Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thrstjjtrt

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A filmkészítők fantáziája a valóságból táplálkozik, a valóság azonban néha olyasmit produkál, ami a forgatókönyvírók legmerészebb ötleteit is messze felülmúlja. Nemrég írtunk a 10 legveszélyesebb börtönlakóról, most a lista egyik szereplőjét, Jeffrey Dahmer-t mutatjuk be bővebben. Dahmer esete nem…..
Gyerek vagy nem gyerek...Kényes téma, mely naponta szembe jön velem mindenhol. Kezdjük azzal, hogy 35 fölötti, hajadon gyermektelen nő vagyok. És hogy miért? Ennek rengeteg oka lehet: nem akartam, nem lehetett, nem jött össze, nem volt megfelelő partner hozzá és szerintem tudnánk még pár okot…..
thrstjjtrt 2016.09.30 14:26:30
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: :D

Ha meg szülne a poszterína, akkor azért mocskolná a sok fröcsögő "gyermekpárti". A lógó hasáért, terhességi csíkokért, faszért ordít itt az a gyerek, akkor sem adom át a helyemet, hö ez is csak anyuka, aki élősködik, minek szültél, ha nem tudod eltartani (vs. a pénzhiány csak kifogás), te jó isten ez szoptat!!! stb. Kurvára nem aggódtok, csak idegesít titeket, hogy egy ember másképpen dönt, mint ahogyan ti elvárnátok.

Meg kell szokni poszter, hogy az emberek többsége szinte mindenben talál kivetnivalót, és nem lehet mindenkinek megfelelni, nem fognak eltűnni a bunkó, tapintatlan emberek, akárhány ilyen poszt születik.
thrstjjtrt 2016.09.30 14:32:03
@FlybyWire: Nyilván minden nőt (és férfit) személyesen ismersz, így ítélkezhetsz felettük. Vannak minták természetesen, éppen ezért vannak kivételek is.
A patinás hely a Léránt pince Badacsonyban, nagy kár, ha tényleg furkósbottal hadonászva kommunikálnak a vendéggel, az "Én nem fogok bocsánatot kérni egy nőtől" megközelítés meg nem bukolikus, hanem egyszerűen pronyó. Természetesen megkérdezzük Lérántékat is az esetről. Sziasztok, Augusztus…..
A ragozás képességének teljes hiánya, az elfojtott agresszió, a műbalhék és műkönnyek, a sehova sem illő kérdések, továbbá a szexuális energiák erőteljesre sikerült manifesztációja. Köszöntelek péntek!..
thrstjjtrt 2016.09.03 19:53:17
@Well...: +1

A műszempillás tank viszont iszonyat, nem a súlya miatt írom rá ezt a jelzőt, olyan volt mint egy kibaszott tank, ami átmegy mindenen, vőő beleteszem a lábam a szádba, kiveri a gyerek kezéből a cuccot, stb. Csodálkoznék, ha nem kapna büntetést.
(Nincs elmés beköszönő szövegem, ezért helyette csak azt jegyezném meg nagyon halkan, hogy immár hat napja nem tudjuk, hogy mit jelent a Powered By, bár a BeleValó vécépapíros értekezései során valakinek mintha kicsúszott volna a száján a "Nagy Testvér" szókapcsolat. De lehet, hogy álmodtam.) Bence…..
Csá, csumi, csá! Hogy egy volt VV-s fenegyerek beköszönésével jöjjek. Hatalmas élmény itt lenni. Még úgy is, hogy az eddiegkhez képest lepkefing erejű adás volt a keddi. Ez van, ezt kell szeretni. Sixxet idézve: a karaktergyilkosság helyett ilyen esetekben inkább a gondolatébresztés a csapásirány,…..
thrstjjtrt 2016.09.01 10:16:39
@Túroscsusza:
Tollat dug a seggébe...a, homofóboknak azért jó mocskos fantáziája van. De azért a leszbizést megnézitek, mi?
thrstjjtrt 2016.09.01 10:20:31
@Tibor Szolnoki:
Uh, na ez az...érdekes, hogy az a szadista és agresszív csávó alig verte ki a biztosítékot, hát igen, ettől kéne inkább rettegni, hogy milyen üzenetet ad át a "maifiataloknak", nem egy kis transzitól.
A FourFourTwo magazin magyar kiadása eléggé ismert arról, hogy egészen megdöbbentő stílusban ír bizonyos témákról, majd képes hasonló hangnemben vitába szállni a saját kommentelőivel. Most a Napi 7-es nevű rovatukban egészen új szintet lépett Bodnár Zalán, aki a nemzetközi futball színvonalának…..
Tavaly szeptemberben - még Helpy néven - indult az online takarítóközvetítő Rendi.hu, ami fantasztikus érzékkel vette észre a piaci rést a kiszámítható, megfizethető és megbízható házi takarítószolgálat piacán. A ma már több vidéki nagyvárosban is elérhető cég…..
thrstjjtrt 2016.08.27 15:36:04
@connector:
Ezek még azon a szinten vannak, hogy az asszonykát cselédként tartják, vagy ha nincsen asszonyka, akkor az anyjuk megy át hozzájuk kialmozni.
A Viasat3 a következő hashtaggal reklámozza a Supergirl című sorozatát: #girlpower Meg olyan képekkel, amiken a főszereplő Melissa Benoist szerepel Supergirl-jelmezben (ha már egyszer képregénysorozatról van szó), és a biztonság kedvéért, meg azért, hátha az emberek elfelejtenék, hogy ő egy nő, a…..
A közmédia 39.824.000,- Ft + áfáért rendelte meg Hajdú Péter műsorgyártó cégétől a Magyarország Szépe-választás három produkcióját – írja a 444. Ami egyáltalán nem sok az MTVA szerint, mivel az adás alatt elhangzott egy csomó bölcsesség is...
thrstjjtrt 2016.07.18 22:18:59
Tudom, hogy a szelfi milyen elterjedt manapság, még akkor is, ha az esetek 99%-ában egy betorzult fejű és önelégült vagy buta tekintetű arc mosolyog ránk a végeredményen, a telefonok kamerája ilyen közelről ugyanis elképesztően torzít, pláne akkor, ha még csak nem is magunkat, hanem a tükörképünket…..
Ott tartunk, hogy abban az országban, ahol a Fidesz kedvenc udvari kobzosának HELYTELENÜL titulált előadóművész és az Országgyűlés elnöke egyaránt azt vallja, hogy az asszony az otthon, gyerekszülve jó, és ne építgessen magának karriert, szóval abban az országban, ahol a partnerbántalmazás az…..
A Sorozatwiki tudta meg, hogy az ősszel ismét jelentkező TV2-s celebvetélkedő műsorvezető párosát lecserélik, még az eddigi három évadban az állandóságot képviselő Majka is kiszáll a műsorból. A 2010-11 között látott első két évadban Majka mellett Rákóczi Feri volt a másik műsorvezető, aztán Tilla…..
thrstjjtrt 2016.06.25 09:10:59
@Slepy: +1
Élvezhetetlen, pedig bírom a trash-t.

Ettől függetlenül érthetetlen, miért szidják ennyire Kukit és Kaszát, ellenszenvesek, kissé fogyatékosok,, de Majka meg egy otromba, beképzelt suttyó.
Na. Akkor most főzzünk egy teát. Tulajdonképpen füvet is kellene nyírni. Vagy lemosni az autót. Esetleg betenni egy mosást. A szobanövények levele is poros... Vagy szinte bármit inkább csinálnánk, mint hogy nekilássunk ennek a posztnak. De hát nem tudjuk kihagyni...
XIX. századi körülmények; aki nem dolgozik, nem eszik; itt meló van; termeld meg magadnak; ott az ásó, eredj a földre, és így tovább. Dolgos emberek, nem luxusban hanem nyakig ganéban, dézsában, kezükben gyertyával, seggük alatt szalmával. Ez A Farm, mondta az RTL, lehet nem pont így de effektíve…..
thrstjjtrt 2016.05.31 22:58:43
@Megdobbent:
:DDDD

+1
A Blikk információi szerint Nádai Anikó és Dombóvári István lehetnek az X-Faktor ősszel induló szériájának arcai, az RTL Klub ugyanis nemcsak mentorok nagy részét, hanem a műsorvezetőket is lecserélné. Nádai és Dombóvári Istenes Bencét válthatja majd, aki azonban nem maradna munka nélkül, hiszen ő…..
thrstjjtrt 2016.05.31 12:12:57
Az HBO tegnap leadta a Trónok Harca hatodik évadának ötödik részét. Ismét megpróbáljuk összefoglalni az eseményeket. Spoilerek a tovább mögött...
thrstjjtrt 2016.05.24 15:29:19
@Raoul_Duke:

+1

Engem is irritál már ez az erőltetett kúlság a sárkányoslány vonalán. Bár lehet ez az előszobája valami nagy pofára esésnek.
Jonah messze karizmatikusabb ember, mint az a bájgúnár. Én drukkolok neki, bár tudom zéró az esélye.
Egy dolgot szoktak látványosan elfelejteni a tévés kreatívok: attól, hogy valaki ún. közepesen híres köcsög, még nem biztos, hogy vicces, az pedig korántsem tuti, hogy ha a párja is bekerül egy műsorba, akkor ő is vicces lesz. Ezért veszélyes műfaj a celebpáros vetélkedő, és többek között ezért sem…..
Ma este vezette utoljára Várkonyi Andrea a Tények című műsort a TV2-n. A hírblokk végén műsorvezető társa, Pachmann Péter felkapott az asztal mellől egy virágcsokrot, és átnyújtotta kollégájának. Íme a pillanat, amit itt 1:02:51-től mozgóképen is megtekinthet.  A csokor átadása előtt Pachmann…..
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
thrstjjtrt 2016.04.27 22:59:34
@Mutyuer: Azaz, a Szepesi jelenetet pont láttam, azt hiszem egy Puzsér videóban, Petike arca jéghideg geciséget sugárzott. Kalácsképű, sértett óvodás.

Komolyan itt egyesek Kaszára, vagy a vérproli majkára építenének egy show-t? :(
Négy százalékot esett a világ egyik legnépszerűbb pornóoldalának, a Pornhubnak a látogatottsága a Trónok harca új részének premierjekor, írja az Uproxx. Ez csak az amerikai userekre vonatkozik, de még így is nagyon durva, hogy az új évad még a pornóiparra is kihatással van...
thrstjjtrt 2016.04.27 22:52:24
@AttilaBeregi: +1

Sophie és Rose.
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
thrstjjtrt 2016.04.10 12:45:31
@Jottó:
Dehogynem van, csak azok még jobban kussolnak, mert a "mácsóbb" , áldozathibáztató gyökerek őket is kiröhögik.

@karandash:
"Férfiak a mai kor páriái, míg a nők szerelmi házasságot kötöttek a szociális állammal és kölcsönösen nyalják egymást. Férfiban nekik csak az illegális migráns a jó."

Ne haragudj, de te beteg vagy. Fekete vagy fehér a világod, a nők pedig az "ellenség-massza" nálad. Nem azt mondom, hogy én nem kapok agyfaszt például a kettős mérce blog túlzó cikkei alatt sajnálkozó húdeempatikusvagyokéstoleráns egyénektől, de baszki légyszi ezeket az agymenéseket tartogasd családod nőtagjainak, kíváncsi lennék a fogadtatásra.