Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zSoc

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország legnagyobb kocka főhadiszállásán karbantartás miatt kimarad a net. (Műegyetem Villanykar - Schönherz kollégium) A liftben olvasható: -Tájékoztatjuk a hallgatóinkat, hogy határozatlan ideig szünetel az intenretszolgáltatás. -Neee vigyétek inkább a vizet! -Visszük azt…..
zSoc 2012.02.16 11:08:22
Mostanában a magyar utakon mintha kevesebb olyan autót látnék, amiről azt gondolnám, hogy 5 percen belül széteshet, mert annyira szétette a rozsda. Sokszor hallom, hogy a mai autók már nem Zsigulik, csak kötelező szervizbe kell vinni őket. Viszont nem kell öregnek lennie egy kocsinak…..
zSoc 2011.06.16 18:16:56
@Tibi88: Köszi! Viszonylag kopott már az enyém is, csak most még fönntvan, hogy kíméljem a nyári szettet. De ha nagyon kopik, akk hamarosan lecserélem ...
Először is köszi mindenkinek aki eljött, rengetegen voltunk (61 fő) de hálistennek volt elég nagy tér ahhoz, hogy ne zavarjuk egymást a fotózásban. Aki Indafotóra tölti a képeit, annak itt a címkézős feltöltőlink (fotóséta, indafotó, m4, metró4, gellért_kálvin), csak töltse…..
zSoc 2010.01.03 14:12:54
A fogyasztóvédelem szerint a mobilozók egyre gyakrabban kapnak a hónap végén sokkoló számlát, részben a mobilinternet miatt, mert a kezdő díjcsomagok adatforgalmi korlátján átlépve ugyanis már elég sokba kerül a letöltés. Szerencsére a szolgáltatók sem bíznak mindent a…..
Kajszibarack Ezt 2009.04.26 18:15:10
tiltsd be! ..
zSoc 2009.04.26 21:56:22
Kedves blogolok, várom a szavazatokat, valamint ha van kedvetek leírhatnátok egy hozzászólásban, milyen géppel, vakuval, obival, egyéb feszereléssel dolgoztok? Ajánló • Microstock ügynökségek által ajánlott referal programok • Prostockmaster - feltöltést…..
Kinek áll ez érdekében? Több Naiv Ügyfél arra panaszkodott, hogy jó ideje képtelenség klipeket és más hülyeségeket nézegetni a UPC rabszolgáinak. Olvassák el alant ern0 beviagrázott tenyészcsődörrel fenyegető esetleírását, és írják meg, hogy tapasztaltak-e otthon…..