl nekem mindig alacsony nöim voltak kb max 160 magas. De izgalmasnak érzek egy magas nöt ezért nézek olyan pornot. Mindig az az izgi ammi nincs. De élöben nem kezdenék ki magasabb növel, ha ki is kezdtem az nem volt hosszu életu dolog.
Mr. Szalai 2016.01.14 11:40:41
@Szubrina: hogyne számitana. A magas nöknek általában hosszu combjuk van. És nagy melluk,azonkivul agreszivak a szexben. Legalábis a porno filmekben. Az életben nem tudom . Hát hogyne tudnám mekora ha a pasinál egy felyel magasabb az már jo :) persze ha fekszenek ugy nem látod de nem csak fekvös pornot nézek.
Még most sem találok ebben a titkon duci nöket szeretek de csontival jövök össze dologban logikát:) miért tennék ilyet? Ez tökk logikátlan .
Szubrina blog Tizenegyezer vessző 2016.01.12 08:00:00
Amikor korábban érdeklődtem a 9 és 1/2 hét-en kívüli BDSM irodalomról, kivétel nélkül több fórumon is Appolinaire: Tizenegyezer vessző(csapás, mert kétféle címmel is megjelent) című könyvét ajánlották, hogy az nagyon jó. Már egy ideje vadászok rá, sőt volt olyan, akivel megbeszéltük kölcsön adja,…..
Mr. Szalai 2016.01.12 16:48:25
@Szubrina:
Hát ha igy lenne szomoru lennék. Hiszek az észeru megfontolta bdsm erotikában. Csak mint mindent a gyenge elméjuek ebben us igyekeznek tulicitálni egymást .( lásd sub subab legsubab versenyt )Mert a 9 és 1/2 hét. A gyönyöre gyönyör és még a szurke sorozat, na meg ma látam a boltban az emanuel 1 és a 2 öt. Szoval ezek ugy jo, igényes irományok, és az én izlésemnek megfelelöek. Na most a pixie tele van beteg emberekel. Ez egyértelmu , akki el akkarja utetni magát vagy a farkát le akkarja vágatni.. lehetsz te akkármilyen toleráns az dilo és kész :) valamiért ezeknek van nagyobb hangjuk (még most.)
Mr. Szalai 2016.01.12 19:22:58
@Szubrina: szerintem minden online társkeresöben kb ilyen a ráta.
És hány házaság van ahol szerelem,huség becsulet gerinc szerint élnek?
Mr. Szalai 2016.01.12 20:01:41
@Szubrina: :)) volt már barátod ? Jártál már valakivel ? És aztán szakitotál ? Mi a fasznak kezdtél bele, ha vége lett nem ? Mi a fasznak egyek ugy is megéhezek :)
Az emberek szeretik azt hinni hogy minden öröké fogg tartani .. a szerelem, a boldogság..aztán meg nem..mert ilyen a világ semmi nem tart öröké.
MissCián gáspárka :) 2016.01.10 13:18:18
Új jelenség ütötte fel a fejét a pixien. Gáspárka nicken.Mindenki tudja,hogy fake az egész,de elég nagy a látogatottsága és a hozzászólói száma.Én is elolvastam a blogjait,a kommenteket.Szórakoztató figura az biztos.:)Hiányzott már egy ilyen karakter az oldalra.Nem csak a nyávogás,sírás,egymás…..
Mr. Szalai 2016.01.12 11:31:10
@MissCián:
:))) figyu kicsit rossz a név memoriám :) melyik nö is volt a "végzet asszonya " ? Már elfelejtetem ird már le a kezdö betujét a bikének légyszives :)
Mr. Szalai 2016.01.12 13:50:52
@MissCián: hmmmm hmm ez nem támpont amugy a barkobához.. mert hát ugye mindegyik miatt összevesztunk ..de nagyon csunyán.. meg hát az sem támpont hogy virtuális szerelem volt..mert mindegyik az volt:)..annyira jo virtuálisan szerelmetesnek lenni :).. csak ne taliz mert akkor rájösz hogy mégsem :)..na de hát ha a végzet asszonya volt azt mondtam akkor tuti az volt..kár hogy már nem emléxem melyik nöre irtam.. de tuti fix hogy az volt ..:)
Mr. Szalai 2016.01.12 19:17:21
@MissCián:
Na látod milyen vagy. Nem hogy örultél volna velem . Kis szenyo :) neked is volt ám virtuális pasikád :) ha jol emlékszem ..tudod amitt te nyitotál nik lapot..amivel udvaroltál magadnak..ja meg engem kostolgatál...hogy ne beszéljek veled ugy...meg pàr csajt széditetél vele...amugy jo karakter volt..jol felépiteted.. pár csaj még irigy is volt rád:)
Szubrina blog Első levél 2016.01.07 23:51:39
Amikor az embernek problémája van, méghozzá olyan, amit nem tud könnyen feldolgozni, akkor jobb szereti homokba dugni a fejét és elterelni a figyelmét a különösen fájó dolgokról. Igyekszik elfoglalni magát, mint írtam korábban sorozatokkal vagy éppen mások problémáival foglalkozik. Olvastam Pixie-n…..
Mr. Szalai 2016.01.08 16:05:48
@Szubrina:
Hááát nem tudom nem vagyok orvos..
De beszéljunk mint férfi a férfival..
Lehet "az ön készulékében van a hiba"
Lehet hogy változtatni kellene egy két dolog hozzáálásán.
Pl magadal foglalkoz, ne a halyléktalanokal meg hogy ákos mitt mondot a nök feladatairol.
Te mitt szeretnél ? Rajzolni, sakkozni , biciklizni ,stb ? Azt tedd ! Ne másért , magadért , azért hogy téged szorakoztason.
Szard le a világot hogy milyen,hidd el az is leszar téged , ha csak egy dolgot találsz amivel meg vagy elégedve , akkor azzal foglalkoz.
Ne azzal foglalkoz ilyenek olyanok a manuszok. Azal foglalkoz te milyené akkarsz válni !
Ha te kiegyensulyozott, boldog , komoly nö vagy, akkor majd fogsz találni egy kiegyensulyozott komoly férfit. Amig te érzelnileg labilis vagy csak egy érzelmileg labilis pasi fog veled kikezdeni.
Tudom most az jön ... én ebben nem hiszek...az igaság az hogy nem számit te miben hiszel..ez igy muködik.
Bemegyek egy szorakozo helyre. Körbenézek . Látok 5 nöt . Abbol pl 3 slamposan szomoruan depisen ul, mert ugy gondolja nincs miért élni ,kiegyensulyozatlan , céltalan ,negativ , nincs megelégedve a világal ,kettö vidám , ad magára sugárzik az élett belöluk , céltudatosak ,legyözik a problémákat stb. Szerinted melyiket akkarom megdugni ? Melyikhez fogok odamenni ?
Kitt viszek el sétálni vagy moziba? A depisel vagy a vidám csajal kávézok inkább.
Ez igy muködik. És teljesen mindegy te hiszel e ebben vagy nem...
...amugy nekem mindegy,azt teszel amitt akkarsz,nekem nem számit ....neked számit !..
Mr. Szalai 2016.01.08 17:59:22
@Szubrina: ..uhum..na ja... anyira pozitiv vagy..hogy nem rég még az öngyilkoságot feszegeted.. aztán meg mi lenne akkor ha nem a hirekböl és az internetröl tájékozodnál ..hanem mondjuk az életböl ? ...hmmm de te tudod..a te életed..
MissCián Szerelem?Nem hiányzik. 2016.01.06 10:07:52
Évekig rózsaszín ködben éltem,de közben féltékeny voltam,féltettem,aggódtam,hiányzott,miért nem hív?stb...Egy burok amiből nem tudtam kiszabadulni,sokszor fájt,de mégsem akartam elhagyni ezt az érzést.Magamat háttérbe szorítva a szerelmem tárgya volt mindig és mindenkor az első. Aztán elmúlt.Alig…..
Mr. Szalai 2016.01.07 18:53:50
@MissCián:
Az volt jo réggen ... hogy ugy elmondhatuk egymásnak a dolgaink...sokk olyat elmondtam ammit másnak nem...és ez ugy jo volt hogy megbizhatam bened.. ja és sosem vágtunk egymás szavába...pl nem mondtuk hogy figyelj ez nem érdekel ... kiváncsiak voltunk egymás véleményére stb...hát volt turelem meg tisztelet...
Na de a "fák nem nönek az égig"
Mr. Szalai 2016.01.07 20:52:37
@MissCián: ahaaaa csak van itt egy kis bibi timke. Választhatsz hogy a, kitörlöd hogy ne hibáztasuk egymást meg ne hánytorgasuk fel stb de ezzel olyan véleményt sugárzol felém hogy hopp kitörölek mert nem érdekel a véleményed. b, benne hagyod és felválalod hogy igen ilyeneket mondtam mert ideges voltam rád. ( amugy pont ezekért nem haragudtam vagy sértödtem meg).
Ezt igy átgondoltad ?
Szubrina blog Télen hó? 2016.01.05 08:11:50
Nagyon mérges vagyok, a hó tegnap délelőtt kezdett esni, majd 5 cm magasságban megállt (hála istennek, különben...) ezután, sőt eközben is már bőven lett volna ideje a fővárosi hókotróknak végigszaladni a város úthálózatán, de nem. Nem, sehol egy hókotró, két utca van felénk besózva, ahol a buszok…..
Szubrina blog BUÉK! 2015.12.31 10:55:59
Itt a fogadalmak ideje, tudjátok! Mostantól nem hagyom magam elfenekelni!:))) Vagy többé nem baszok seggbe senkit!:))) Leszokok a cigiről! Lefogyok! stb...Olyan dolgokat fogadjatok meg, amiktől jobb emberek lehettek!;)..
Mr. Szalai 2015.12.31 11:23:41
Szórakozzatok,mulassatok,egyetek-igyatok!!! :)..
Azzal kezdeném a blogomat, hogy hangosan felröhögök. Jó-jó, bocs, de nem bírtam ki. Kedves bikerzoli, ki a kurva anyád adott neked felhatalmazást arra, hogy a civil nevemet kapcsolatba hozd ország-világ előtt a Pixie-s nickemmel? Azért mert te felvállalod az igazi vagy nemtom milyen nevedet, más még…..
Mr. Szalai 2015.12.22 13:41:50
@Szubrina:
Pár nappal ezelött el voltál szontyolodva hogy "minek blogoljak ugysem olvasa senki"
Hát most megint bekukantotam a pixire, és képzeld ki a téma ? Vajon kinek a blogja ? Hàt a tied . Ezek szerint még is csak olvasnak. Még is csak érdekli az embereket mi van veled, merre meddig hàny méter.
Mondjuk magam elött megjelent most egy kép.
2056 ban játszodik és két veterán sub nö blog párbeszédet folytat a pixien. Persze már dédmamák és botal járnak meg mufogsoruk van.
És irja az egyik a másiknak.
- emlékszel volt itt egy Szubrina nevu lány?
- igen emlékszem olyanokat irt hogy az anális szex nem egéséges.
- hu de felbaszot engem ezzel még most is ideg vagyok.

Amugy azon gondolkodok hogy kelene készpénzé váltani a karizmatikus tehetséged.
Például létre kéne hozzni egy Szubrinai vasárnapi iskolát ha már ennyire hires (vagy hirhedt) vagy. Ezt a lehetöséget kár lenne elszalasztani :)
Mr. Szalai 2015.12.22 16:23:39
@Szubrina:
Hát csak Pesten kis mokus
Aztán persze ha befutotál mint márka tágithatnánk az érdekeltségi körödet New York London Hawai.
Rád épulne a cég (na nem olyan értelemben hogy bene lennél a cégház alapjában hannem te lennél a cég arca, álitolag ugy is akkora arcod van elbirja )
Na és akkor kiaknáznánk azt a lehetöséget hogy sokaknak szimpi vagy , lenne szubrinás polo táska pénztárca, olyan kispárna amin a logod lenne stb, és kiaknáznánk azt a lehetöséget is hogy vanak akik utálnak azoknak lenne pl dárctábla, bokszzsák az arcod fotoival vagy taposo edzögép annak a taposo részén is a te fotod lenne rányomva. (erre mondhatnák hogy ugy megtapostan a kis fecsegö rosszalkodot)
és wc papir a blogod linkjével (és akkor irhatnának a pixin erröl hogy :" -na leszartad ma már Szubrina blogját?
-ja le hát."
A jelmondata a cégnek ez lenne.
Szubrina a Vad, vad.
Látok bened lehetöséget.:)
Mr. Szalai 2015.12.22 16:57:17
@Szubrina:
A pixien birkozoli blogjában.
Kb 4 orával ezelötti az utolso hozzászolás.
Te nem látod ?
Esküszöm,hogy majd meghalok az unalomtól,ha belépek(vagy nem) a Pixire vagy más blogokra és nonstop olyanokról olvasok amiket ezerszer végigrágtak,kiköptek,újra hasznosítottak,aztán megint kidobtak a placcra stb..stb..Hogy a túróba lehet ennyit írni marhaságokról??? :)Basszus!A…..
Mr. Szalai 2015.12.21 10:38:49
Mivel nem tudom mikor nézed ezt meg.
Egyáltalán irsz e választ stb.
Ezért leirom mitt gondolok erröl a bejegyzésedröl.

Nem tudom miért bánt vagy zavar hogy irkálok Szubrina blogjára.
Ö leirja a véleményét egy egy dologal kapcsolatban. Én meg leirom mitt gondolok rolla. Szoval hogy ez miért fáj neked,ezt nem is tudom felfogni. Nem okozok vele senkinek kárt és nem sértek meg senkit.
Amugy nincs semmilyen hátso szándékom vagy tervem vele. Ezt arra a célzásodra irom hogy "hátha igy jobban találnak" de ha akkarnák is töle valamit,azt sem érteném miért foglalkoztatna az téged.

Te szándékosan meg akkartál sérteni,azért mert kicsit sem tisztelsz engem,és a sub nöket sem,ha tisztelnéd nem tituálnád öket lelki betegnek mert ebböl ez jön le, ugyanakor te elvárod a tiszteletett. Amugy ehez nekem közöm nincs hogy viselkedsz csak megjegyeztem .

Hiába voltunk egyutt évekig,sajnos nem ismertél meg,ha ismernél tudnád én nem dom vagy sub vagyok , én Én vagyok. Azt teszek ammit akkarok , ha akkarok talpat nyalok ha akkarok térdeltetek egy nöt , akkár a sarokba .
Engem csak egy szabáj köt, élvezem én és akkivel egyutt vagyok. Nem rakom magam kategoriákba nem korlátozom magam ezel és nem is engedem meg másnak sem. És elszomorit hogy a 6 év alatt ezt nem sikerult veled megértetni.
Az is elszomorit hogy a személyiségem tàmodod (az egom ) nem padig azt ammit irok. Pedig a lehetöséged megvan irhatsz te is arra a blogra és kifelytheted a véleményed ha nem értesz velem egyet.
Most leirtam a véleményem, ne támadj, nincs miért és felesleges is.

Boldok karácsonyt és eredményekben sikeres boldog uj évet kivánok,neked és az egész családodnak.
Mr. Szalai 2015.12.21 12:49:44
@MissCián: örulök hogy közeledtek az áláspontok.hogy szerinted semmi nem történt csak a véleményed nyilvánitotad ki.( és ebben igazad is van csak ott a gond hogy rolam kb a bolgod 2/3 a rollam szol) szerintem meg megsértetél. És az is jo hogy nem védekeztél és nem hozztad fel a multat.
Nagyon ugy érzem mi már nem foggunk ugy beszélgetni hogy közeledjenek az álláspontok.
Tulajdonképen mindegy is nincs jelentösége.
Csak igy tovább , ha rám halgatsz azt irsz ammit akkarsz ,fikázhatsz nyugodtan, hissz az csak a véleményed.
Mr. Szalai 2015.12.21 14:22:50
@MissCián:
:))
Ahaaaaaa
Ebben az esetben megsporoltunk volna kb 3000 karaktert koponyánként.
Plusz 5 ora társalgást.
Böven elég lett volna annyit irnod.
"Az én blogom azt irok ammit akkarok.
Azt meg leszarom hogy mi nyugöd van vele."
Na csao . Boldog karit.
Szubrina blog Még is... 2015.12.17 10:08:30
...írok, talán elhamarkodott volt azt mondani nem írok, de miután töröltem magam Pixie-ről minden bizonnyal totálisan meg fog csappanni az olvasótáborom, mert még mindig onnan nyitották meg a legtöbben a blogomat. Ha kutya sem olvas egy blogot nincs értelme írni, pláne, ha alig van komment... Mr.…..
Mr. Szalai 2015.12.17 14:00:39
Értelek.
Majd eldöntöd mitt szeretnél, ha majd lecseng a karácsonyi mizéria,kicsit nyugodtabb lesz a légkör,majd meglátod..

Tudod bdsm két fajta ember sportja (domináns és sub :) ááá nem ez ,hanem ) iszonyatosan buta és iszonyatosan intelligens. A bután segiteni nem tudsz (attol buta ugyebár) akkárhogy is akkarsz. Ezért felesleges szélmalom harc ezzel bajlodni (tudom ez olyan szép lenne, meg jol esne stb,de nem kell,több vele a baj mint a haszon) Az intelligensnek meg nem tudsz (mert ö valoszinuleg tudja , rájött olvasta stb.)

Most elégé sokk ugyem van, sokk dolgot el kell intézek a családnak. De ha befejezed a könyvet mondjuk február után szivesen átolvasom akkár kézirat formájában is és ha tudok ötleteket adni vagy javaslatot tenni esetleg más nézöpontbol megközeliteni stb akkor segitek és persze ha megbizol bennem hogy nem lopom el az infokat meg nem adom ki.Mielött döntesz azt elmondom a Wekerle Sándor uzleti föiskolába jártam 1 évig mint ujságiro diák. Nem mosolyogni nem kidobtak a helyesirás miatt a gyakorlat helyel volt gond ill nem volt vele gond mert nem volt aztán 3 honapra kerestek meg a Honvéd ujságtol hogy cikezhetnék ott. Szoval nem késtek csak három honapot.
Mindegy az ajánlat él februárig vagy a könyv elkészultéig eldöntöd.
Nem ismerkedési truk, talizhatunk ugy is pl hogy odaad a kéziratott hogy ott van az asszony pl egy kávézoban Remélem nem érted félre ez nem megdöntési ürügy vagy ilyesmi. Nem kell megilyedni.
Tali egy kávézoban kávé dumcsi ideadod a kézirat másolatát, majd puszi puszi, és ennyi.
Itthon átolvasom egy lapra lejegyetelem a pluszt. Tali kávézoban visszaadom kávé dumcsi stb hazaviszed beteszed a pluszt.
Ennyiröl lenne szo majd eldöntöd. Látsz e benne fantáziát.
Mr. Szalai 2015.12.18 21:57:42
@Szubrina:
Amugy azt ugy kell mondani.
" embör "
És nem kérted én ajánlotam fel
mert "szimpi gyerek " vagy na.
Ha nem köl nem kö .
Amugy tudom honan fuj a szél
nem mersz velem talizni félsz hogy leharapom az fuled :)
Szégyeld amugy magad párszor megkuk nem irtál semmit.
Biztos ajándékokért loti futiztál ide oda :)
Mr. Szalai 2015.12.19 15:27:32
@Szubrina:
:)))
Aranyos vagy, azt a nem mersz velem találkozni mert félsz dolgot viccnek szàntam.
Kis mokus figyelj.. nem kell velem taliznod .. és nem kell zavarban lenned sem hogy hogy mond meg hogy nem akkarsz :)
(Hát én ezt éreztem, hogy nem akkarnál, ugyanakor hogy közöld hogy ne sérts meg, vagy bánts meg )
Ne agodj semmi gond.
Vicc volt , huzztalak csak , mosolyogj :)
Ezt még korábban kezdtem el írni a múlt hétvégi blogokra, kicsit átírva, nesztek: A múlt hétvégi blogokból kiindulva és rengeteg átnyálazott domináns adatlapból, végre leesett nekem, hogy miért nem értik, hogy mit értek én D/s-alatt. Eltekintve néhány kivételt, akik HARDCORE-ban tolják, szóvak…..
Mr. Szalai 2015.12.18 22:55:41
Tegyuk fel hogy...
A. Én egy olyan dom vagyok akkit nem érdekli hogy mitt élvez a subja , nem foglalkozok vele , esetleg az egésségével stb . Ebben az esetben van két lehetöség.
A1. Vagy találok párt
A2. Vagy nem.
Ha találok párt abban az esetben nincs baj mert valoszinu hogy ugyanolyan hulye mint én. " figyu hátbavágnálak egy szöges deszkával és te azt élvezni fogod.. oh Uram te tudod tegyél velem amitt akkarsz ... durrr .... köszönöm hogy gondoskodsz rolam Uram ..
Na ha nem talál párt azzal sincs gond, mert mehet a recska csuklo gyuladásig. Meg az észosztás hogy o szerintem a jo sub beugrik a kutba ha azt akkarom (szerintem a hulye ugrik bele az okos meg betemeti hogy egy hulyével kevesebb legyen de mindegy)
Na meg hogy x y nem sub ,na de én ezt honan tudom ? Onan hogy én dom vok és tudom. Nem sub és kész .áááá

Tegyuk fel hogy...
B én nem ilyen dom vagyok. Érdekel a subom mert van egy alapszabájom, a subom az én tulajdonom, és mint jo gazda abban kárt sem testileg sem lelkileg nem teszek. Ha teszek hulye vagyok mert normális ember nem tesz kárt az értékeiben.
B1.vagy találok párt
B2.vagy nem
Ha találok párt akkor nincs gond, mert ha ful hulye a sub hamar megszabadulsz töle, "ohh Uram én ugy szeretném ha lelogatnál a Margit hidrol fejel lefelé...etöl olyan subos lennék...én meg azt ha pakolnád a cucod és költöznél anyádhoz mert nem vagy tiszta fialás ...
Vagy nem talál párt. De ebben az esetben mivel a mentalitása olyan nem fog blogot irni arrol hogy a sub ilyen vagy olyan. Max figyeli a blogokat olvasa a nök véleményeit és akkiben lát fantáziát azal megismerkedik.
Szoval hosszu távon összenö ammi össze tartozik. Én ebben hiszek.

Amugy nem tudom menyire ártalmasak ezek a dolgok. Mert nem tartoztak a szexuális portfoliom közé, igy nem is érintet. Valoszinuleg ezután sem fog.

Igazábol az sem érdekel mitt csinál más az ágyában,ha nekik jo csinálják ö dolguk.