Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frank_n_Stein

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 3-án Corey és Gonzales alezredes a Titkos Űrprogram Szövetség képviselőiként meghívást kaptak egy belső földi szakadár csoportok részvételével alakult tanács gyűlésére. A találkozón számos eddig ismeretlen dologra derült fény, emellett nem mindennapi események is…..
Frank_n_Stein 2015.10.04 15:50:14
@Magyar Sámán:

Kedves Sámán, valójában nem tudom miért véded ennyire őt, Corey a nevét adta a cikkhez, és így a tartalom hozzá köthető, ami fontosabb, mint a köpeny, ami alá bujtatták. A tartalom merő propaganda, ami egyébként több cikkben is nyomon követhető. A saját állítása szerint ő írta a cikket, csak az írói stílust kölcsönözte mástól, és Wilcock segített neki. Így vagy te tévedsz, vagy ő nem mond igazat, és egyik dolog sem nyűgöz le igazán. Ha ő írta, de nem a saját stílusában, akkor akár a CIA központban is diktálhatták neki, ha neked van igazad és más írta, akkor meg biztos ott írták.
Anatheaval egyetemben viszont én is kíváncsi volnék rá, hogy milyen energetikai összefüggésekről beszélsz, te is tudod, hogy a kimondott szónak, vagy az érzelemmel megtöltött gondolatnak van a legmagasabb energetikája, a kézzel papírra vetett szövegnek kevesebb, de vajon milyen energetikája van egy monitoron olvasott fordításnak? Gondolom inkább a szavak energetikájára gondolsz, mert az eredeti szöveg megfogalmazásakor jelenlévő energiák nincsenek jelen.
A másik észrevételem az, hogy te mindig tiszta érzelműnek, és lelkületűnek állítod be Coreyt, valójában egy kiképzett gyilkológépről beszélünk, akinek saját elmondása szerint is literszámra tapad a vér a kezéhez. A beállt tudatosságváltozás persze abszolút érthető olyan személyeknél, akik megjárták a poklot, ennek ellenére, vagy épen ezért, ebben a földi életében megszerzett tapasztalatai, és tettei okán, spirituálisan nem tartozhat a beavatottak közé. A felsőbb síkok nem díjazzák a mesterséges körülmények között felturbózott képességeket, és nem is jár vele beavatás. A technológiai módszerekkel megnyitott harmadik szem, a kundalíni felélesztése, és egyéb pszi-képességek megszerzése anélkül, hogy a test, a lélek, és a szellem együtt haladna nem csak önveszélyes, hanem a fekete mágia alapja is. Az írások többségében is ez köszön vissza, és számomra egy jól kitalált propaganda az egész, ahol a belső földiek többsége nacionalista eszméket hirdet, (hess!!!), a jelenlévő földönkívüliekkel egyetemben, ahol a viselt ruha minősége a fontos (dns tisztaság, árja faj?) és nem a lélek és szellem tisztasága. Semmit nem tanítanak ezek az írások, csak abban segítenek, hogy egyre jobban leragadj a fizikai síkok fertőjébe, és azt sugallják, "vedd észre ember, hogy a helyzeted reménytelen".
Nem kritikának szántam feléd az írásom, és nem nincs rossz napom, és nem aludtam rosszul. Ez az én energetikai meglátásom, az én halmazom, aminek lehet nincs közös metszete a te halmazoddal. Minden írásodat olvastam itt a blogon, és egy rendkívüli képességekkel megáldott embernek tartalak, de számomra úgy tűnik, hogy te a megvilágosodás nehezebb útját választottad, az intelligencia útját, és ez a hosszabbik út, legalább olyan hosszúak mint az eszmefuttatásaid, ami egy nyughatatlan, utat kereső elmére vall, ami csak az egót szolgálja. A lexikális tudás semmit sem ér, a saját tapasztalatokhoz képest, amivel bőven rendelkezel, így tudod miről beszélek. Intelligencia, bölcsesség, és beavatás nem járnak kéz a kézben. Aki beavatott, az nem enged meg magának találgatásokat, és hosszú eszmefuttatásokat olyan dolgokról amit valójában nem tud. Azt tudja, hogy pontosan ott tart ahol tartania kell, és ha valamit nem tud, annak oka van, még nem jött el az ideje a tudásnak, és ha tudná is, akkor sem lenne haszna számára. Ezért számomra felesleges az intelligencia hosszú útját járni, és oldalakon keresztül elmélkedni a teremtésről, vagy magáról a teremtőről, mert nincs meg a tapasztalati úton megszerzett tudásom hozzá. Nem szégyen bevallani ha valaki nem tud valamit, mert a találgatások végül üres fecsegéssé válnak, tartalom nélküli szavak összefűzésévé. ahol jelentős mennyiségű mentális energia vesződik el. Csak azt tudom biztos szívvel tovább adni másoknak, amit megtapasztaltam, és soha nem azt amit olvastam valahol, vagy kitalálta az elmém, mert ezek azok a halmazok amik nem tartalmaznak semmit.
Remélem megértetted az üzenetem lényegét, és köszönöm hogy szakítottál időt az olvasásomra.
Tim