Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boddhisa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tök szép emberi érzelem a szeretet, ami tudvalevőleg mindent legyőz, F. Sándor esetében például az újságírószerű viselkedés utolsó nyomait is. Micsoda igazságtalanság, hogy mindig a Hír Tv-t nézem, amikor nem személyesen katasztrófaturistáskodom, forduljunk más csatornák…..
boddhisa 2006.09.21 07:48:39
Nagyistvan78!

Látszik, semmit sem értesz az egészből, büszke felvállalást; őszinte beismerést lelki viszonyodban nejedhez, édesanyádhoz keress. Ugyanezt kértétek számon Medgyessytől, miért nem mondta meg, hogy elhárító volt. Azért, mert ilyen nincs - a magánéletben, de a politikában se, és nem is várható el. Pl. vidéki kiküldetéseden összejössz a csinos kolléganőddel. Öt év múlva egy ködös reggelen felébredsz, ránézel oldalbordádra és azt mondod neki "drágám én öt éve megcsaltalak". Milyen moralitást látsz te ebben a baromságban? A nejed se értené, miért mondtad el, és semmit, érted, semmit nem javítanál azon a tényen, hogy hűtlen voltál, és az is maradsz örökre. A kormányfő sem nyert volna választást, ha ezt a bárgyúságot megtette volna. De főleg miért keresel párhuzamot a privát élet erkölcse és a politikai logika között? Mielőtt azt mondod, romlottan gondolkodom, nézd meg, hogy a mai napig Széchenyit és Kossuthot tanítják a történelmünk két legnagyobbjaként, holott az egyik őrült volt, a másik pedig kalandor. A valódi legnagyobbunk Deák volt, akinek idején többet fejlődött Mo., mint a század egész addigi hatvan évében. Ha nem jött volna a WW1, akkor 45-től 89-ig tartó mélyrepülésünk sincs az orosz iga alatt, és az EU 15-ben lehettünk volna. - egyébként utálok ide írni, mert a genny host egyszer kiadta a nevemet egy jobbos csórista tökfejnek.

A régmúlt szép, idők, amikor még tudtunk őszintén, önfeledten röhögni, amikor még nem kellett kábeltelevíziókon keresgélni az igazi, vegytiszta hülyeséget. Amikor még volt Éjjeli menedék. Az én kedvenc részem az volt, amikor a jobboldal megmondó emberei a Sorstalanságot…..
Ha péntek, akkor Sorok között, és ha Hankiss & Tőkéczki, akkor az önfeledt nevetés szűk negyven perce várja a nézőt az egész heti megfeszített munka után. A legutóbbi adásban Cselovszki Zoltán, a Fidesz Új Budapest Központjának vezetője mutatta be hihetetlen…..