Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matusi

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tehát ott tartottam, hogy eljutottam Speckódokihoz, aki kiírt egy rakás vizsgálatot, amit el kellett végeztetnem. Erre ráment közel egy évem, s csak ezután jöhetett a speciális immunológiai kivizsgálás. Ott azonnal kijött, hogy bizony ez a probléma, és az immunprofesszor meg is…..
Az arany kifejezés a nyelv különböző részeibe sunyi módon belopta magát. Színre, anyagra, becenévként, és még széklet definiálásra is használjuk. Íme egy aranyról szóló, adott esetben aranyat érő, aranyosan megírt, arany szótár: Az arany, mint… szín: A bor aranysárga…..
Már egy hónapnyi kezelésen túl vagyok. Nagyon rosszul viseltem, rengeteget szenvedtem hányingertől és szédüléstől.Most már a második kezelésnél tartok, remélem sikeres lesz. Jövő héten szerdán tesztelek. Próbálok nem ezen agyalni és programokat szervezni, hogy kikapcsoljak…..
Nusival az élet Kezdődik! 2012.01.18 21:46:41
Sikeresen eljutottam az ARO-ra és szinte 10 perc alatt végeztem is. Alig vártam, már be is hívtak és a Dokim megnézett uh-gal és felírta a gyógyszereket. Így most újra szedem a clostyt és a bromocriptint. Jövő héten újra uh és vérvétel is és akkor elmondja, hogy mikor jönnek az…..
vicger szalmakalappal Anyamaci 2011.09.21 07:31:30
Hol volt, hol nem volt, volt egy fantasztikus kisfiú. Üstökösként érkezett a Földre... A kisfiút Atinak hívták. Boldogan éldegélt népes családja körében, biztonságban, vidámságban három testvérével. Szépen okosodott, erősödött, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Nem…..
vicger szalmakalappal őrző 2011.08.14 21:51:23
Elkészült, végre elkészült, s fel is került a helyére a mandalám :)  Ez egy multifunkcionális őrző védő áldás :)Őriz a kint lévőtől, s védi a bentlévőket, azaz bennünket :) egy varázsporból hintett, szórt bűvös kör, amin nem tud áthatolni semmiféle rossz és…..
Ha Miskolcon jársz.. s teljesen véletlenül hónap első vasárnapja van, feltétlenül sétálj el a Széchenyi utcára /sétáló utca/ ...Többször voltunk, s régóta készültem egy olyan alkalomra, mikor egyedül, nyugodtan, nem sietve, s siettetve át tudom adni magam a látványnak , az…..
   Karácsony előtt négy héttel egy angyal érkezik a Földre. Égkék ruhában jár-kel az emberek között, de azok annyire el vannak foglalva az ünnepek előtti készülődéssel, hogy észre sem veszik.     A vásárlási láz - szebbet, nagyobbat,…..
Halad a szülésed? Nem?! Van kedved felturbózni egy jó kis burokrepesztéssel? Nincs is ezzel semmi baj, addig, amíg Te, aki szülsz is belátod, hogy így lesz Nektek a legjobb, és nem csak a környezeted siettet. Szűk környezetemben ugyan az átlagnál több kismama mozog, mégsem ismerek…..
 Anyák napján minden kisgyerek megköszönti édesanyját, nagymamáját. Természetesen ezért rengeteg ölelést és puszit kap. Arra gondoltam, hogy a puszi mellé kaphatna a gyerkőc mesét is, ezért kerestem nektek egy fiús és egy lányos anyák napi mesét.   A…..
 Egy évvel ezelőtt szinte semmi mást nem kellett rajzolnom a háromévesemnek, csak katicát, de azt minden mennyiségben. Természetesen nemcsak rajzoltam a katicákat, hanem mindenféle katicás dolgot is készítettem; illetve játékokból, ruhákból is mindig a katicás volt a…..
matusi 2010.04.29 06:42:58
  A mai mese különlegessége, hogy a III. országos mesefesztivál díjazott gyermek meseírójától származik:    Szaka Péter: A húsvéti nyúl  Valamikor réges-régen még a mezei pocok hozta az ajándékot a jó gyerekeknek. Minden évben neki…..
       Mivel hamarosan itt a húsvét, a nyuszizás ideje, ezért úgy gondoltam, egy hétig mindennap kaptok egy új nyuszis mesét, ezzel is készülődve az ünnepre.             Fésűs Éva: A…..
A héten az óvodában már lázasan készültek a gyerekek a március 15-i ünnepre: zászlót festettek, verseket, dalokat tanultak.    Akinek már ovis a gyerkőce, az tudja, milyen aranyosak ezek a kis törpék, ahogy egyenesre kihúzzák magukat, a kis kezükkel mutatják a…..
Bár az időjárásban jártas szakemberek még nem biztatnak a tavasz eljövetelével és a kesztyű sem volt felesleges a délutáni játszóterezésnél, én azért reménykedem.A lányaim mai napi kedvenc játéka: melyikünk áztatja el magát jobban az ereszekből csepegő (helyenként ömlő)…..
A kisgyermek arcát két tenyerünk közé fogjuk és jobbra-balra hajtogatjuk a mondóka ritmusára, mintha szitálnánk: Erre bicc, arra bökk,kicsi fejed sütőtök.*Szitáljunk csak:szita-pita,szűrőszita.*Szita, szita, szűrőszita,ma szitálok, holnap sütök.Szita, szita,…..
  Bizonyára sokan ismeritek már a Trixi könyveket. Ebből a sorozatból való a Farsang az óvodában című mese, ami pillanatok alatt a kisebbik lányom kedvence lett (5 x kellett elolvasni egymás után).   A mesekönyvek a 2-7 éves korosztálynak szólnak, de a 8…..
A Gyertyaszentelő Boldogasszony Napja azonos a rómaiak tavaszkezdő ünnepének idejével, de eredete még régebbre, a klasszikus görög időkbe nyúlik vissza. A Föld anyjának, a jóságos Démétér istennőnek a személyéhez kapcsolódik a megünneplése.Démétér leánya, a bájos és…..
Dsida Jenő: Itt van a szép karácsony  Itt van a szép, víg karácsony.Élünk dión, friss kalácson:mennyi finom csemege!Kicsi szíved remeg-e? Karácsonyfa minden ágacsillog-villog; csupa drága,szép mennyei üzenet:Kisjézuska született. Jó gyermekek mind…..
matusi 2009.12.19 22:01:23
A kórházban nyugalom és látogatási tilalom van. Néhány eltökélt látogatón kívül senkit sem látni... tovatűnt az emlékeimben ismert jövős-menős osztály hangulata, mindenki óvatosan, üvegajtón keresztül nézegeti a kicsiket és az anyukákat. A halvány szürkületi folyosón…..
Hunor&Minka&Zsigu MinkaNap! 2009.12.12 04:54:00
A kis csomag névnapi meglepetés hagyományos úton érkezett a Világra, Anyukája hősies kitartásának és erő feletti teljesítményének köszönhetően. Kis búvárszivattyú, mint a Bátyja, ő is erőteljesen rácsatlakozott a MennyeiMannára és békésen lakmározik. Cucka vidám és…..
Kicserélő-félben vannak, ugyanis egyből most válik kettővé a hölgyek száma ifjú Hunorunk családjában. Cucka december 11.-én, az esti órákban elfoglalta a szülőszobát és az egyre szaporább fájásaival várja a pillanatot, amikor összeölelkezhet kicsi, illatos magzatával. Minka…..
matusi 2009.12.11 21:47:19
Hunor&Minka&Zsigu Nos 2009.12.11 08:46:00
Hírérték: esti fürdés után sem múló abszolút rendszertelen fájásokkal tarkított elalvás. (sztem hidegfront...). Az éjszakai álom -számomra- túl sűrű megszakítása -számomra- túl erős derékből hasig bevágó-bekeményítő görcsökkel. Hajnal 4-től sétafika 6-ig,…..
Hunor&Minka&Zsigu Kicsi buzdítás 2009.12.10 11:50:00
Egyszer már sikerült, akkor Minkaleánykát igyekeztem hozzánkköltözésre serkenteni, most viszont arra bátorítanám, amennyiben elérkezettnek érzi az időt, úgy megindulhat, hiszen nagyon várjuk már Őt idekint: "Felpuhul, ernyed, kinyílik, tágul, a védelem enged, a kapu…..