Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szubrina

469 bejegyzést írt és 2662 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak az életemben olyan hullámok, h arra gondolok még is csak kéne vki. De kurvára nem akárki, valaki nagyon nekem való, hozzám, belém illő. Nem akarok nehézségeket, csak ismerős dolgokat, ismerős érzéseket, kényelmet, bizalmat. Legyen olyan szaga és íze amit szeretek, ne kelljen megjátszanom…..
Elolvastam a sok negatív kritikát, a 365 nap második részéről és dacból úgy álltam hozzá, h nekem csak azért is tetszeni fog, de nem, el kell ismernem, egy kalap fos volt. Az még hagyján, h magyarázatot nem kaptunk arról, h hogyhogy nem halt meg a csaj mégse, az előző rész végén...de a sztori is egy…..
Még régebben hallottam ezt a szösszenetet és ebből hasonlatot tudtam vonni magamra vonatkoztatva, h miért nem engem szeret a legjobban a főnököm és miért a munkakerülő faszokat. Szóval Isten azokat a gyermekeit szereti a legjobban, akik őt szeretik a legjobban, na már most a bűnös lelkeknek, Isten…..
Szubrina 2022.03.10 01:50:56
@Ifjabb Somogyi Béla: Én próbálom úgy élni az életemet, h ne érezzem pokolnak, de tény, h a körülmények nem könnyítik meg az ember dolgát.
Nemrégi kibaszott a facebook, úgy, h évekig nem kellett bejelentkeznem és ezért elfelejtettem a jelszavam, de a csúcs, h mivel közben nem jelentkeztem be egy ideje az e-mailemre sem, azt megszüntették, szóval az elfelejtett jelszós faszság nem vált be, mert azt egy már megszünt e-mailre küldték, nem kötöttem össze a face profilomat a telszámommal sem stb...blablabla.
A lényeg, h most nemtok bejelentkezni, de az a kérdés merül fel, h vajon ez nem jobb-e így nekem? 2 éven keresztül ömlött rám fészen a kovid faszság. Most huszárvágással vége és ömlik a háború faszság. Van nekem ezek nélkül is elég bajom bázze.
Tehát, ha nincs face, se kovid, se háború, mert tévét nem nézek...ez így enyhíti a poklot...

Hidd el van azért sok jó dolog, pl. van egy kutyám, ez csodás, szép udvar, egyre szebb ház...ezek gecire boldoggá tesznek, süt a nap, szépek a csillagok...milliónyi csoda...na nem olyan pokol ez, lásd be...
Istenről is javult a véleményem, de tény, h ezeket a dolgokat nem fogom igazságosnak tartani, h a bűnös, megtérő többet érjen valakinek, mint az, aki igyexik az életét normális mederben terelni...
Szubrina blog Kvantumfizika 2021.06.29 10:52:51
A főnököm beoltatta magát, ami azt jelenti, h mégsem lesz köztünk semmi...és ez jó, mert amúgy sem lett volna túl erkölcsös dolog, hiszen nős. Pont a szabim előtti időszakban nagyon sokat hülyültünk azzal, h fogunk szexelni, időnként fel is izgultunk, ahogy erről beszéltünk. Tök izgi volt így…..
Szubrina 2021.07.02 09:56:54
@_Amatőr_: Mindig a Balcsira, kiskorom óta minden nyáron ott. Imádom.
Szubrina 2021.10.22 01:14:02
@inebhedj - szerintem: beengedtem a kommented, de itt nem jelent meg semmi, az e-mailemben pedig a youtube link-->404 not found:O
Szubrina 2022.02.14 20:07:06
Szubrina blog Összeállt a kép 2021.10.21 00:54:19
Ma azon méláztam hazafelé, hogy kellett ez a kovédia, ahhoz, hogy rájöjjek mennyire kibaszott hazug világban élünk, ó ha tudnátok. Fel se fogjátok tudni fogni, mennyire át vagyunk baszva a palánkon. Világegyetem, haha kacag a vakbelem, orvostudomány:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na jó…..
Szubrina blog Végtelen nyugalom 2021.03.06 21:48:51
Az a nagy büdös helyzet, hogy nagyon megváltoztak a dolgok bennem. Sokat voltam "elcsendesedve" és rájöttem egy-két dologra. Az egyik olyan lesz, ami rám nézve kínos lesz vagy tudatlanságból fakadó akármi és még jó, h szűröm a kommenteket, mert el tudom képzelni miket kapnék, bár Cortez blogján így…..
Szubrina 2021.09.04 20:50:20
@blackpilled666: Te ezt erre a bejegyzésre akartad írni?
Szubrina 2021.09.04 20:53:55
@blackpilled666: ja vágom, ezt a linkre írtad...nem, ezzel azt akarom, mondani, h a férfiak undorító állatok és ha nem csak a lyuk érdekelné őket, akkor nem dugnák be bármelyikbe is.
Szubrina blog Tizenegyezer vessző 2016.01.12 08:00:00
Amikor korábban érdeklődtem a 9 és 1/2 hét-en kívüli BDSM irodalomról, kivétel nélkül több fórumon is Appolinaire: Tizenegyezer vessző(csapás, mert kétféle címmel is megjelent) című könyvét ajánlották, hogy az nagyon jó. Már egy ideje vadászok rá, sőt volt olyan, akivel megbeszéltük kölcsön adja,…..
Szubrina 2016.01.12 20:41:23
@Mr. Szalai:
Értem és amikor rájön az ember, hogy vége, akkor miért nem szakít ahelyett, hogy félrekefél?
Tudom mert sunyik, gerinctelenek és kényelmesek az emberek, önzőek és sosem gondolnak a másik érzéseire.
A házasság megfontoltságot kíván és kitartást. Én sosem megyek férjhez tudom, hogy nem lennék rá képes, hogy egy életen át ugyan azt szeressem.
Tudod mi kell ennek belátásához?
Önismeret, bátorság és intelligencia, sajnos nem sokan rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal.
Szubrina 2021.04.22 10:37:37
@csemm: Hm...300 oldal PDF-ben, meglátjuk...
Szubrina 2021.09.04 20:51:06
@csemm: Sajnos még nem volt időm rá...
Ez a mostani - kicsit hosszúra sikeredett - szösszenet elsősorban az Amerikában jelenleg gyermekeket nevelő szülők számára készült. Ők azok, akik valószínűleg nemcsak, hogy hallottak már ezekről a veszélyforrásokról, de talán könnyebben is tudnak majd viszonyulni azokhoz. Azért remélem lesz egy-két…..
Szubrina 2021.03.06 18:16:39
@Lorrh: A világ megérett a pusztulásra, még szerencse, h az oltás majd hamar meg old mindent IS.
Nem kell nekem elhinni, higgyétek el Müller Cecíliának!
nyugatifeny.hu/2021/03/01/videoval-muller-cecilia-rohejes-nyelvbotlasan-nevet-az-internet-nepe
Szubrina 2021.06.29 12:22:36
@Nagykorú: Abszolút, az van, h az emberek gyenge jellemek és ezért nagyon könnyen manipulálhatóak, azon kívül szeretik magukat jó fényben feltüntetni. Tehát, ha azt mondják nekik akkor vagy jó ember, ha elfogadó vagy, akkor azok lesznek. Ráadásul nehéz is vitatkozni ezzel, mert ha vkit kirekesztenek, annak az illetőnek az rossz és ez tény. Viszont az emberiség szempontjából a rasszizmus fontos védekező ösztön, a genderfaszságok pedig tönkreteszik az emberi társadalom magját a férfi és nő szövetségét. Marha jó, amikor olyannak írhatom ezt, aki érti, de ha olyannak írom, aki ezt nem látja át, akkor parttalan vitát folytathatok napestig. Itt van ez a meleg srác, aki nagyjából értelmesnek tűnik, de még ő is fel fog háborodni, ha azt írom neki, h a melegség betegség és nem biztos, h gyógyíthatatlan, de bemagyarázták nekik, h a homoszexualitás egyenértékű, a heteroszexualitással, pedig nem. Én pl. kissé duci vagyok és tudom, h ez nem normális és próbálok is tenni ellene, nem akarom, h normálisként fogadják el. De azért ne basztassanak miatta, főleg mert ez nincs olyan nagy hatással a társadalmi szerkezetre, mint a homoszexualitás.
Szubrina blog Van kedvem írni 2021.05.29 20:46:32
Nem tudom mit meséltem a Szilveszteremről, de nincs kedvem elolvasni, h leírtam-e má így inkább leírom, mert most van kedvem leírni. Tehát, ugye kamud-19 miatt nem lehetett sehová menni (most is csak az agyhalottak mehetnek a zombiságukat igazoló igazolvánnyal) és ezért bnőmhöz mentem, aki a volt…..
Szubrina 2021.05.30 21:29:41
@Nevem senki.: Tagadni nem tudom, azt ami...de (kísérleti génterápiás DNS-modosító) oltásellenes, az vagyok.
Szubrina 2021.06.29 11:19:54
@_Amatőr_: A faszt, nem.
Új podcast adásokat indít a Médiavadász. A megszokott dinamikus videókkal ellentétben ebben a sorozatban a legkülönfélébb témák mélyebb és részletesebb kifejtésére kerülhet sor. Mindemellett az eddigi videóformátumok is megmaradnak. Az újfajta stílus lehetővé teszi, hogy párbeszédek, viták számára…..
Szubrina 2021.05.29 20:49:25
Qrva régen nem írtam, annyi impulzus volt mostanában. A végtelen nyugalom nagyjából még van, de sajnos közben történtek, nagyon ijesztő események. Közeli szeretteim, családtagjaim, minden felvilágosításom ellenére beoltatták magukat. Van bennem olyan érzés, h magukra vessenek, meg olyan is, h miért…..
A popipar új üdvöskéje, a 22 éves Lil Nas X március 26-án jelentette meg Montero (Call Me By Your Name) című klipjét, amit három nap alatt több mint 30 millióan tekintettek meg. Azon túl, hogy a tőle megszokott módon nyíltan propagálja benne a homoszexualitást, ezúttal már a sátánista utalásokkal…..
Szubrina 2021.03.30 22:47:24
Egy tegnapi blogbejegyzés eléggé felkavart. Aki még nem olvasta el, kérem, hogy tegye meg. A végén levonjuk az általános következtetést az életről, a világ természetéről, de előtte a jó :-) hangulat megteremtése miatt próbáljuk…..
Szubrina 2021.02.11 00:27:46
@BiG74 Bodri: Pont, h egyszerűek, faszt kell mindent túlbonyolítani...meg fontoskodni, h jaj te ezt nem érted, mert ezek bonyolult dolgok...mint mikor vki meg akarja magyarázni, h a tőzsde az milyen fontos dolog, közben meg felnőtt férfiak játszótere, ovi...
Minden szép, tiszta és érthető, teljesen egyértelmű mit kéne tenni.
Csak h bizonyos érdekek, nyugi nem a miénk pórnépé, azt diktálják, h adósítsuk el magunkat és szopjuk az UNIJÓ faszát...a sok ellenszegülés miatt szted miért nem basztak má ki?
Húgyagyú, nem fogják eldobni az egyik legjobban jövedelmező kis szemétleterítő piacukat.
Istenem...fájdalmas, de tényleg, h ennyi hülyével kell élnem ebben az országban...dohányosok, buzik, covid-hívők, libsik, kommunisták, agyhalottak és még sorolhatnám...néha aggódok a világvége miatt, máskor meg direkt azt mondom jó lenne, mert már akkora a Földön a sötétség, h csoda, h van nappal...
Szubrina 2021.02.11 00:29:41
@a nagy hohohorgász: Orbán nem kormányoz, Orbán egy báb...meg mindegyik politikus balfék...ha nem hiszel a háttérhatalomban, akkor is tudnod kell, h minimum a pénz mozgatja...
Szubrina 2021.02.11 10:37:20
@BiG74 Bodri: Azért, mert most itt többségében vannak a hülye agymosottak, én még nem vagyok helikopter...idővel majd rájöttök ti is, az összefüggésekre.
Szubrina blog VV Fanni 2021.02.09 01:31:40
Biztos nem sokan vannak így vele, de számomra ez az eset hátborzongató. Még soha senkit nem öltek meg, akit ismertem. Nem személyesen persze, de követtem mindennapjait a realityben és borzasztó fura és rossz h megölték. Egyértelmű, h az a faszi a gyilkos, akit gyanúsítanak, persze, h nem fogja…..
Szubrina 2021.02.09 02:52:56
@Serial Slut: Ja, meg volt a hentes, aki feldarabolta a feleségét, de ott se volt egyértelmű a bizonyíték...
Jahh, biztos nem a hentes darabolta fel, akinek am az a szakmája, h húst darabol...
omg...
Szubrina 2021.02.09 12:17:21
@Akaratgyenge hálózati félharag: Igen, de a show után kihasználva a népszerűségét lucusprostinak állt. Megcsináltatta a mellét, feltöltette a száját és félretett pénzt. Nem nagy összegért ölték meg, úgy emléxem 3 millió Ft.
Egyszerűen szánalmas, ahogy az úgynevezett magyar jobboldal mennyire nem érti, miért fog nagyon komoly következményekkel járni Trump számára a csőcselék Capitoliumra uszítása. Okosítsuk ki szegényeket. Távolról indítunk. Először azt kell megérteni, hogy ki Róma letéteményese. Ez nagyon fontos…..
Szubrina blog Camud-19 2021.02.08 00:48:44
Mai híreink következnek: "Oltás után fertőzött a brit mutáns"..
Egy baj van "drágám" nem veled, hanem RAJTAD. Szóval én ilyen vagyok, meg olyan vagyok meg kutyának se kellek még is nem az első bejegyzés, amikor a szűk kis puncim után picsogsz. Értem én, h derogál, h egyeseknek ingyen is volt bejárása, neked meg még pénzért sincs. Maradnak az olcsó kurvák a…..
Geiger Újságírónő 2021.01.20 13:28:10
Megismerkedtem egy újságírónővel. Eleinte egész jól elcsevegtünk messengeren, aztán szóba került a politika. Hát, hogy is mondjam: a balliberális hisztérika állatorvosi lova bukott ki, minden tünetet produkált a kedves újságírónő, ami már olyan ismerős, sokszor látott magatartás: Téves…..
Szubrina 2021.01.28 00:58:47
@Neytiri1: Mi a fasz robbant? Te mi a retkes faszomról pofázol, h pont én. Önazonos vagyok, semmi énemnek ellentmondót nem tettem. Hozzám ez a horda már nem tud jönni pofázni, mocskolódni, ezért most mások blogját használják, sorra szűnnek meg a blogok, amit sáskahad módjára tönkrebasznak. (homár, az a csajozós blog, fasz se tudja már a címét)

Továbbra sem értem, h jön ide, amiről alant pofáznak...mert köze nincs a bloghoz, ami inkább arról szol, h vannak az értelmesen gondolkodó emberek és az agymosott (sátánista, ezt úgysem fogod érteni) agymosott butagecik, akik ugye a libsik, a buzi és cigánypártiak, mert még nem kúrta őket seggbe egy cigány buzi.

cica a faszt, egy butageci.
Szubrina blog Ne oltogassá má! 2021.01.24 23:12:52
@sirokaidiana ti is van hogy elfelejtitek? ���� ##magyartiktok ##sirokaidiana ##nekedbe ♬ original sound - DIANA SIROKAI Fú, annyi minden van, de most a legforróbb téma nálam Sirokai Diána, aki egy kibaszott szépszemű plus size modell, igen még nálam is kövérebb, még is baromi keresett és…..
Szubrina 2021.01.27 01:07:09
@Akaratgyenge hálózati félharag: De biztos, máshol, mivel borzasztóan sok követője van, nem igaz, h kevés férfinek tetszik. A normális, az átlagos, az átlagos meg unalmas és ez az, ami nagyon kevés férfinek tetszik.
Egyszer régebben olvastam, hogy a depresszió egyik tünete lehet ha valaki sokat alszik, mert abba menekül. Esküszöm, hogy nem ezért van, de tényleg kurvára rosszul csinálom a dolgokat, én az a típus vagyok, hogy a munkanapokon, nem elégszem meg azzal, ha dolgozom és alszom. Szükségem van…..
Szubrina 2021.01.08 04:27:39
@_Amatőr_: Most éppen a légikísérőt fogom kezdeni, nagyon izgalmas kriminek ígérkezik.
Előzőleg a Normális embereket néztem, de az egy fostaliga volt, nagy kedvencem a Stranger Things, várom az újabb évadot. Elég sokáig néztem a Darkot, de az halálra idegesített, mert ilyen időutazós szarság...amiben olyan van, h valakinek a saját fia az apja is egyben...mert, amikor visszament a múltba akkor megbaszta az anyját vagy mittomén...elég gáz...most nem jut eszembe hirtelen több, mert sokat néztem, de majd szépen leírom őket, ha eszembe jutnak, de van egy ilyen bejegyzésem is, amiben írok párról asszem.
Vannak kicsit csajosabbak is, amiket nagyon bírtam pl. Hatalmas kis hazugságok...illetve most erről beugrott a Tudhattam volna is izgi volt.
Szubrina 2021.01.08 11:41:59
@_Amatőr_: Egyébként én onnan veszem az ötleteket, h akiket nézek youtuberek, azok szoktak néha sorikat ajánlani vagy a videók alatt a kommentelők.
Aztán az online oldalakon is feldob néha, pl. így találtam a légikísérőre is.
A Nacionalista Zóna fél évvel ezelőtt készített interjút a Médiavadásszal. Ennyi idő elteltével úgy gondoltuk, érdekes lenne elemezni kicsit az eseményeket, és természetesen a jövőbe tekinteni. “Jézus így válaszolt: „Vigyázzatok, nehogy valaki félrevezessen benneteket. Sokan jönnek majd a nevemben,…..
Már sokadik alkalommal fordul elő velem, hogy a messziföldről rendelt (Wish, Ebay, AliExpress) csomagom valahogy nem érkezik meg hozzám. Mindenhol, mindenkitől azt látom, hogy „idő előtt megérkezett”, „pont az előrejelzett dátumon ért ide”, „szupergyors kiszállítás”…stb. Ehhez képest nálam ez az…..
Szubrina 2021.01.05 01:12:16
Érdekes, de én hasonlóan szopok ezekkel. Ugye ott a hiba, h nem csomagként adja fel az ilyen külföldi baszom oldal, hanem levélként, mert így olcsóbb a szállítási költség, viszont emiatt a postán könnyen elveszhet v. belebasszák a postaládába félig kilógva és egy járókelő kiveszi stb...
Én is csodával határos városi legendaként hallgatom azokat a sztorikat, hogy milyen hamar megérkezett, meg, h megjött de nem volt jó a méret, majd ezt jelezvén visszautalták a pénzt...

Én meg úgy jártam, h egyszer 93 napra jött meg, amit rendeltem és nem olyan volt, mint a képen, de nem volt már kedvem bő negyed év után ezzel baszakodni és nem is hittem benne, h elhiszik, h bizonyítom, h nem az jött meg, vagy is rövidebb, mint a képen...

Egy másik alkalommal írtam nekik, mert geci soká jött meg, ami fura volt, h a levelem után 2. napon megérkezett (lehet véletlen is,m de fura volt) viszont, a headaset fehér doboza üresen érkezett, megint úgy voltam vele, h bizonyítom, h nem volt benne eredetileg és nem én vettem ki, de azért nem szarakodtam vele, mert már a "nem érkezett még meg" levelemre is baszakodós válasz jött tőlük. Illetve a másik cucc megjött és az ár azért az egy cuccért se volt vészes így hagytam.

Viszont elhatároztam, h nem rendelek többet ilyen oldalakról, mert nem éri meg számomra azt a stresszt, ha valami tetszik és várom, h negyed, fél évek után érkezzen meg és talán üresen.
Vannak olyan (kollégák, távolabbi ismerősök), akik rendszeresen visszakérik az árat kamuzva, h nem jó, ami jött, szerintem én ehhez túl becsületes vagyok (és vagy balek), soha eszembe sem jutna ilyesmi.

Am azóta sincs headsetem, pedig a kocsiba jó lenne, vezeték nélküli, fülre akaszthatós, páros, nem szilikonos és olcsó, ha látsz ilyet normál oldalon, jöhet a link...
Pár hónapja, úgy döntöttem megválok az egyik kedvenc órámtól. Ilyenkor mit tesz az ember? Természetesen a digitális kor lehetőségeit számba véve, meghirdeti az eladó áruját egy vagy esetleg több portálon. Van erre manapság már kismillió lehetőség, kezdve a Facebook ominózus Marketplacétől, a…..
Mit jelent a franciázás? Három dolgot is: francia nyelvleckék vételét, francia nyelv tanulását létező, bár kissé erőltetett jelentés: franciás dolgot csinálni, pl. franciakrémest készíteni, franciasalátát enni, franciakárytával játszani orális szex, szájjal kényeztetés Mit NEM jelent a…..