Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GuardedBy

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ismerem személyesen László Petrát, de egyszer találkoztam vele. Pontosan egy hete láttam, a röszkei jobbikos tüntetésen, ahol egy kis kamerával a kezében lelkesen rohangált a Szent Antal téren. Látszott rajta, hogy sajátos küldetéstudat hajtja, valamit tenni akar ezért a kis…..
GuardedBy 2015.09.10 11:35:00
@odamondó: aha, ezek tényleg bizonyítékok :) hm, jó sok harcosuk van... akkor ügyesen odacsaptunk a kisfiúnak.
GuardedBy 2015.09.10 10:25:58
@Kormánymeghízott Államcickány Úr: Az egy egészen más helyzet. De nagyon más. Hihetetlen, hogy ez nem ordít már messziről. Emberek, ébredjünk már fel és nézzünk kicsit körül!
GuardedBy 2015.09.10 10:43:01
@vasgyuszi: Azért írtam, hogy PR, mert természetesen mindenki tudja. De nekünk még ennyi eszünk sincs.
Ha nem ismerjük a környezetünket, ha nem is vagyunk kíváncsiak arra, mi, miért történik a világban, akkor összeesküvés-elméleteket gyártunk, hogy leplezzük a tudatlanságunkat, vagy egyszerűen gyűlölködünk, mert így elhárítunk magunktól mindent, ami érthetetlen számunkra. A…..
GuardedBy 2015.09.01 12:52:38
@Wrex: Ezzel erősen nem értek egyet. Ilyen mentalitással nem lehet messzire jutni, bármi normálisat építeni. Sajnos sokan megrekednek itt, talán mert ez az ösztönös és nem látnak jó példát gyermekkorban.

Jártál a (magyar) velencei strandon a nyáron? Zsír új, fehér homokos parttal. A kultúr európai magyarok maguk alá szemetelnek. A vízben is, ott kell úszni a cigicsikk meg flakon mellett. Vagy voltál már az utcán aug 20-a után?
GuardedBy 2015.09.01 13:35:10
@Wrex: Természetesen nem kell elnézni a káoszt, meg kell tenni amit kell. Mégpedig végső soron úgy, ahogy Hazánknak is érdeke. Csak pl. közben ne felejtsük el, hogy szerencsétlen menekülő emberek, és pláne ne uszítsunk és démonizáljunk. Sokan kiragadnak példákat és általánosítanak. Pedig lehet ő ugyanúgy viselkedne egy ilyen helyzetben.

Egyelőre úgy látom, hogy ezzel a pofon technikával megyünk neki mindenkinek nyugaton és keleten, a végén pedig ide borul az egész... Legalább a politikusok lehetnének "politikusok". Bár lehet az a baj, hogy magunk közül választjuk őket...
GuardedBy 2015.09.01 13:44:39
@tomfree: Ez szerintem is lehet, hogy így van. Az egyik kérdés, hogy elsülhet-e ez jól a befogadó országokban. És most nem a néhány látványos ellenpéldára gondolok. Talán valamilyen keretek között tényleg hasznosak lehetnek egy öregedő Európának. (?)
A másik pedig, hogy hogyan nézünk a tükörbe, ha bajba jutott emberek tömegeinek fordítunk hátat.
A nyugati politikusok azt mondogatják, hogy európai értékek, mert szerintem érzik, hogy közös, magasztos ideológia nélkül nem marad együtt egy csoportosulás. Csak talán ezt is veszélyes lehet túltolni...