Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amaril

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iWiW-et már csak azért is imádni kell, mert már tényleg minden társadalmi csoport megtalálta rajta a helyét. Még a transzvesztitába hajló, teljesen őrült giccspunkok is! ..
amaril 2006.11.12 15:54:24
Sziasztok.
Olvasom itt ezt a kis oldaltmár egy ideje,most meg úgy döntöttem irok nektek mert úgy látom hogy nagyon el vagytok tévedve.
Egyébként én egy anyuka vagyok aki csak lánya miatt nézte meg ezt a blogot,ő szólt hogy Zoét beszélik ki épp,s nem éppen kultúráltan.
Igen,Zoé különleges kinézetű kis hölgy,ismerjük már évek óta.Férjemmel több képet rendeltünk már tőle és állitom,ha odaülsz elé úgy lefest hogy azt hiszed:fénykép.
A babákat meg egyéb modernebb dolgokat "saját szórakozásra"késziti,ennek ellenére kezében van,megtanulta a szakmát-ha kell,fényképszerű tájakat,állatképeket,portrékat készit.
Külföldön az ő "fércelt"alkotásai teljesen elismert művészeti forma,jó lenne ha művelődnétek kicsit.Más dolog,felnőttünk e mi ehhez már e maradi országunkban-vagy sem!

Ezen kivül Zoé nagyon intelligens,művelt kis nő,csak éppen más közegben,szabadabban nőtt fel mint mi.Csöppet sem beképzelt és öntelt,jól tudom hogy zavarja ha nézik,mert külföldön tényleg nem nagy szenzáció a külseje,tudom,voltunk férjemmel többször Londonban,Berlinben.Ott rengetek,nálánál extrémebb ember mászkál és senki sem rökönyödik meg rajtuk.
Hogy mi a "szép",mi a "csúnya"-ez izlés dolga.Zoé egyébként életben egy nagyon nőies,kultúráltan viselkedő kis nő,sokan példát vehetnének róla...sokat tett a Veszprémi állatvédő egyesületben is.
Nem tudom,mennyi az átlag életkorotok,én mindenesetre biztosan idősebb vagyok ,egy kamaszleány édesanyja.De had mondjam meg,hogy ilyen "kicikiző"stilussal nem sokra mentek az életben,mert a tolerancia és a sokszinűség az élet mozgatórugója.Higyjétek el nekem,én csak tudom...
A Zoé által emlegetett művészek személyes jó barátai,El Kazovszkij például-aki magyarország egyik nagyhirű festője-imádja a dolgait,és a tiszteletreméltó öreg mester,Schéner Mihály szinte csodálja sziporkázó tehetségét,ötletességét.
Azért védem meg őt mert tudom mennyire érzékeny,mennyire megbántottátok és ő egy nagyszerű ember.Neki eszébe sem jutott volna veletek igy beszélni.
Én a helyetekben elgondolkodnék és bocsánatot kérnék-ez igy lenne érett és felnőtt,mert ez a kis nő nem tett semmi rosszat nektek,és valóban joga lenne feljelenteni benneteket.
De nem emiatt,hanem amiatt amiket irtam.
Hát csak ennyit szerettem volna.Remélem,egy "normális"átlag anyuka véleményére hallgattok.
Minden jót.
amaril 2006.11.13 08:41:03
Én azért irtam be ide mert úgy gondoltam,tartozom ennyivel Zoénak,aki nemcsak hogy csodálatosan szép festményekkel örvendeztetett meg engem és családomat,hanem lányomat németül tanitotta.
Én részemről az ilyen blogokat nem mutatnám meg a 4 éves fiamnak,annak sem örülök hogy a kamaszlányom olvassa,mert a "szókincs"ami itt uralkodik,az eghész magyar társadalomra szégyent hoz.
Kicsit körül kellene nézni a művészet világában,hogy mi az a "body-art"például.Meg a "self performer".Nem vagyok egy fenemód jaj-de-hozzáértő valaki,én "csak"egyetemen tanitok,de nem művészeteket,ennek ellenére tudom mi folyik a művészvilágban.
Hallottatok már pl.Orlanról?Akinek az a művészete,hogy külsejét módositja.
Szarvakar operáltat be a fejébe plasztikai sebész által,stb.Ő egy modellszépségű hölgy aki direkt elcsúfitja önmagát.Operációit filmre veszik,s ezeket vetiti le-közben a falakon róla készült,extrém fényképek,sejtelmes zene kiséretében.
Hogy mi az a "művészet"meg ki ért hozzá,erről ne nyissunk vitát-én azt mondtam Zoénak,hogy ne azt nézze,MIT mondanak-hanem hogy KI mondja.
Ti itt,elég éretlen módon,önnön magatokat lejáratva előadtátok kis gyerekes véleményeteket-jó.Lehet,szólásszabadság van,bár a hangnem meg a szóhasználat szerintem minősithetetlen-nem is értem miért nem törlik az ilyen blogokat.
Ugyanakkor,a legújabb BALKON képzőművészeti magazinban Szombathy Bálint-aki külföldön is elismert képzőművész-aki személyesen nem is ismeri Zoét,azt irja róla:"...a magyar művészet kiválósága".Verseit Villonéhoz hasonlitja....
Mondtam Zoénak,gondolkozzon el azon,most kinek a véleménye számit:pár kis jelentéktelen suhancé,akik -mivel nem tudnak mivel kitűnni,hát másokat cikiznek ki,ahelyett hiogy értékes dolgokkal töltenék az idejüket-vagy egy ismert művészé?!
S ezzel már megmondtam mindent.
Ahogyan meg itt szabadon a szexualitásról,amiről valószinűleg semmit nem tudtok,hisz ez hozzászólásaitokból kiderül-irtok,az megint csak azt mutatja,hogy a mai fiatalok túl korán kezdik,érzelem nélkül,ezért már 20 évesen kiégnek.
Az olyan fasiszta beszólásokkal,hogy valaki menjen ide-vagy oda,szlovákiába,stb.meg vigyázzatok,mert kimeriti a tiltott gyűlöletbeszéd fogalmát.
Én mindenesetre megtiltom a lányomnak hogy ilyen mocskos hangnemű,műveletlen,trágár és szinvonaltalan irományt olvasson.