Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mit keres ez a szar a címlapon?

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   ..
Mit keres ez a szar a címlapon? 2018.06.03 07:52:29
  A katolikus vallás egyik legpusztítóbb tana az "áteredő bűn", ami azt jelenti, hogy már eleve vétkesen születünk e világra. Ha manapság megkérdeznénk az egyház valamely papját, hogy mi az értelme e tanításnak, úgy a legtöbben ködös mellébeszélés keretében a Bibliára hivatkoznának, a…..
Mit keres ez a szar a címlapon? 2017.11.22 12:04:54
Tibor rendelt egy távirányítót, aztán várt. Nem jött meg. Tovább várt. És még mindig várt. Aztán, megpróbált érdeklődni. Amikor ez sem járt sikerrel, (le)értékelt a Facebookon. Innentől aztán végre lett látszatja a próbálkozásainak, nem is akármilyen, köszönhetően a webshop Facebookját elég érdekes…..
Mit keres ez a szar a címlapon? 2017.10.31 11:31:10
@Ezüst Harkály: nos... ne csodálkozz, ha személyes adattal való visszaélés miatt kapsz egy jó kis pert a nyakadba. Eddig tudtommal nem publikálta az illető a polgári nevét. És amilyen síkparasztnak mutattad itt magad...
Mit keres ez a szar a címlapon? 2017.10.31 11:33:56
@Ezüst Harkály: ja, feljelentgetés közben gondolkodj el azon is, hogy kurva sokat fizethetsz perköltségként, ha elveszted a pert! Ha meg kiderül, hogy az egész hamis vádra épül, akkor könnyen sitten találhatod magad...
A Jobbik azt javasolta, hogy a választójogot általános iskolai végzettséghez kellene kötni. Munkahipotézisként vegyük ezt a javaslatot egy pillanatra komolyan, és tegyük föl az adódó kérdéseinket. 1. Képzeljünk el egy analfabéta embert. Becsületes az illető. Utcaseprőként, takarítóként vagy egy…..
Mit keres ez a szar a címlapon? 2017.08.12 15:54:02
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: milyenek? Hogy fideSSes bérkommentelő vagy az jól látszik. Ekkora barom meggyőződésből senki sem lehet, mint te.
Tegnap lecsapott az özönvíz Budapestre. Trolik robbantak le, pincék áztak be, az utakon autók araszoltak a 15-20 centis, hömpölygő áradatban, a csatornarendszer hamar feladta, miközben emberek tömegei próbáltak a nagyvárosi trópusi kalandtúrává változott kedd estében haza- vagy egyáltalán fedett…..
Újabb „világmegváltó” recept kering a médiában: osztogassunk mindenkinek munkamentes alapfizetést, bárminemű feltétel és elvárás nélkül. A magyar verzió szerint minden gyereknek 25 ezer, minden felnőttnek 50 ezer, minden terhes anyának 75 ezer forintot kellene adni puszira, alanyi jogon. A pártok…..
Most tekintsünk el azoktól, akiknek ez a végzettsége, és a munkája. Ők tudják, hogy nem értenek mindenhez az informatikán belül. Inkább azokról legyen szó, akik zsenik, mert soha nem tanulták, és mégis mindenhez értenek. A legfőbb jellemzőjük, hogy mindegyik takarékos felhasználó.  Megveszi a…..