Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vegafood

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A JokerFood étlapkategorizáló felelőse olvasónk levele szerint szőrösen szereti a disznóhúst. Nem vitatjuk más emberek és homárok ízlését, mindenki ott szereti a szőrt ahol akarja, de azért mi nem szertnék torokba rakadt szőrszálakat felkrákogni az ebédünk után. Bőrkét meg…..
Vegafood 2008.03.04 09:17:12
Sziasztok!
Most olvastam, hogy szétszedtétek szegény Kulicsot. ;DDD
Mint a hiénák, mikor közéjük keveredik egy bárány, aki azt hiszi magáról, hogy ő is egy hiéna. :) (Pedig nem is)
Én alapjában véve húsimádó vagyok, de egyszerű nyitottságból egyszer egy barátom javaslatára kipróbáltam milyen vegának lenni.

Mert ugye kedves húsevő barátaim kiabálhattok bármit, míg nem éltetek hús nélkül, addig csak spekuláció minden egyes szó amit erről a fajta táplálkozásról mondotok, hiszen csak egy egyszerű berögződés, a nyelv rabsága végett beszéltek így...

Nem mondom, hogy nem kell egy kis idő, míg a szervezet átáll a húsról a vegára, hívhatjuk elvonó kúrának is, ha úgy tetszik, de utána sokkal jobb lett, nekem legalábbis mindenképpen, meg még jó pár cimborámnak is, akik így élnek.
10éve már, hogy harcművészetekkel foglalkozom és az állóképességem megduplázódott, orvosnál vagy 5éve nem is jártam, a fogaim 100%-ig rendben vannak, hogy az izületeimről már ne is beszéljek...(előtte mindig fájogattak ezek...) Azt nem mondom, hogy fiatalabb is lettem, mert az már sok lenne egy kicsit, de tény, hogy mióta így élek, azóta mindenhol egy 5-össel kevesebbnek néznek.

Mindazonáltal van egy időszak, mikor is kipróbálod, vagy elkezded ezt a fajta táplálkozási szokást, vagyis mikor átáll a szervezet, ami úgy néz ki, hogy az eddigi élet során a szervezetbe, csontok, velő stb legmélyére elraktározott méreganyagokat, amit amúgy a mindennapi húsevéssel viszel be, el kezdi elővenni, mert hozzá van szokva.
Olyan ez mint a drogosnak a flash back. A Hús is csak egy cucc, mintha kábszeres lennél. Azért nem bírsz lejönni róla. Na ez az időszak nekem is kemény volt, szédölögtem, elgyöngültem, meg minden, de hittem benne, hogy jobb lesz, a barátaim tartották bennem a lelket, edzettem tovább és végül miután kicserélődtek odabent a cuccok, sokkal jobb lett minden...

Azóta így élek/élünk.

vegafood.freeblog.hu/
Ez most egy fokkal jobban sikeredett mint a tegnapi. Egyébként az ételek csomagolása egyre inkább valami misztikus dolognak tűnik nekem, legalábbis ritkán találkozom olyan ételkiszállítóval, aki ezt az egyszerű dolgot tényleg jól csinálná (értsd: úgy becsomagolni az ételt, hogy…..
Vegafood 2008.02.28 13:39:40
Sziasztok!
Mostanában indítjuk a blogunkat
vegafood.freeblog.hu/
Nézzetek be, ha van időtök, meg kedvetek...
És a csomagolásunk az valami fantasztikus... :)
:)
üdv:Vegafood