Regisztráció Blogot indítok
Adatok
billyboss131

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konferenciát tartott, majd közleményt adott ki az "Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért" nevű, dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, dr. Tamasi József természetgyógyász és dr. Gődény György gyógyszerész által alapított, leginkább járványtagadónak nevezhető mozgalom. Közleményükben azonban…..
billyboss131 2020.09.02 13:01:42
@porthosz:

A virustagadók klasszikus "érvelése", csak hogy ez egy logikai bukta.

Azért mert az autópályákon többen halnak meg, ne is foglalkozzunk a vírussal? Hadd terjedjen? Majd csak akkor ha annyian halnak meg, mint autópályákon? Akkor ezeknek az embereknek az élte nem számít?

És ha már elérte azt a számot, akkor keressünk egy másik összehasonlítási alapot? Pl. hányan halnak meg infarktusban? És várjunk, amíg azt is eléri?

Ennyit a járványtagadókról!
billyboss131 2020.09.02 13:09:40
@Frady Endre:
A járványtagadók klasszikus "érvelése"

"Ezek után miért is vegyem komolyan a mesterséges hisztériakeltést? ;-) "
Azért vegye komolyan, mert azért mert a kormány hoz rossz döntéseket, attól még a vírus létezik.

"A gyerekeket rászabadítja a veszélyeztetett korú pedagógusokra"

Van jobb ötlete? Ha meg digitális oktatást vezetnek be, akkor meg azért sikítoznak.

Megkéne látni a vírustagadóknak, azt az egyszerű dolgot, hogy egy járvány kezelésében nincsenek tökéletes megoldások, sokszor csak kevésbé rossz megoldások vannak.
billyboss131 2020.09.02 13:16:36
@pancsincsin:

"Én csak azt nem értem, hogy akik szerint a covid fel van fújva, el van túlozva, nincs is csak kitalálták, és az ellene hozott intézkedések feleslegesek, azok szerint Kiknek az érdeke az összes ország gazdaságát leállítani, válságba taszítani, megbénítani? És kik azok akik ehhez megnyerték az összes (egyébként agyon ellentétes érdekek mentén működő) ország vezetését, hogy asszisztáljon hozzá?
Mi ez a mindenek felett álló érdek, ami ezt mozgatja? Komolyan kérdezem, tényleg nem értem mi hozza össze egy ilyen ügyben az egyébként egymásra mutogató és fújó államokat? "

Végre egy értelmes elemzés, pusztán logikai összefüggések alapján.
Kár, hogy ezt kevesen gondolják így végig, és csak okádják magukból a "nincs vírus", "nem kell maszk"- agyrémet, minden továbbgondolás nélkül...
Az Uniónak is feltűnt, hogy a Fidesz-kleptokrácia ellopja a pénzt...
billyboss131 2017.11.15 21:57:39
@1ghost:
@$pi$: "Sajnos azonban az atomerőmű helyett nem lehet megújulókat használni, úgyhogy ilyen alternatíva nincs."

"A tolvaj korrupt gazdádnak hazudozzál te tetves fidesztroll. "

Hallottunk egy érvelés és egy okádást...Bravó!
  Nagy örömünkre sokat érdeklődtek a szalmabála-építészet témájában, főleg a gazdaságosság kérdésében. Így Közösségi Energia jó példák sorozatunkat folytatva most a szalma-szigetelések árát és más gazdasági vonatkozásait vesszük górcső alá szakértőnk cikke…..