Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lac1

0 bejegyzést írt és 5089 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem emelem csak rá sem a kezem legyintésre sem a cirkusznak, amit Lujza csinál,meg aminek lehord alaptalanul.. Nincs vége a blognak, nem először döntök így, hogy abbahagyom, tényleg.. nem kéne mnár ez,rengeteg időmet elvette, belekopott hiábavalóan az írókám is,minek ez, ne legyen más, ráadásul…..
lac1 2019.05.17 13:59:51
@Alfőmérnök:

Sajátságos csapda ez. A voksok számolásakor nyilván nem mondja senki, hogy stop, elég, nekem elég ennyi. Tudom, voltak a hírek a választási csalásokról, de hát minden szavazókörzetbe szinte az delegált ellenőrző bizottsági tagok, aki csak akart.
Amúgy ilyen hülye, jellemtelen és súlytalan ellenzék esetén ez nem is alakulhatott volna másképpen. Az, hogy visszaélnek vele, az egy külön topik lehetne.
Sajnos nem lehet mást mondani, hogy az összes szóba jöhető pártból ők a legkisebb rossz, az, hogy a legfontosabb kérdésben, hogy az országot megvédjék a buzi araboktól és a beözönlő cigányoktól és niggerektől, éppen úgy fontosnak érzik, mint én. Vagyis annyira nem mint én, ez sok tróger szerencséje.
lac1 2019.05.18 09:31:04
Na, bár nem szorosan hanem csak érintőlegesen, de rettentő érdekes hír a zsindexről:

index.hu/kulfold/2019/05/18/donald_trump_havi_500_illegalis_bevandorlot_telepitene_floridaba/

Ugye Florida azon egyik államok egyike az USA-ban, akik Trump határkerítése ellen foglaltak állást. Most akkor Trump a cikk szerint akkor ott szállásolná el őket, ami nem tetszik a libsi-buzi demokratáknak.
A kérdésem csak az lenne, lát-e valaki hasonlóságot a svéd nyomoroncok között az egy-két poszttal ezelőttiben, ahol megkérdezték a svédeket, hogy mit is gondolnak a niggerekről-arabokról, segítenének-e nekik.
Ugye.
Itt a bizonyíték, hogy a butaság, a lopás, álságosság nem ismer határokat.
lac1 2019.05.19 08:51:31
@Wildhunt:

Ja, igen, a matekérettségit már ne is említsük, nálam az is ledobta a födőt.
Persze én pont ezért szoktam mutogatni az utcán álló hülyegyerekek és ribancok láttán a többieknek, ezek most itt állnak, nemsokára meg a munkanélküli hivatal kapujában.
Nyilván lesz, aki éppenhogy átviszi a lécet, a liberálfasiszta felfogásnak engedelmeskedve lejjebb engedik azt, de az élet amúgy kegyetlen. Aki hülye, az nagyon szar körülmények között fog felfordulni, és még csak nem is érti, hogy miért.
Hallottál irányomból hangos kárörvendő nevetést? Ugye. Én voltam az.
A gyűlölet elégé kényelmes helyzet. De kellemesebb, ha az ember.. ha már a könnyebbik megoldást választja, nem a saját mocskában fetreng, hanem pl Istenben hisz A Leges Legnehezebb Álláspont valóban semmibenhinni, tényleg istent tagadni, velőig materialistának lenni.. az nagyon sok…..
lac1 2019.05.13 22:55:52
@heki:

Koszi. Ha megkerlek es visszaolvasol, latni fogod, hogy kitol, hogyan, hanyszor indult ki az agresszio, talan te is elgondolkodsz a cimzesen. En annyit mindenkeppen felvallalok, hogy rugalmatlan vagyok, gyogyosoktol nem fogadom el a kioktatast, a genetikai hulladekoktol meg egyenesen viszolygok. Akik pedig az igazsag letetemenyesenek gondoljak magukat, mondjuk a jooldali '' igaz emberek'' pedig keruljenek el.
En, az erzesem szerint a bloggazdaval jol eldiskuraltam. A tobbi meg nem erdekes.
lac1 2019.05.13 23:18:00
@heki:

En ezt a blogot nagyon regota olvasom, az, hogy miota es hanyszor irtam, az most nem erdekes.
A mentalis zavarban szenvedo forumozokra nem tudok megoldast, de az biztosan nem jo, hogy szo nelkul hagyjuk a tombolast. Illetve egy-ket helyen latom, hogy a nekem nem tetszo hulyek hozzaszolasait le lehet tiltani, de csak annak nem jelennek meg, aki ezt beallitja.
Emlékszem,óvodás korunkban tök' így voltunk, anyám,aki nagyon jól énekel és jó a zenei hallása,meg minden,útálta Máté Péter hangját vagy Bartók Béla zenéjét és én is,még kamaszkoromban is olyan, a mai indexen vagy 444-en vidám bedemártonos fikázásokkal illettem Bartókot vagy Máté Pétert. 2-15 éves…..
lac1 2019.05.01 14:00:26
@Holger Danske:

Nyomoroncok.
Itt egy másik videó totális elbutulás kapcsán:

www.youtube.com/watch?time_continue=72&v=n5wm3fY5pCY

Láttam én már hasonlót élőben is, csak a Vitéz László gyermekszínházi előadás volt, amikor jött az ördög...
Buta parasztok. Ja, nem is, buta semmirekellő buzik és hülye picsák ezek mind.
lac1 2019.05.02 17:59:17
@Holger Danske:

Ez abszolút fekete lyuk, nem sötétség.
 Elindulnak kérdezőbiztosok a proletáriátusban, természetesen az ilyesmi is ma már otthonrólvégezhető könnyű internetes munka,mint a 100 Leggazdagabb magyar c mesekönyv, vagy a TÁRKI Leggazdagabb Város,Legszegényebb Falu prozsektje. Fekszenek a hereveregető kerevetjükön és statisztikaihivatali…..
lac1 2019.04.29 18:49:34
@Frick László Intézet:

Amikor olvastam, több dolog az eszembe jutott. Azt nem tudom, hogy olvasás közben az emlékeimben vájkálás segíti-e az írás megértését, de nálam ez van.
Na.
Az egyik, ami az eszembe jutott, hogy van olyan kisrassz a nagyrasszok között, aminek egyes egyedei korábban lemásztak a fáról és messzebb is merészkedtek a biztonságot nyújtó ágaktól, akkor mégiscsak igaz, hogy nem egyformák az emberek, és ezt most abban az értelemben értve, amit a megélhetési tolvajok tagadnak.
A másik az, a fertőbe való visszasüllyedés ellen - most Magyarországról beszélve - ezek szerint tényleg nincs más út, mint, mint a megszületettek azonnali kiemelése. Egy nem szegregált óvoda-iskola mit sem ér, ha a nap 24 órájából csak 5-8 órát tölt ott a gyerek és látja azokat, ami az emberré válásához feltétlenül szükséges lenne, ha a nap többi, és több részében az őt visszahúzó környezetbe kerül vissza.
Úgy dobjuk ki a pénzt, hogy előre tudva teljesen felesleges az egész. Sőt, inkább konzerváljuk az egész szarságot.
lac1 2019.04.29 19:04:43
@Frick László Intézet:

Erről beszéltem én is, hogy sajnos a cigány életmódúak már felveszik a versenyt a cigányokkal.
Ami különbséget még látok, hogy a állibsik a cigányéletmódúakból még nem szándékoznak megélni.
A gyerekeit a mi normánk szerint nevelő cigánylány (asszony?) motivációját nem értem, illetve a nem tudom, a sok lehetséges körül melyik az, ami mozgatja.
Én is is ismerek, járok néha egy olyan ilyen családhoz, akihez legszívesebben kézen állva, vagyis járva mennék be, olyan elképesztő tisztaság és rend honol, ismerem a lányait is, dolgoznak mint a huzat, a férfi, akit tulajdonképpen ismerek, le a kalappal előtte. Kivéve mondjuk a napi három doboz cigit.
Sajnos egy kezemen meg tudom számolni az ilyent. Azt mondjuk viszont tudom, minél messzebb mentem a megyeszékhelytől, attól jobban csökkent a gonoszság bennük, a megélhetési tyúklopás (-szerű) az megvolt mindenhol, meg kissé felborult értékrend is. Tyúkot lopni, tehát a máshoz nyúlni nem probléma, ellenben a mellékúrásnak. Vagy valami ilyen.
A családi pótlékból való berúgást ne is említsem.
lac1 2019.04.30 19:55:16
@Frick László Intézet:

Én azt gondolom, hogy habár jó emlékezni a régmúlt időkre, példaként (elrettentésül?) emlegetni a régi történéseket, a régi elméket összehasonlítani a jelenkorival, a régi értékrend alapján méricskélni a modern időkkel nem hoz jó eredményt. A cigány társadalmat ellenpontként (mert az is mérték) bemutatni sem jó, akár azon kevés jól oldalát vizsgálva sem.
Érdekességnek kifogástalan, de ha nem részleteiben nézzük, hanem a teljességében, akkor szerintem még a mai, magyar elkurvult világhoz képest is iszonytató. Nekem persze, de aki nem lát a jelenkorban kivetnivalót, az valószínűleg a kérdést sem érti, nemhogy a problémát.
Én az összehasonlítgatást amúgy sem szeretem, mert általában soha nem tisztázzák, hogy mi az a tengely, origo, nullpont, amihez képest a kettőt összehasonlítják.
Senkinek ne lehessen a nyugdíja több ...kevesebb 97ezernél!..
lac1 2019.04.26 14:20:06
@Frick László Intézet:

A félreértések elkerülése végett nálam a buzi az nem CSAK a homoszexuális dög, hanem az azzal egyenértékű mindenki, akinek a világnézete beteges, tettei pedig károsak a társadalom részére. Lehet, ezt előbb kellett volna nyilvánvalóvá tennem, bocsi.
A svéd buzik akkor tehát azok, akik a filmben igazi jó álliberális tolvajokhoz méltóan fotelliberálisok, akik azonnal letagadják még az anyjukat is, ha tettleg kell (-ene) helytállni.
Ezek az emberformájúak olyan bántóan ellenszenvesek nekem, hogy még a köszönésüket sem fogadom szívesen, abszolúte nem hitelesek a számomra.
Most nincs kedvem kikeresni, hogy a Biblia hol- és hogyan írja azt, hogy ne reklámozd ha segítesz valakin, maradj névtelen, hát most nem ezt látom. persze ha akarja, verje a tamtamot, csak ne várja el, hogy leboruljak előtte.
Tudnék még példát a távolságtartásomra mind a cigányok mind az álliberális tolvajok esetében, de az említett svédországi film frankón megmutatja.
Talán írtam, hogy egy időben sok cigány lakásban és putriba bejártam, közüzemi vállalkozásom kapcsán, láttam ott csudákat. Egyet biztosan el kell fogadnia mindenkinek, hogy a közvélekedés és az általam látottak ÁTLAGA tökéletesen fedi egymást, tehát nem gonosz, alap nélküli, rasszista kijelentések azok, amiket velük kapcsolatban megfogalmaznak.
Egy csöppet sem.
Nyilván van, akinek jelenteni lehetne, de az átlagba ő is beletartozik.
lac1 2019.04.27 15:04:54
@Frick László Intézet:

Erre volt egy vicc régebben, hogy nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok.
lac1 2019.04.28 11:39:36
@Frick László Intézet:

Ó, hát van még ilyen okosság, pl. a káröröm a legtisztább öröm, mert abban nincs hátsó szándék.

Apukám egyik örökbecsűjét tudnám erre írni (amit mondasz), hogy zuhanó repülőn nincs ateista.
Mosonmagyaróvár és Gödöllő térsége az, ahol minden hétvégén , a hétvége kezdetén kifelé Budapestről, a hétvége végén befelé Budapestre, baleset, néha csak tömeges koccanás történik. Ok-ként természetesen a gyorshajtást hazudja a Hatóság és a Média is. Arra már rámutattam, hogy az igazi alapvető ok a…..
lac1 2019.04.26 14:25:01
@Frick László Intézet:

Beleültem az i30-ba is, az ülőlapja nekem furcsa volt, a műszerfal pedig nekem egy másik iskolába járt mérnök keze nyoma.
Persze nem lehetetlen, hogy már az elején úgy rákívántam a Ceed-re, hogy az agyam titkos rekeszéből érkező parancsok motiváltak a kizárólagosságra, nem tudom.
Daewoo meg kevés fut az utcákon, ebből fakadóan úgy gondolom kevesebb a szervizekben a tapasztalat is, és más, ilyen gyakorlatias és egzakt okok miatt nem vettem figyelembe.
lac1 2019.04.27 14:58:19
@Frick László Intézet:

Szerencsére nem vagyok annyira tehetős, hogy az igényeim az égig érjenek.
És miért szerencsére? Mert vagy örökölnöm kéne, vagy annyit lopnom-dolgoznom, hogy egyik sem tetsző a számomra.
Így aztán a célszerűség a kiválasztáskor az elsődleges, az optikai meg talán a harmadik szempont.
lac1 2019.04.27 15:02:50
@Frick László Intézet:

De, össze lehet csavarni, csak nedvesség ne érje őket. De amúgy a legrosszabb az alu-réz párosítás.
A gyakorlati szempontokat figyelembe véve igazad van.
A rendőröknek átadott Astrákban nincs hőfokjelző (H Astra) és szerencsétlenek vagy hidegen talpalták ha a buzi hajtani kellett, vagy ha baj volt és túlmelegedett, azt sem vette észre. A mostani Fabiakban legalább van egy kék jelzés amíg hideg a motor.
A blogocholizmus szenvedélybetegség feljövetelekor az Őrjöngjünk Vecám jókislány blog jókislányai meg jókiffiúi nácik lealázásávalés rúgdalásával élveztek közösen. Az alpári primitív kanállat,mint egyszerűgép, érzéketlen a kifinomult élvezetekhez. A férfi egy nagy kocka egy ződ ON és egy piros OFF…..
magyar-magyar szótár picsaember 2019.03.22 05:00:26
Régen minden rosszabb volt. Ma már akár több tucat assistance opció veszi le az autósról az autóvezetés felesleges terheit. Pl azon gondolkodni, hogy tudunk-e gondolkodni... na, majd az autó eldönti IQ DRIVE!4!!4!:..
lac1 2019.04.03 21:03:36
@Frick László Intézet:

Érdekes történetek ezek. Én mondjuk biztosan nem állnék be a sorba, inkább bármi, utálom, ha kényszerítenek.
Szerintem a jelenlegi vezetők egytől kell, hogy féljenek, ha egyszer olyan jönne, akinek elvei vannak, és a személyes ambícióit a helyén tudja kezelni.
Olvastam a nem túl régi történetet, amiben egy magáncég által kifejlesztett szoftver intézte a pályázati keretrendszer összes adatát, de úgy, hogy a generált adatokat az EU is elfogadta, szóval valami megkerülhetetlen szoftver volt. És halálba kínozták a tulajdonost, hogy ugyan már, adja át a szoftvert az államnak. És mindennel megvádolták, és sajnos a faszi megtört.
lac1 2019.04.03 21:03:59
@lac1:

...meg kéne keresnem a történetet.
Ha az Munkatörvénykönyvének új rendelkezése tizenegy évvel ezelőtt is hatályos lett volna, ez a blog nem létezne.  Ez persze legfeljebb nekem lenne veszteség, de mégis éppen a magánügyekről, vagyis az egyes emberek saját dolgairól szól már megint ez a történet. A tervezet célja, hogy a…..
lac1 2019.03.06 20:19:47
@Zabalint:

Ahogy látom, szerencsére erre megy a világ, de azt is tudomásul kell venni, hogy amíg vannak, akik az életre alkalmatlanokból kurva jól megélnek, addig a teljes, igazságos világ nem fog eljönni. illetve amikorra eljönne, addigra teljesen tönkretesszük a földet és túlnépesedjük.
lac1 2019.03.12 17:39:16
@Bobby Newmark:

Megpróbálsz mellébeszélni.
Én azzal, hogy elvenném a segélyt, az a jövőkép lenne ami ideális, az, hogy mire költik, az meg a sajnálatos jelen.
Természetesen nekem jöhetnek, a válasz megfelelő lesz. Amit felvázolsz, hogy azért adjak, hogy ne vegyék el, ez túl megy azon, amit a józanul gondolkodó emberek még vitaalapnak is elfogadnak, de ha a vita kedvéért bele is gondolok, akkor én meg nekimegyek mindenkinek, zsidónak, gazdagnak (gazdagabbnak) svájcinak, svédnek, mert azok nálam is gazdagabbak és jól elveszem tőlük.

Amúgy sajnos részben igazad van, a sok semmirekellő éppen elveszi tőlem azt, ami nem az övé, pl. az adómból a rájuk fordított összeget.

A seggfej mód szerencsére nem merül ki abban, hogy hogyan álok hozzájuk, ha lesz még egyszer cégem, vagy akár csak lehetőségem is, tuti, hogy éhendöglenek. Ha nem tetszik a hozzáállásom, a munkám se, az általam nyújtott megélhetés se kelljen.

És azért, mert nem ismerem nem kell hogy véleménnyel legyek róluk?
Rendben, ez esetben megfogadom a véleményed, Rákosi rendes ember volt, az úgynevezett nyilasok is, Szálasival semmi bajom, elvégre nemhogy nem bántott, de nem is láttam még, Hitler is csak egy hadvezér volt, és úgy általában a kozmopolita pc gondolkodás alapjául szolgáló stigmákat sem fogadom el.

Ezt akartad? Tessék.

ha-ha-ha-ha!
lac1 2019.03.15 08:01:02
@Bobby Newmark:

Igen, csak te ezt egy "szükségszerűségében" elfogadható reakciónak veszed, hogy kiforgatják (-nák) a trógerek a serényeket. Amit én persze mértékétől függően, agressziójától függően akár halállal is büntetnék.

Írok neked, rólad és a fajtádról szóló örökbecsűt:

„A szocialistákkal az a baj, hogy előbb-utóbb mindig kifogynak a mások pénzéből.”

(Margaret Thatcher)

Az általad legnagyobb gecik nekem nem ártottak. Tetőled tanultam, ha nem ismerek valakit, akkor miért lenne velük ismeretlenül bajom?
De a másik munkahelyével való fenyegetőzés az, amiért a tefajtádat a világ minden szegletében utálják térben és időben. Ezért táncoltok állandóan a történelem szemétdombjának a szélnén, és amúgy mindig még közelebb is kerültük hozzá, mígnem egyszer végleg elmerültök benne.
E rovat egyik olvasója kajánul kérdi, miként vélekedem a Párbeszéd-politikus furcsa kalandjáról. Azt is hozzáfűzte, hogy ha már írtam Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes csüggesztő megnyilvánulásáról, akkor Karácsony Gergely esetében kíváncsi arra, vállalom-e az ellenzéki politikusok totális…..
lac1 2019.02.25 16:41:21
@ételizésítő:

„A szocialistákkal az a baj, hogy előbb-utóbb kifogynak a mások pénzéből.”
Margaret Thatcher

Hát ezért tolvaj az összes baloldali. Mert mindig a másé kell.
lac1 2019.02.25 20:19:03
@Attilajukkaja:

Inkább még többet meg akarnak tartani belőle, én így mondanám.
A baloldali trógerek mindig elvenni, ellopni, újrafelosztani akarják a másét.
És lehetőleg meg is ölnék, aki nem adja, hisz benne van az internacionáléban.

""...hát vesszen el, ki ellenáll!
Pusztuljon ez a rablóbanda,""
Annyit csúfoltam már Költészetünk KO-ját. Halálfejes zoknik gőzei ide, a matrac és az ágytámla közé begyurkált amolyanok amoda meg a csiganyomos bugyinyergek inkább a kukába,mint előmosni,mindenesetre talán még soha nem olvastam ilyen jót KO-tól, úgyhogy fogom ésmegosztomitt. Jó étvágyat: "Soha ne…..
lac1 2019.02.09 10:48:29
@Frick László Intézet:

Én úgy tudom - és direkt nem olvasok utána most, de szinte biztos vagyok benne - hogy az alkoholt, mint függőséget nem lehet elhagyni, legfeljebb tünetmentessé válni.
Azt nem tudom, hogy az ópiátok is ilyenek-e, de az én világnézetemnek mindegy is.
Az öngyilkosságos részt csak akkor tartom valónak, ha olyan emberről van szó, akiben a méltóság egy csöpp kis szikrája megvan még. Akiben nincs már, vagy nem is volt, annak nincs olyan késztetése, hogy akármilyen módon is, de megszüntesse a szégyenkezést kiváltó okot. Ezért nehéz a hibák beismerése, az őszinte bocsánatkérés. Egyesek az újabb italozásba menekülnek bele szerintem, hogy ne kelljen szembenézni önmagukkal, ezáltal az italozás vagy az öngyilkosság csak a tüneti kezelés.
Én, mivel nem tudom, hogy hogyan reagálnám le, ezért a látszólag könnyebbik utat választottam, kerülöm az olyan helyzeteket, amiből úgy jöhetek ki, hogy faszulok és utána meg kéne alázkodnom, ezért beérem ami jut, nem lopok, az igényeimet a lehetőségeimhez mérten alakítom. Ez persze nem jelent lemondást a részemről, de nekem jó a a szinte gyári állapotban lévő 18 éves Toyota is, igaz, amikor havas-latyakos az út, akkor taxival megyek dolgozni, az az évenkénti 3-4 alkalom nem lehet probléma.
Beírtam azt a gugliba, hogy Ficsku Pál.
Talán mondtam már, hogy én 20+ évig megyei művelődési központban, múzeumban, bábszínházban dolgoztam. Én úgy gondolom, benne voltam abban a sűrűben, akik belülről látták azt a miliőt, ami a modern, magyar képző- alkotóművészeket tömöríti egységfrontba.
Amit észrevettem, de szerintem nem sokan nyilvánították ki, hogy a "művészek" között RENDKÍVÜL szoros az összezárás ama tekintetben, hogy a kilengéseket elnéző módon szemléljék.
Sőt. Értelmiségiek esetében olyan elképesztő bugris viselkedések szemtanúja voltam, hogy el sem lehet hinni. Bár nem szorosan, de egy eset:
A szentendrei skanzenben dolgozott, de máshol is híres néprajzos-etnográfusnak számító füzes endre (nemecsek ernő).
Egyszer más dolgom lévén a kollégákat én vittem fel a skanzenbe a Cseri Miklóshoz, mint igazgató. A füzes be akart jutni hozzá (az igazgatóhoz), de a kollégáim bent voltak, neki várnia kellett. Én kint ültem a titkárságon, lévén nekem nem volt a Cserivel dolgom, sőt inkább úgy mondanám, bérfuvarban mentem, csak az intézményeink között jó volt a kapcsolat, ezért nevezem kollégáknak azokat, akiket vittem. Szóval a füzes várt, várt, és egyszer kifakadt (nem tudta, hogy én mondhatni együtt vagyok azokkal, akik bent voltak az igazgatói irodában) és azt mondta a fülem hallatára, hogy meddig lesznek még ezek a "parasztok" bent, ki kéne már dobni őket onnét.
Persze a titkárnők egyből az asztal alá csúsztak, mert ők tudták, hogy én ki vagyok, tudták, hogy sem süket, sem hülye nem vagyok, azt is tudták, hogy én tudom, hogy ők tudják, hogy mindenki tudja mi a helyzet, pisszegtek a füzesnek, de már mindegy, ami megtörtént az megtörtént. Persze nagy meglepetés nem ért, mondjuk kellemetlenül éreztem magam, de egyet bánok a mostani eszemmel, hogy miért nem mentem én is olyan bugris-bunkónak aka abcug Koppány.
De az élet igazságos, elvitte az ördög a füzest.
Hát így vagyok én az értelmiséggel.
lac1 2019.02.10 13:24:11
@Frick László Intézet:

Nem volt eltörve semmim, soha. Kis reklám következik: egyszer merő kíváncsiságból megcsináltam ezer felülést +5 kilóval egyben, egy nekifutásra. Azelőtt is kondiztam, igaz, csak a vérnyomásprobléma és mint puncimágnes. Igaz, az csak a milfeknél és az öregebb vén kurváknál jött be.
:-(
Jött a nyár, abbahagytam a kondit kis időre, aztán két hónap után egyből egy ötszázas sorozattal kezdtem, szereztem is azonnyomban egy frankó lágyéksérvet. Nekem a fogászatokon kívül ez az egy orvosi esetem volt, nem számolva persze a sportorvosit, jogosítvány meg efféle dolgok.
Mentális betegségem sem soha, igaz, amikor egyszer lelépett a Nő, akkor kicsit elkeskenyedtem pár napra, egy-két hétre.
Amúgy nekem nincs bajom különösebben sem az alkoholfogyasztással, sem az alkoholizmussal, amíg még érintőlegesen sem érint. Tehát nem kell többet melóznom, mert a hétvégén a Sanyi többet ivott, nem kell az adómból a szenvedélybetegekre egy kanyillót sem fordítani, nem tántorog és viselkedik borzasztóan mellettem a postán, nem pisál-okádik az utcára ahol járok, stb.
Cserében én sem teszem ezeket, sőt, nem baszkodom széjjelfele a motor-autó kipufogóját mer' az menő, nem dobálom át a pelenkát a kerítés felett a szomszédba, nem dobálom el a papírzsepit, a parkokban inkább kacskaringósan megyek mintsem levágjam a füvön keresztül a rövidséget, nem veszek fel nyakló nélkül hiteleket, hogy megmenthessenek, nem baszkodom széjjel a szomszéd idegeit a hangos zenével, pedig van rá lehetőségem, és általában úgy viselkedem, ahogy ebben a kultúrkörben elvárható.
Nem bántom a szegényt, ha látom, valami keveset tesz ellene, de okádok, ha a fertőt látom, és nem esek hasra azért, mert székelyek, vagyis távcsővel nézve magyarok, de felkiáltottam hangosan, hogy mi a faszom van itt? amikor Csíkszeredába mentem anno.
lac1 2019.02.11 21:24:37
@Frick László Intézet:

Én is lépek fűre, de ahol a fűnek funkciója van, vagy inkább kiemelt funkciója, ott semmiképpen.
És a parkokban a fű egyfajta olyan, hogy a gyerek fusson rajta, de útvonal lerövidítésből senki ne használja. Mint a tenger nekem, horgászom, fürdöm, hajózom, lefotózom, de nem szemetelem.
Sajnos, vagy szerencsére, én ilyen elvetemült vagyok, én mindent az eredeti funkciója szerint használok, soha, semminek nem tágítom ki a határát, csak mert nem árt neki, vagy más is, vagy mert arra is jó. Nem hiszek nagyon a reklámoknak, nem veszek semmit csak mert egyszer hátha jó lesz, vagy csak mert most akciós.
A kiccsalád annyira nem is komál engem, mert soha nem veszek részt a felesleges szájtépésből, após-anyós, mutterék is megkapják, ha valami hülyeséggel próbálnak traktálni, a sógornőm is amikor számomra nem túl tisztességessel próbálkozott. Viszont cserébe én sem kínzom őket semmivel, amihez nem értenek, nem rájuk tartozik, nem értik, vagy csak mert nem tartom fontosnak, hogy közöljem velük.
És általában egyszer mondok mindenkinek mindent szépen.
Hát, hülye vagyok állítólag.
:-)
lac1 2019.02.09 10:54:52
@Frick László Intézet:

Abban szerintem megegyeztünk már, de megerősíthetjük, hogy nemhogy hülyül a föld lakossága, de a deviancia is teret nyer, ráadásul egyre nagyobb mértékben.
Azt nem tudom, hogy a kettőt külön kellene-e kezelni, vagy az egyik a másikból fakad, de a végeredményt szemlélve majdnem mindegy is.
Én nem szeretnék a fiam lenni, az unokám még kevésbé.
(Legalábbis a mostani eszemmel megáldva, ami nem sok, csak más.)
Én nagyon szeretnék egy lottó telitalálatot, de nem a gazdagság miatt, hanem szeretnék venni egy lakatlan szigetet.
lac1 2019.02.10 13:27:04
@Frick László Intézet:

Nem kell messze menni, megpróbálom megtalálni a cikket, mindjárt...
Na, meg is van:

vilagfigyelo.com/bosz-anett-szerint-a-diakokat-megalazza-a-kozepiskolai-felveteli/

Azt hiszem, nem is kell írnom többet.
lac1 2019.02.11 21:10:47
@Frick László Intézet:

Megnő a szülő jelentősége a gyerek jövőjét illetően, közvetve pedig a szülő saját jövője is.
Soha vissza nem térő alkalom a kevéssé tehetős, ám értelmes és serény szülők számára a - igaz időben eltolva - jövő megalapozása. Igaz, ebből manapság egyre kevesebb van, de akkor is, a megfelelő nevelés lehet az egyik kiút.
Persze, sokan most felnevetnek amikor ezt olvassák, de én hiszek benne. Ha van pár szülő, akik ezt felismerik és összefognak, hogy én ebben tudok segíteni a tanulásban, viszonzásképpen te meg abban, akkor azok a gyerekek sokra vihetik. A mai fiatalok átlagánál bizonyosan sokkal többre.
De majd felébredek és észreveszem, hogy a bilibe lóg a kezem?
Lehet.
Én pl. a gyerekeimet egy saját módszerrel tanítottam meg az olvasásra, mert már abban az időben is kevéssé volt hatásos, és a módszer sem tetszett. Valami képolvasás vagy mi volt. Van velük más gond, de az olvasással semmi.
Bauer Tamás, nagyra becsült liberális közíró, egykori politikus azt írja az ÉS mai számában, hogy a Jobbikkal azért nem szabad összefognia a "demokratikus baloldalnak", mert szélsőjobboldali párt, hiszen Ander Balázs parlamenti képviselő "cigányozott". Ehhez idézi Ander felszólalását, amit nem…..
Ha nem ismernéd a sztorit, 2016-ban egy mentő minden figyelmeztető jelzést használva vonult egy helyszínre, miközben egy 16 éves lány a zebrán biciklijével áthaladt. A mentő elütötte, a lány életét vesztette. A történet nem ilyen egyszerű, máris mondom, miért...
lac1 2019.01.31 21:10:43
@kolomparlole1114:

Nem felmentik, "hanem akkor is".
De csak amíg nem róluk van szó.
lac1 2019.02.01 15:03:39
@Orion65:

Mert nincs rá korlátozás, ami nincs, azt nem tudom bemutatni, veled ellentétben, ha van, akkor mutasd be.
Amúgy ha végigolvasod, a mentő sebessége a kérdéses időpontban 70 km/h volt, egy halálos betegért siető mentő esetében ezt nem gondolhatja senki soknak.
Vagyis ezek szerint mégis, azoknak én azt kívánom, hogy úgy menjen, ahogy most szeretnék.
Semmi rosszabbat, még 1 km/h-val sem lassabban, csak annyival.
Noha a minap már átléptük a 2700. posztot a Határátkelő történetében, bizton állíthatom, hogy a maihoz hasonló még nem nagyon volt az elmúlt hét és fél évben. Gábor történetének címe az is lehetne, hogy Thaiföld alulnézetből, mert a magyarok által is kedvelt országnak egy egészen másfajta arcát…..
Tart a hírhedt mexikói drogbáró, Joaquin El Chapo Guzmán pere New Yorkban. Egykori testőre árult el részleteket a 2016-ban elfogott bűnöző kegyetlenkedéseiről...
lac1 2019.01.28 17:30:27
@LebensraumamOsten:

Nem is értelek. Cigányozol (mint rasszista attitűd) és engem zaklatsz, hogy a buzikat hova kívánom mint rasszista attitűd?
Jól van ez így?
lac1 2019.01.28 17:31:41
@BaGabi:

Te csak azért nem vagy az én gyerekem, mert a kutyám gyorsabban futott fel a lépcsőn ahhoz, akit anyádnak nevezel.
lac1 2019.01.28 17:34:32
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Olyan állibsi érvelési technikát látok tőled, amiért PONT azt szeretné a magyarok többsége, amit legelőször írtam. Vagy másodjára.
De téged nem sütnélek meg vasalóval, egyszerűen ahogy a tv-ben láttam, lebaszkodnálak a tizedikről élve.
Aztán az anyád, aztán a kölyked, hogy írmagja se maradjon a fajtádnak.

:-)
Nem tudom, le szabad e írni, így hogy cigányok, vagy a politikailag sokkal korrektebb roma kifejezést kellene használnom, de ma maradjunk annál, hogy cigány, remélem senkit nem bántok meg ezzel...
lac1 2019.01.27 15:46:52
Jaj, most mindjárt elsírom magam.
De, hogy legyen min elgondolkodnod, elmondom miért cigány a cigány. Lehet, hogy a monitorom előtt ülve megmondom a frankót, de a cigány (statisztika van róla) pedig az alkohol, drog, cigaretta, belterjesség, iskolázatlanság, stb. miatt cigány. Mármint amikor a cigány szót mint jelző használom és nem mint határozó szót.
Fordítva ülsz a lovon tesó (mint motoros?). Nem azért nem alkalmazok cigányt a vállalkozásomban mert cigány. hanem mert olyan, amilyen. Ezzel együtt nem esik nehezemre kijelenteni azt, hogy Magyarországon a legnagyobb IQ-val rendelkező ember lehetne cigány, vagy a legnagyobb adakozó cigány.
A számok tesó, a számok. Az pedig kegyetlenek. Tudod, népességarányosan.És a tapasztalat.
Én nem szociális foglalkoztató vagyok, azt csinálja, aki annak szerződött.
És egy olyan vitapartner, mint te, aki mindjárt a mellébeszéléses szerecsenmosdatással kezdi és a jól hangzó, de amúgy irgalmatlan butasággal, hogy mi lenne ha te is...?
Azért ez még nekem is új.

De egy konkrétum neked, tőlem:
én olvasok, mert jártam iskolába és nem csak melegedni, és használom az eszemet is ha már odanőtt és elolvasom a baleseti statisztikákat, és abba feketén-fehéren le van írva, hogy a legtöbb baleset a hóesés első napján történik, a másodikon már kevesebb, aztán a harmadikon még kevesebb, ezért én az elő két-három nap el sem indulok az autóval, ez egy évben átlag szerintem 4-6 napnál nem szokott több lenni.
Tudom, tudom, beteg lurkónak gyógyszer, kedve dédmamának lázcsillapító, de ezt most hagyjuk. Én is itt élek, tisztelj meg azzal, hogy ezeket a baromságokat nem kezded el leírni, ha esetleg szándékoztál volna...
Köszi.
lac1 2019.01.27 16:17:52
@Comte de Gippaud:

Mert ők "a" cigányok.
lac1 2019.01.27 16:48:06
@the real fogash:

Meg kíváncsi lennék, ha az ő autójába menne benne a nyárigumis cigány, akkor is így gondolná-e? valószínűleg ha nem is kívánná a vérüket, biztosan nem így beszélne az esetről.
Egy éven belül a kormány mindent tudni fog rólunk, még a zoknink méretét is. Létrejött az összeesküvéselmélet-hívők rémálma. ..
3:45: "Hogy várhatod el, hogy ne legyen az ebédlőasztalnál a telefonom, amikor a te kezedben is ott pihen?" /mostdzsenerésön alaptétel/ "Nem az a baj, hogy automata mosógéped van. A kérdés az,mit csinálsz az így megtakarított időddel" /Mezei Klári néni bölcsessége/ "Hogyan várhatod el apám azt,…..
lac1 2019.01.23 16:22:37
@Frick László Intézet:

Elég sok olyan dolog van a világban, aminek még a megkísérlését is büntetni kellene.
De nem olyan tessék-lássék módon, olyan erős-durván.
Persze tudom, mindenkinek máshol van a határ, nehéz lenne igazságosat alkotni, mert mindenki nem szavazhat, itt a népképviselet erre.
De.
Nem is az a kérdés, hogy ki lenne ez a személy, tehát ki mondja meg, hogy mi a tuti, hanem az lenne a fő kérdés, hogy ki mondja meg, hogy ki legyen az, aki megmondja a határt.
De azért az ilyen filmek szerintem bőségesen túllépik azt, amit tolerálni lehet.
lac1 2019.01.24 18:25:11
@Frick László Intézet:

Ha megtalálom a Balek c. filmet, akkor már ma megnézem és referálok róla.
Ha már börtön, nekem hirtelen két dolog jut az eszembe, sajna én már csak ilyen vagyok, ha hallok történetet, nekem mindig az eszembe jut valami azzal kapcsolatban, de nem biztos, hogy szoros kapcsolatban is van, csak nekem az ugrik be valamiért.
egy jó pszichológus biztosan eltudná mondani, hogy miért.
Na. Az egyik a valamilyen dél-amerikai ország börtönrendszere, ahol a rabok egymás között fenntartják a rendet, az, hogy ez milyen rend az egy másik dolog. nyilván az erősebb kutya baszik-féle rend. Van őr is persze, de az csak azért, hogy a rabok azok falakon belül maradjanak. Ez sem rossz megoldás.
A másik az én megoldásom a börtönre, ha úgy nézem szélsőségesen liberális, ha úgy, akkor meg kőkorszaki. Én minden elítélt fogvatartott őrizetét a károsultra, sértettre vagy felperesre bíznám. Ha a tolvaj egy jóságos szamaritánustól lopna, még akár szerencséje is lehetne, minden nap rántott húst ehetne céklával, de ha mondjuk merő rosszindulatból az én autómat karcolná meg, akkor megtudná, milyen ez, amikor tűzhangyák elevenen falnák fel, fel- és lemenőleg hetedíziglen.
Nekiálltam valami online filmnézős helyen keresni az említett filmet.
lac1 2019.01.24 18:43:15
@lac1:

Öööö... sehol nem találom. Ncoren ott van Hd-ben dánul meg ilyesmi, de nekem az nem jó.
Sem online, sem torrent.
magyar-magyar szótár proletár 2019.01.11 12:47:00
frissítés, 2019.: proletár a segélyen/ingyen, esetleg alkalmi napszámokból napról-napra élni kívánók képlékeny rétege. A munkásosztállyal,amit nagyon tévesen proliznak le még jobbos buták is, nemhogy a móóókszisták, antagonisztikus ellentétben állnak . Ülj be egy…..
lac1 2019.01.18 14:18:48
@Frick László Intézet:

Ezt értem, és a tények ismeretében nem is lehet vitatkozni ezzel. Amit továbbra sem értek, azaz, hogy a te megvilágosításodbani usában a kifejlett/kefejlődött önszerveződés miatt működik a társadalom és akár még jól is. Amit nem vágok, hogy ez a fura társadalom hogyan jutott vezető szerepre a világban, hiszen ott ennek az önszerveződésnek csak a nyomai fedezhetőek fel itt-ott.
Pl. a zsidóknál.
Tehát az lenne, hogy mégoly furcsa is ez a társadalmi berendezkedés, mégis ez lenne az egyetlen az üdvösséghez?
Az említett árják, még ha számunkra furcsán (de azért tanulmányozni nem lenne hülyeség) is, meg a szükségesnél esetleg súlyosabban is, de olyan kicsi szelete a társadalmi életnek, hogy inkább fura mint számottevő? Vagy tévednék? Vagy hasonlítsuk össze a WASP-al?
lac1 2019.01.23 17:53:39
@Frick László Intézet:

Ezzel kapcsolatban nekem egy olvasatom van, a japók másolási történetéről van benne szó, vagyis nem a kínaiak azok, akikről a szellemi terméklopás elhíresült, csak ez nincs benne úgy a köztudatban, min manapság a kínai.
Ezt a történetet asszem a BHG-val (Budapesti híradástechnika Gépgyár) foglalkozó történeti áttekintésekben olvastam, hogy a magyarok azért a II. vh. után jól teljesítettek a híradástechnikában, ha tömeggyártásban nem is, az innovációban mindenképpen. A történet szerint a japók úgy lopták még a magyar ötleteket is, pontosabban másolták, hogy amikor egy-egy összetett műszert megterveztek, annak a dobozára elkészítettek egy sablont, abba a dobozba elhelyezve működött az a bizonyos akármi. Amikor módosítani kellett a gyártmányon, mert csak, akkor nem biztos, hogy szükség volt a doboz belsejében levő lyukak, vagy tartófülek változása miatt új tartólemez készítésére, lehet, elég volt egy-egy lyukat odább fúrni. És néha a gyárba visszajött pár japánban gyártott alkatrész úgy, hogy abból látszódott, hogy a japánok olyan szolgaian másoltak, hogy az egy korábbi termékvariáció mostanra felesleges lyukja is ott volt éppen úgy, mintha a BHG-ban a meglévő raktárkészletéből került volna elő. Tehát az eredeti terv pl. 7 elektroncső volt az áramkörben, 7 foglalatnak volt hely az alaplemezen, korszerűbb elektronika került bele ami csak 6 csöves volt, de már volt ezer alaplemez, kidobni nem lehetett meg minek is, a 7. elektroncső foglalat helye ott árválkodott a lemezen, a visszakapott japó "hamisítvány" -ban is már a korszerű 6csöves elektronika volt benne, de a lemezen azon is ott volt a felesleges lyuk. És ilyen és hasonlót több esetben észrevettek a BHG-ban.
Aztán persze a japók túlléptek a saját árnyékukon, mára mi lophatnánk tőlük akár...

Nekem az említett nőkkel azért több bajom van, nincs kizárva, sőt, hogy bennem van a baj. Szóval, egyszerűen egy szint alatti nőket én egyszerűen nem tudom nőként kezelni. Akárhogyan is néz ki. Embernek sem nagyon, de nőnek semmiképpen. Tehát az igen hülye nők nálam nem rúgnak labdába, igaz, ehhez azért már kell egy előzetes hm... ismeretség.
A Lady Gaga nagyon határeset már. A cigány és a néger nő sem nagyon, a félnéger, ha nem túl erősek a rasszjegyei, akkor szintén határeset.
Nem tetszik a szaguk, ők másképpen párologtatnak.
lac1 2019.01.24 18:11:16
@Frick László Intézet:

Valószínűleg a kínaiak egy magasabb energiaszintű (aka Bohr-féle atommodell) nemzettudatban leledzenek. Biztosan van ott is konkurencia, csak amikor valami fontosabb sejlik fel, akkor ezt úgy ahogy írod, félreteszik, esetleg ismerik az úriember valóságos értelmezését, ma te adsz a lopott információdból, holnap én adok az enyémből, mindezt a "buzi mindenki, aki nem kínai" jegyében, legyőzzük a nyugati hülyéket az álságos, saját humanizmus/pc gondolkodásuk segítségével.
Eredményszemlélettel értékelve ezt, akár még igazuk is lehet, de hosszú távon még lehetséges a meglepi.
Sokkal több dologhoz nem értek, mint amihez igen vagy érteni vélek, a közgazdaságot rendkívül messziről ugatom, alapból annyira, hogy kevesebbet költsek mint amennyi a bevételem, cigányokkal ne üzleteljek meg pár hasonló ilyen. De még ezzel is azt gondolom, hogy nem hiszem, hogy az jó, amit a kínaiak csinálnak. Rövidtávon a jelek szerint igen. De majd kiderül. Ahogy azt felismertem már, hogy rokonnal üzletelni halálos vétek, nem hinném, hogy ez ne lenne igaz a kínai-féle üzleti tervre.
A Chery autónak utána olvastam, de nem tudom, mire céloztál vele. Annyi látszódik, hogy terjeszkednek mint a pestis a kínai autógyártók.
magyar-magyar szótár bajszos szar 2019.01.03 08:13:35
lac1 2019.01.15 18:09:03
@Frick László Intézet:

Hát erre most én semmit érdekeset nem bírok írni, én ugye mint írtam egyszer. full gépzenét nevelkedtem. Persze voltam Első Emelet koncerten, fel is baszarintottam a színpadra egy banánt, nem sejtve, hogy pár évvel, évtizeddel később ennek következményei lehettek volna egy másik helyszínen.
:-)
Mondhatni megelőztem a koromat, bár erre azér' nem vagyok büszke, igaz, nem is szégyenkezem.
lac1 2019.01.15 18:19:00
@Frick László Intézet:

A legnagyobb bajt ott látom, hogy a legtöbb technikus műszaki-szakmai szemmel profi, de a zenéhez már kevésbé konyítanak. A sok éves tapasztalat sokat segít, de azt sem nevezném tudásnak.
Általában a népzenével az a baj, hogy a táncosok ha énekelnek vagy dobognak, azt elnyomja a hangosítás. Én amikor tehettem soha nem két hangfallal, pontosabban két pontból verettem a nagyérdeműt, hanem lehetőséghez képest négyből, de a színháztermünkben 10 (5 pár) volt körbe a nézőtér körül, plusz a kontrol, de az nem is számítom soha. Így az első sor pont úgy hallgatta, mint a leghátsó. És nem kellett üvöltetni a zenét. És hallani lehetett az éneket.
Aztán volt fenntartóváltás, az új igazgató szerint amikor nincs rendezvény, jó lettem volna teremőrnek a múzeumban.
Amikor kimásoltam a buzinak a munkaszerződésre vonatkozó passzust az MT-ből, mellé írva, hogy ne is erőlködjön és lehetőleg hagyjon dolgozni, akkor kirúgott. Akkor bántam, de most már nem. A bíróságon el lett verve rajta a por, aztán az összes iratot lemásolva elküldtem minden volt kollégának, hogy mindenki a tények alapján tudjon elgondolkodni a dolgon.
Mostani tanulmányaim szerint úgy látom, hogy a Fehér Faj egyik legmaradandóbb kulturális alapítványa a fehér Test és Arcszín Kultusza lesz.Gondoljon arra drága olvasóm , hogy Colin Powell, Condoleezza Rice vagy Obama is mennyire bele tudtak fehéredni posztjaik betöltésébe. XVII. osztályú indiai…..
lac1 2019.01.06 09:27:29
@Frick László Intézet:

Pedig úgy látom, arról szól a történet, hogy a "valaki" oda szeretne tartozni - annak vélt előnye miatt - ahová nem született.
Vagy azokról inkább?
lac1 2019.01.08 17:26:35
@Frick László Intézet:

Én másképp látom.
Miért szeretnék más bőrében élni?
Vagy mert ... és itt jön az, mit te írsz, hogy a kiváltságosan jó (-nak gondolt) élete miatt szeretnék AZ lenni, mert olyan lehetőségeket látok amit én is szeretnék magamnak, a barna bőrű a napon árkot ás, a fehér meg a légkondis Volvóban halad a tengerpart felé, vagy egy bizonyos pillanatnyi élményt szeretnék magamnak abból, amit látok.
Nem szeretnék svédnek lenni abban a hideg országban, de szeretném a szaunával rendelkező ingatlanjukat. Vagyis nem konkrét személy bőrében élni, hanem egy valamit amit annak a személyhez kötök, de nem kizárólagosan, mert a példánál maradva szaunája lehet másnak is, de úgy szocializáltak, hogy a szaunázás az északi népek életének egy jellegzetes momentuma. Vagyis jó lenne egy brazil szaunás ház is, de a velem egy közösséghez tartozó, és ha már a vágyaimról beszélek, akkor a vágyakat a szokásosnál szorosabban kötődő, ennél fogva valószínűleg hasonlóan szocializált barátomnak elmondva biztos lehetek abban, hogy érti is, mire gondolok, nem egy favellában összetákolt, szaunának nevezett borzalomról beszélek.
Az alacsonyan lévő motívumokról az jutott az eszembe, amikor valakinek a tettét, szokását, életvitelét beszéljük meg, a lustaság miatt szinte mindig a nála is gyengébb és gyatrább életvitelre hivatkozik, ti. hogy néz ki a szobád kérdésre a válasz, miért? a Pistánál még nagyobb kupi van, tehát ez úgy jó ahogy van.
Miért nem fürdesz meg gyakrabban?
Miért, a Géza még ritkábban és nem is mindenhol.
Ha magasabbra tenné mindenki a lécet, akkor ráadásul nem is kéne kérdeznem mit-miért tesz, hiszen az igyekvő és igényes és szorgalmas ember MINDIG talál példát, amiben valaki jobb mint ő, mert hiába pormentes a lakásom, de a Pistánál zöldebb a kertben a fű, tehát portalanítás után késztetésem van kimenni és gondozni a gyepet. Ez lenne az elvárt, de a lustaság miatt inkább az okot keresem, hogy miért ne és/de azért az enyém még mindig nem a legrosszabb.
lac1 2019.01.08 17:32:29
@Frick László Intézet:

Mert pontosan úgy vannak mint a nigger, a sorból nem akarnak kilógni, de azért a rántott húst (vastag pöcs) azért egyik sem dobja ki a szemétbe.
Én ezt egy teljesen normális emberi viselkedésnek látom. Lehetne ítélkezni, mert ez a tanítások szerint helytelen viselkedés, de miért ítélkezzek egy sün felett amikor az gilisztát fogyaszt?
Ma 74 éve lőtték a Dunába magyar nyilasok Richter Gedeont, a magyar gyógyszergyártás atyját. Richter azután is bejárt dolgozni, amikor 1942-ben a Horthy-rendszer zsidótörvényei alapján kitiltották a saját gyárából. Sorsát azért is érdemes megjegyezni, mert a cinikus Orbán Viktor szerint a cég…..
lac1 2019.01.03 11:40:46
@MTA rendes tagja:

...mert ugye hova jutott az osztrák nemzet, érdemes az összehasonlítás bármelyik másik közép-európai nemzettel.
Hja, a tények makacs dolgok.
lac1 2019.01.03 17:30:37
@math0:

Az általam linkeltek másra engednek következtetni engem.
lac1 2019.01.03 19:27:22
@MTA rendes tagja:

A faszi egy dagadt és hülye kannibál, egy egyiket felhasználja, hogy a másikkal tudja basztatni az embert.
Mintha önmagán kívül bárki is tehetne arról, hogy szar az élete, éhezik, fázik és az anyja is elutasította amíg élt.
Az Orbán-rendszer alighanem elérte eddigi morális mélypontját, miután december 12 -én az országgyűlés megszavazta a hírhedt túlóratörvényét (tegyük hozzá: tökéletesen szabálytalanul), majd másnap felszólítás nélkül fújta le könnygázzal a tiltakozókat a Kossuth téren és zárásképp (mintegy feltéve…..