Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxval bircaman meghízott szerkesztő

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg lehet ezt úszni személyi torzulás nélkül, hogy valaki a hatalom közelébe kerül? - kérdezte Kepes András Orbán Viktort 1994-ben...
maxval bircaman meghízott szerkesztő 2016.03.29 09:18:27
@The Ghost Wolf: @___________Tibi___________: @Tiborpapa: Ilyenek a Soros által fizetett libsik. Mit vártatok?
maxval bircaman meghízott szerkesztő 2016.03.29 15:57:17
@miketbeszéltek: Attól, hogy eszembe jut, hogy teljesítsem a világ libsi összeesküvés elleni feladatom.
Alighanem karrierje csúcsára érkezett a héten az a fideszes képviselő, akinek a nevéhez fűződik az a törvénymódosítás, mellyel megszűnik a Magyar Nemzeti Bank ellenőrizhetősége, elszámoltathatósága. A Keresztapa-pólós Bánki Erik elégedetten mesélheti majd unokáinak, hogy akkora lumen volt fiatal…..
maxval bircaman meghízott szerkesztő 2016.03.03 19:35:23
@miketbeszéltek: Meg ez is. :-))
Nem kellett sokat várni, mindjárt év elején kijelölték ki/mi lesz idén az első számú leggyűlöltebb ellenség: SzörnyetegLajos fővárosi hirdetőoszlopai. Villámkarrier ez, a sokat látott és mostanában még több viszontagságot elviselni kénytelen oszlopok máris egy kalapban…..
Hetek óta igazából egyetlen fontos kérdés várt megválaszolásra a magyar politikában: újabb mutyikhoz, gátlástalanságokhoz vezet-e az, hogy a Fidesz népszerűsége nő, hogy egyre biztosabban legalább hat évre tervezhetnek. Azt tippeltük, hogy igen, de meglepően sokáig csak…..
Nem volt könnyű, de összehoztunk tíz magyar figurát, akikre vitán felül büszkék lehetünk az idén. Nincs köztük politikus, mert egyrészt kizártuk. másrészt nem is találtunk volna normálisat. Nincs köztük cégvezér, cégtulaj sem, az idén itt nem dombortott senki akkorát. Ez…..
Lehetne sajnálni Jakupcsek Gabriellát, de nem sajnálom. Sándor Erzsi véleményével értek egyet, aki ezt írja: „egyetlen könnyem sincs Jakupcsek felbontott exkluzív szerződése miatt. Ő az MTVA-ba szerződött azokhoz, akik most végkielégítéssel kifizetik és visszafoglalkoztatják…..
Ha megtervezték volna, akkor sem lehetett volna jobban elterelni a figyelmet arról, mi is állhat a háttérben. A maga módján Simicska-történet ez is. Mert aligha tévedek nagyot, amikor azt gondolom, hogy a hisztérikus őrület, amit az elmúlt napokban Jakupcsek művésznő…..
Mutatott némi átrendeződést a pártpolitikában a 2015-ös esztendő. A meggyengült Fidesz a gyűlöletkampánnyal visszaerősödött, a DK megközelítette az MSZP-t, a Jobbik néppártosodási törekvései kudarcot vallottak, a szocialisták elindultak az 5 százalékos küszöb felé.…..
A karácsonyi készülődés még mindig a nőket terheli inkább, így megpróbáljuk röviden összefoglalni az elmúlt hét szinte társadalmi vitának is értelmezhető elemeit.  Az, hogy kinek milyen nő tetszik – egyéni ízlés, a nők egyenjogúsága viszont nem vélemény kérdése,…..
maxval bircaman meghízott szerkesztő 2015.12.23 18:21:14
@BiG74: Közírói munkásságom esszenciáját kaptátok meg ebben az egy mondatban, amelynek filozófiai magassága világítótoronyként magasodik csekélyke értelmetek fölé.
Üdvözlet Bánffyhunyadról: ez vár vajon a magyar városképekre? Ritka fejlemény: mintha egy libertárius fantaszta jutott volna döntéshozói helyzetbe az erős és lehetőleg még annál is erősebb államban hívő Orbán-kormányzatban. A pálinkafőzési liberalizáción és az…..
maxval bircaman meghízott szerkesztő 2015.12.20 16:32:31
A magyar "szabadságharcos" mentalitás kormányzati rangra emelkedve (vagyis szénné manipulálva és önmaga ellen fordítva) egy valódi hungarikum abban a tekintetben, hogy mint kell egy népnek tönkretennie magát. Az emberemlékezet óta elnyomott és sikertelen nép harap minden…..
A tegnapi nap bővelkedett izgalmakban. A kormány olyan ámokfutást rendezett, amilyenre idáig még nem láthattunk példát. Az egész Ákos kijelentésével kezdődött, aki szerint a nőknek nem az a dolga, hogy ugyanannyit keressenek, mint a férfiak, hanem a női princípiumot kell…..
maxval bircaman meghízott szerkesztő 2015.12.19 14:34:51
@MHE: De Simicska egy rohadt libsi. Vele szabad ilyet tenni.
Néha érdemes figyelni arra, hogy mit tesznek azon ellenzéki politikusok, akik már mindenkit elárultak, akik nekik segítettek, és mégis próbálkoznak. Nem, most nem Fodor Gáborról lesz szó... Hanem Kónya Péterről. Történt ugyanis, hogy a magát baloldali mozgalmárnak nevező…..
maxval bircaman meghízott szerkesztő 2015.12.11 15:01:14
@ulpius66: "ÚTÁLNI" te se magyarnak születtél, ez már látszik.
maxval bircaman meghízott szerkesztő 2015.12.11 15:02:15
@HgGina: "Szerencsére az öreg harcosok idővel mind kipusztulnak."
Az öreg picsáknak meg már nem jut fasz, csak a kommentelés.
A második világháború után a háború alatt a szovjetek által elkövetett tömeggyilkosságok puszta létét is hallgatás övezte a volt szocialista tömb országaiban. Az ismertebb, már a világháború alatt feltárt tömeggyilkosságokat egész egyszerűen a megszálló németek nyakába varrták a szovjetek. Így…..
maxval bircaman meghízott szerkesztő 2015.12.11 14:55:30
@Scagnetti: A szovjetek a liberalizmus és az abba bújt imperializmus ellen harcoltak. Azt se feledjük hogy a homoklobbi ellen így lehetett a leghatásosabban fellépni.
A krimikből, háborús- és gengszteres filmekből ismerjük az orosz rulettet: Beteszünk egy golyót a tárba, megpörgetjük, és valaki fejéhez (rosszabb esetben a sajátunkhoz) szorítjuk a pisztoly csövét. Aztán meghúzzuk a ravaszt, és vagy szerencsénk van, vagy loccsan az agyvelő.…..
Miközben az atv.hu megint nagyot megy egy hamisan előadott és félrevezetően címzett menekültes hírrel, érdemes a biztonság kedvéért elmondani azt a történetet is, mit tudunk a The Sun eleve látványosan problematikus, de az atv.hu jóvoltából ráadásul "pontatlanul" tálalt, a…..
Múlt héten a jegybank válaszolt a Quaestor-károsultak kérdéseire. A régóta megválaszolásra váró, jogos kérdéseire. Gondolom kevesen olvasták végig a jelentést, pedig egy rendkívül érdekes és ugyanakkor kétségbeejtő részlet olvasható ki belőle: nevezetesen az, hogy a…..
Internetadó, migránsok Nagyon messze vannak még a 2018-as választások, így nehéz erre válaszolni, de két ciklus egymás után hosszú idő, ráadásul úgy tűnik, a Fidesz még mindig nem mutatja a kifáradás jeleit. Ha úgy tűnik, valamit túlhúztak, például az internetadót, akkor…..
Lelkesen hív egy régi broki ismerős, mondja, milyen fasza, hogy Matolcsy tényleg megvette a budapesti tőzsdét. És baszod te komolyan örülsz ennek? Dobok egy hátast, mert a figura aztán tényleg a rendszer egyik legnagyobb kritikusa, gyereket is azért nem akar, mert a hányadék…..
maxval bircaman meghízott szerkesztő 2015.11.29 17:57:00
@egysmás: Mindegy a nemzetiség, közírói felelősségem az egész világra kiterjed. A libsizmus elleni harc nemzetközi, közíróként régen felismertem, hogy a libsizmus az imperializmus tőkepénzes bankárok által pénzelt előretolt helyőrsége.
Olyan ez a sztori, mintha Dan Aykroydot és Chevy Chase-t néznénk csetleni-botlani a "Kémek mint mi" című, nyolcvanas években készült filmben. Csak nem vicces.  Minden ott van: az erőszakos, bunkó orbáni magánhadsereg, közpénzen kitömve, akik odamennek és beletérdelnek…..
maxval bircaman meghízott szerkesztő 2015.11.27 19:34:25
@Bobby Newmark: Libsi! A nemzetmentő kormányra mersz sarat dobálni? Amelyet a XXI század lángelméje vezet, aki az imperialisták ellen harcol? Én mint a közíró, mereven vissza kell hogy utasítsam eme viselkedésed.
maxval bircaman meghízott szerkesztő 2015.11.28 07:03:37
@nu pagagyí: Az én dolgom közíróként, hogy felhívjam figyelmeteket a libsizmus ármánykodására, amellyel az imperialisták rátámadnak a világra. A tőkepénzesek csatlósai lelövik a szabad világért harcolók repülőgépeit, Brüsszelben támadják a nemzetmentő kormány energiafüggetlenségre törekvését.
Nekem az a dolgom, hogy blogom világítótornya legyen a libsizmus sötétségében bojongóknak és mint közíró nap mint nap magasabbra emelem e tornyot.
Miért érdekel ez engem, miért írok posztot róla ahelyett, hogy a PKP stratégiájával foglalkoznék? Majd megírom az utolsó bekezdésben. Ami a címben megjelölt kérdést illeti, induljunk ki abból, hogy a magyar GDP-ből kb. évi 10 százalék - mai szinten kb. 3 ezer milliárd forint --…..
Miközben a paksi bővítésért felelős kormánybiztos november közepén részletezte a paksi atomerőmű-bővítés ütemtervét, az Európai Unió kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen Paks II. miatt. Az Európai Bizottság azért indított eljárást Magyarország…..