Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoGentleman

6 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan teszik fel a kérdést, hogy mi kerül egy órán több millió forintba. A kérdésre nem létezik egyszerű válasz, de a magas ár legfőbb oka az, hogy a karóra ma már inkább ékszer mint használatai tárgy, és ugyanazért drága amiért egy drágaköves nyakék is az. A törés valahol a 80-as években…..
Az idei X-Faktorban a Wellhellóval haknizó Rapülők láttán kicsit elkeseredtem, és ebben a posztban többek között ezt írtam a produkcióról: A Rapülők, aminek már a neve miatt is kijár a faszkorbács, a magyar popzene egyik legkínosabb és legérthetetlenebb sikertörténete, mindent elmond az ország…..
NoGentleman 2017.01.02 10:26:03
@sixx: Remélem nincs. A bandára gondolok. Megnyerték maguknak Rob Halford-ot egy közös produkció erejéig, én meg kockásat hányok az egésztől.
Na és mi van akkor, ha Linda Lovelace-nek éreztem magam 12 hónapon keresztül? Magyar "rög"valóság, hogy terhes asszonnyal kidobnak az albérletből, és a fővárosban háziállattal sem találsz albérletet, gyerekkel meg pláne. Lett saját lakás. És felújítás. Amatőr, semmihez nem értő…..
Egyetemleges lelet, mely felemleget kellemetlen esetet. Ne feledd, kezeskedjen neked mester eleve, meg ne legyen ereszed elemekre szedve hetekre. Kedves Homár és olvasók, íme egy rövid történet, hogy hogyan NE újítsatok fel lakást. Elöljáróban annyit, hogy feleségem 8. hónapos terhes, tehát a…..
NoGentleman 2016.04.28 09:28:31
@Egysimaegyfordított: Egy klasszikust idézve: akart a franc! (gipszkartonra csempézni). Csak a sok nagytudású, aki egy homár blogposzt után a szendicssütéstől az atomfizikáig mindenhez ért, odáig már pl nem jut el, hogy PANELlakásról beszélünk, ahol a fürdőszobában a fűtés a kád elé van beszerelve (teljes szélességű lamellált cső), így semmi más nem fér a kád elé, csak egy gipszkartonlap.
Tervben amúgy ytong tégla lett volna... nem sokkal jobb, de valamivel igen.
NoGentleman 2016.05.01 17:23:09
@sáros_tehén: Na ilyen hozzászólás születik, ha azt hiszed hogy gyárilag okos vagy, de ehelyett minden betűddel mélyebbre süllyedsz a butaság mocsarába
NoGentleman 2016.04.28 09:21:38
@Egysimaegyfordított: @CsakLajosAz: @sáros_tehén: Csak a hozzáadott infó kedvéért:

- statikus volt
- a válaszfal (nem tartó elem) bontása nem tervezés- és engedélyköteles
- vannak haverok, sokat segítettek (nem falbontásban, de szekrénypakolásban pl)
- akinek nem esik le az összefüggés a terhes nő és a lakásfelújítás sürgőssége között, annak bizony nehéz segíteni :)

Béke, homártrollok (ez egy új állatfaj lesz Brehm nagylexikonában :D )
Rima Karaki az a libanoni tévés, akivel nem érdemes ki a faszagyerek versenyt játszani élő adásban. A riporternő éppen egy muszlim vallástudóssal folytatott eszmecserét arról, hogy vajon miért állnak be keresztények az Iszlám Állam soraiba, és amikor a férfi tulajdonképpen…..
NoGentleman 2015.10.14 08:18:20
@K.Okoschka: Pedig elsőre még elkaptad... :)

Ha lehet hinni az angol fordításnak, akkor a sejk ezt mondja:

"A rangomon aluli, hogy Ön interjúvol meg engem. Ön egy olyan nő, aki..."

Ebben a kijelentésben nem a riprter nemével, hanem a rangjával van Bunkó Úrnak baja.
Dolgozni kéne. Dehogyammáamikorkiderülthogysikerült??????? ELSŐRE baze. Okéoké, ne igyunk előre a medvére, de ma reggel feleségem (majdnem "felségemet" írtam, én vagyok az elgépelések koronázatlan királya) frissen felpattanva az ágyból megcsinálta mindhárom terhességi…..
Az elmúlt egy hét úgy telt el, hogy majdnem felrobbantam. Dühömben. 2010 május 1 óta lakunk hivatalosan egy lakásban, ami nem a miénk, albérlet. Érzésem szerint jó bérlők vagyunk, mindig pontosan fizettünk, átutalással, a számlák megérkezését követő 1-2 napon belül.…..
Elnézést a képen látható borzasztó faviccért. Olyan rossz, hogy inkább a megoldást sem mondom meg.   Eltelt néhány nap, és láss csodát, egy icit sem lettem sem okosabb, sem jókedvűbb. A beültetés utáni pihenést megkoronáztuk egy vidéki úttal (meglátogattuk szüleimet).…..
Ide nem teszek képet. Mit is tehetnék? Sommázva: sok próbálkozás, semmi eredmény. Mármint természetes módon. Talán kevésbé lesz olvasmányos, mint az előző bejegyzés, talán picit "technikaibb" (úristen, ez leírva... gyötrelmesen sz*r). Biztos vagyok benne, hogy úttörő sem…..
Drága olvasó,   bárhogy is bukkantál erre a blogra, egy dolog már minden bizonnyal elmondható rólad: ügyes vagy. Vagy minimum egy, a szokásos kíváncsiságnál többel felruházott, a keresőmotorokban profi (értsd: királyul guglizol) ember vagy.   Miért is vagy itt? Sőt,…..