Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyed4

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetek eséseire reagálva az összes nagy, tőzsdével foglalkozó hírportál ilyen és ehhez hangzatos szalagcímekkel dobálózik. A guruk is szeretnek ilyenkor nagy prognózisokkal előállni, hiszen ha bejön hónapokig vagy évekig éltetik őket. Ha nem, néhány hét alatt…..
egyed4 2015.08.28 13:01:12
@BPFX: Mindamellett, hogy tisztelem a munkádat, azt hozzá teszem, hogy tipikusan a média véleményét mondod fel, mint kisfiú az iskolában a tanárnak a múlt órán leadott és bemagoltatott anyagot, hogy Oroszország agresszív. Szerintem Amerika (pont emiatt az Amerikára (mára már szinte az egész bolygóra)rákként települő spekulatív nagytőke miatt) robbant ki háborúkat és nem az Oroszok. Az Ukrán ,,forradalmat" (inkább véres puccsot) a Gládió segítségével szintén ez az erő hajtotta végre, nem az Oroszok. Csak a prostituált fősodrású média, amelynek szemüvegén keresztül az emberek (ezekből gondolom te is) figyelik a világot és másra kenik a felelősséget.
Az meg nem probléma, hogy szarrá lőtték az arab világ jelentős részét a demokrácia nevében, mint annak idején Isten nevében tették az indiánok kiírtását elődeink. Ezek nem agresszív cselekedetek. Aztán most, hogy sikeresen szétrocsncsolták ezeket a térségeket az amerikai és NATO békés, demokratikus hadseregei + a szintén amerikai civil szervezetek által támogatott gyümölcsös, narancsos, bársonyos forradalmakkal és arab tavaszokkal megkaptuk utóhatásként ajándékba a menekültek.
Na jó, nem erről szól ez az oldal, hagyjuk. Csak arra próbáltam reagálni, hogy nekem inkább úgy tűnik, hogy az az erő lövi szét mások gazdaságát (lásd RUBEL árfolyam, most Kína) a Görögöket is ezek szivatják, a még 2008-ban szintén a tőzsdei spekulációk eredményeként a bankok segítségével Európára rárakott 5087milliárd EURÓ nagyságrándbeli mérgezett papírok(toxic assets) rájuk eső részével. Most privatizálják őket ezért cserébe mint annak idején minket is. Természetesen a média itt is segít a folyamatban nekik.(nem csoda, hiszen az övék a fősodrású). S azok a német cégek, akiké lesz a privatizáció által a vagyon annyira Német mint a amennyire a Tesco Magyar. Értem én, hogy elég a felületes vizsgálat és a következményekből való olvasás az elemzéshez. De nem árt mélyebbre hatolni, HA közelebb akar valaki jutni a valósághoz!

Egy ideje követem a youtube-s, igyen megnézhető elemzéseidet, nagyon érdekesek voltak számomra. Volt egy-két adás mikor meg-megemlítetted hogy "ez csak az én összeesküvés-elméletem". Ha jobban belemennél, kitisztulna, hogy nem csak összeesküvés-elméletek, hanem gyakorlatok is vannak. Én nem vagyok ellene, hogy valakik írányítsák a világot, de lehetne jobban is tenni, mint ahogy a mostani birodalom (USA mögött megbújva) teszi ezt.