Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shizou Shu

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Holdújév nyolcadik napján is hópelyhek csipkézték a tájat. Fu Hua a szolgáló lány, egyszerű pamutruhában sétált a szeles hegyi ösvényen, kezében egy kosarat tartva. A havazás megélénkült, hófehér fátyollal vonva be a tájat, a törött és megviselt ágacskákat is vastag hótakaróba burkolta.…..
BLWonderland 1. fejezet 2022.02.16 22:57:48
   Féllépésnyi Orom, mint ahogy a neve is mutatta, csupán annyi helyet nyújt, hogy tetején állván, egyetlen lépéssel a szikla peremén köss ki, több méter magasságban. Mi több, szokatlan kövek magasodnak feléd, és furcsa fák ölelnek körbe, míg a mélyben köd kavarog átláthatatlanul. Egy elszabadult…..
BLWonderland Rólam 2021.08.26 17:12:20
Sziasztok, Licsi vagyok! Egyetemi éveimet taposom, habár egy kis szünetet tartok most, fordító szeretnék lenni egy kiadónál. Évek óta írok, régebben vezettem véleményező blogot, de azt otthagytam és teljesen az írásnak szenteltem az életem. Jelenleg egy dark fantasyt írok, mellette pedig elkezdtem…..
Pár millió évet fel fog ölelni a cikk, de nyugi nektek nem fog ennyi időbe telni az elolvasása. Ahogy Kurt Vonnegut mondta: Visszamegyek a múltba, mert a jelen úgy kapkod a bokám után, mint egy dühös foxterrier..