Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsibors

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ismerem személyesen László Petrát, de egyszer találkoztam vele. Pontosan egy hete láttam, a röszkei jobbikos tüntetésen, ahol egy kis kamerával a kezében lelkesen rohangált a Szent Antal téren. Látszott rajta, hogy sajátos küldetéstudat hajtja, valamit tenni akar ezért a kis…..
Kicsibors 2015.09.10 12:45:00
Nem akarom bántani a szerzőt, de szerintem elég kétarcúra sikeredett ez a cikk.
Mélyen egyetértek vele az 1-2-4 pontokban (ezeket én ebben a sorrendben egybe is fűztem volna), de a 3-as és 5-ös pontok érvelése elég sántára sikeredett.
Orbánt ilyen szimpla levezetéssel felelőssé tenni ennek a nőnek a viselkedéséért, demagóg húzás.
" A magyar miniszterelnök legszívesebben hermetikusan lezárná a magyar határokat és a magyar légteret, sőt a magyar folyókat is mások elől." Ennek a próbálkozásnak a hasznáról, szerintem érdemes lenne 1 év múlva újra beszélgetnünk...
Azt állítani is felelőtlenség, hogy a feszültség, és bizonytalanság jogossá teszi a táborból való kitörést.
"Volt, aki napok óta ott várta, hogy történjen valami, a hatóságok azon kívül, hogy vizet és élelmet adtak nekik, semmit sem tettek értük. Leginkább az információ hiánya miatt bőszültek fel az alkalmi karámba terelt emberek, és amikor elfogyott a türelmük a saját kezükbe akarták venni a sorsuk irányítását."
Számomra a fenti idézet a legijesztőbb. Semmi ráhatásunk nincs arra, hogy mikor fogy el a türelmük ezeknek az embereknek, és mit tesznek azután. Hogy bírnának ki ők egy több hónapos német migrációs eljárást?
Szívesen venném a szerző megoldási javaslatát, amely feloldja az emberséges bánásmód, a migráns tömeg mérete, a tömeg akarata, a rend fenntartása, Magyarország erőforrásai, és az uniós határvédelem kötelességének konfliktusát.