Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Art

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindegy mi történt. Mi sem értjük, hogy is volt Horváth Oszkár háromszori befizetésével, különösen az első 130 forinttal. Nem is érdekes ez. Az érdekes a ritmus, a fokozás, a visszafojtott enegia lüktetése, majd az erupció. Igazi vulkanikus gyűlöletművészet virágzik a hajtás…..
A fóliába csomagolt sajt nem tudjuk, hogy mennyire bír párologni, mindenesetre levélírónk az újramérésnél 36 grammal kevesebbet vásárolt belőle, mit ahogy azt az 1 nappal azelőtti címke mutatta. A letört darabot mi nem igazán látjuk, de persze ettől még ez is lehet a megoldás.…..
ajtótépő google 2008.05.27 12:31:22
..
A backdoor üzenetek robbanásszerű fejlődésének köszönhetően már nem csak a kirakatokban, hanem lépcsőházban, parkolóban vagy akár Hűvösvölgyben az erőben is találkozhatunk váratlan üzenetekkel. Olcsó árak, szép környezet, mi kell még?  * * * A mellékelt képet a…..
Na és akkor mit művel a gyomrunkkal? - teszi föl a kérdést Kovács Miklós pécsi Homár-olvasó, aki egy gyerekbulin megmaradt szendvicseire borított fóliát. Ami pár helyen egyszerűen kiégett másnap reggelre. Bár mi egy emberi gyomortól sokkal többet várunk, mint egy…..
Mi a kakiszex "menete"?  Ez változó, magyarországon nincs nagy hagyománya ezért csak egy laza hasraszarás a divat idehaza. Általában úgy szokott egy kapcsolatban kialakulni hogy valamelyik félre egy hasmenéses napon tör rá a vágy és elcseppen vagy elgurul az első…..
Art 2008.05.21 16:30:44
Most akkor hanyadik vagyok, nem?

bastian.famke@citromail.hu - spamet kérünk szépen ide. kösz.
Ezúttal a Best magazin hozta el nekünk a napi betevőt (a kép klikkre nagyul): A cikkból kiderül, hogy Tünde az egy okos ember, csak megfelelő összegért kész magából komplett idiótát csinálni, mint nyilván történt a jelen kétoldalas nagyinterjú esetében is. Mi mással…..
Art 2008.05.18 13:53:35
ez vajon egy spammelő kisköcsög e-mail címe-e? bastian.famke@gmail.com

A helyes megfejtők között napi 50 darab "gay newsletter" előfizetést sorsolunk ki.
Még most is a zokogás és a hisztérikus kacaj között ingadozom, olyan fogyasztói élményem volt az előbb. Minden azzal kezdődött, hogy ma kivételesen Homárné Imola vitte magával Homár Kiflit, az 5 hónapos szálkás szőrű tacskót. Homárnénak egy számla ügyében 5 percre be…..
Áresés történt az egy hónapja felfedezett autómosóban. Már tényleg csak azok a tételek szerepelnek a megrendelőn, amit a fogyasztó megrendel és a 2000 forintos extrasápot sem szedik be, azaz hepiend:Örömmel tudatom Veled, hogy megint megcsináltad! A korábbi Darvas Carwash…..
ePtOn felfedezett egy merész termékcsaládot, ami azzal büszélkedik, hogy a 20 legveszélyesebb élelmiszeradalék közé sorolt kén-dioxiddal tartósítja aszalt gyümölcseit: Annyira örülök, hogy végre egészséges termékeket is lehet vásárolni, hála a Bioökoezo mizériának. Igaz…..
Nem szeretnénk túlragozni. Vettünk már pár különleges dolgot a Tescóban, de ez az izé idáig elkerülte a figyelmünket. Most épp akciósan 79 forintért kapható a "Rémisztő szemgolyó" néven árult termék, ami a hatnyelvű tájékoztató magyar része szerint legalább…..
A Homár már alig várja, hogy kivétel nélkül minden termékünket Kínából importáljuk, hiszen mennyit fogunk nevetni a magyar használati útasításokon. Mai darabunk egy szikratávíró billentyűzet, ami haladó látási betájolás eljárással rendelkezik: Ebben az a durva, hogy…..
Már többször nekifutottunk a témának, de a jelek szerint nem javult drámaian a helyzet, és nem csak a kisebb internetszolgáltatókat érinti, ha még a UPC-nél is lehetnek olyan területek, ahol a vonal kapacitásához képest túl sok előfizetőt kötöttek be, ezért mindenkinek rossz.…..
Subba Köszönik, Imre... 2008.04.16 14:17:00
Nem szeretnénk túllihegni a dolgot, nem is érdemes. Épp csak arra gondoltunk ma reggel, a friss bulváriát böngészve, hogy ha annyi milliónk lenne, ahányszor címlapon szerepeltették az utóbbi egy évben az egyre rosszabbul kinéző, haldokló művészt a témára szakosodott lapok,…..
Az APEH mindent megtesz, hogy felzárkóztassa a lakosságot az 21. század elvárásaihoz, extrém esetben bújócskára is hajlandó, mint azt Imitto Gyöngyösön tapasztalta. Figyeljük meg a közönségtájékoztatás jellegzetes 60-as évekbeli formáját, amikor még csak ismerkedtek a…..