Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lac1

0 bejegyzést írt és 5216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki nincs tisztában vele, hogy mit is értünk árokásás alatt, azt ajánlom lapozza fel a képen látható úr 2006 óta elkövetett munkásságát. (Habár úgy tudom, DJ már a pre-őszödi időszakban is jól forgatta az ásót, de mivel személyes tapasztalatom ezzel kapcsolatban…..
lac1 2021.10.07 18:51:44
@tesz-vesz:

Nemár, ennyi idő után itt???
lac1 2023.04.29 08:53:43
@tesz-vesz:

Melyik öreg ávóst? Amelyik még itt rontja a levegőt, még mindig sok van, túl sok.
A szülői gyászt tekinthetjük-e elegendő felelősségvállalásnak egy gyermek baleseti halálában? Lefolytatható-e jogi eljárás így minden baleset esetén? L.L. Junior rapper a hároméves kisfia halálával járó balesetet követően megvonta az anyától a másik, nagyobbik fiuk láthatási jogát. Írásom egy…..
lac1 2023.02.08 19:50:57
@Bojár Iván András:

Egy fél éves hozzászólásra most reagálsz te zsírdisznó cigányfasszopkodó?
RÁKTÉRÍTŐ #44 Aztakurva 2022.01.20 18:53:00
És, igen, újra itt, helló mindenki! Tudom, tudom, nem írtam már vagy másfél hónapja, de őszintén szólva ha akartam volna sem tudtam volna. Srácok, ez volt éltem legkeményebb menete. Én aztán tényleg nem vagyok egy picsogós, siránkozós, puha nemtomki, de azért ez engem is odavert. Mondjuk kottára…..
Régen, nagyszüleink, dédszüleink idejében az volt a szokás, hogy a fiatalok magázták az idősebbeket. A szüleiket, nagyszüleiket is. Az ismerős felnőtteket nénizték, bácsizták, a szülők édesanya, édesapa volt, a nagyszülők nagymama, nagypapa, vagy papa, mama. Az anyós, após is általában anyuka,…..
lac1 2021.07.10 11:13:39
Hagyni kell-e Hófehérkét meghalni? –veti fel két amerikai újságíró utalva a szépséges leányzót felébresztő hercegi csókra. A Huffington Post által idézett szerzők szerint a mese végét meg kell változtatni, mert a jelenetet szexuális erőszaknak is fel lehet fogni. A „cancel” kultúra, a fiatalok…..
lac1 2021.06.12 15:49:40
@jancsi_4:

A nácikkal semmi, engem nem bántottak, míg az említett többi bagázs már problémásabb. Fizettek az adómból kárpit, aztán vittek segélyeket pedig csak a csutájukat verték egész nap ahelyett hogy dolgoznának Afrikában, ilyenek.

A kinézetüket hagyjuk is.
A testpozitivitás jó pár éve felkapott témája a közösségi oldalaknak. Mégis mi az, amitől igazán izgalmas lehet ez a kezdeményezés és milyen árnyoldalai vannak? Kik és mit képviselnek, ami miatt ekkora visszhangja van a témának? A közösségi média segítségével futótűzként terjedtek el a body…..
lac1 2021.05.29 13:21:22
@mіdnight coder:

Mi bajod a nácikkal? Bántottak téged?
lac1 2021.05.29 13:24:50
@pincébezuhanási tudományok doktora:

Ezen most mit kéne néznem?

De az optikai selejtek öntudatra építése tényleg büntetendő cselekedetnek kéne lennie. Az, hogy zsírdisznóvá zabálta magát, az egy dolog, de hogy fehérneműben rombolja a környezetét, az már égbekiáltó BTK.
lac1 2021.05.29 13:27:35
@midnight coder:

De miért eteted?
Újabb Napi érdekes, a múlt vasárnaptól (aki nem látta: mars vissza) a sorozat elején egy kissé szubjektív, kedvenc képpel kezdődik az összeállítás és egy kérdés is mindig lesz a hardcore töribúvároknak! Lássuk! MAI KEDVENC KÉP: 1954. Marilyn Monroe látogatja meg a Japánban állomásozó amerikai…..
lac1 2021.05.23 09:46:02
@jamboox:

Mélységéllesség?
Sok éve a Boden tavon ringatóztunk, mikor a társaság egyik tagjának megcsippent a laptopja. Elé ült, és elkezdett pötyögni. Kérdeztük tőle, hogy szabadsága alatt miért keccsöl? Nem értette. Valami multi... igen, nemzetközi cégnél nyomta, ahol az volt a módi, hogy nem bíbelődtek szabadsággal. Ha meló…..
lac1 2021.05.12 20:07:55
@МАХVАL bircaman közíró:

Az okos vállalkozó eleve úgy alakítja a fizetéseket és egyéb juttatásokat, hogy a dolgozók eleve nem fognak dolgozni a munkaidő 100%-ban. Mondjuk teljesítménybérrel, esetleg kártyás rendszerrel nyíló dohányzóhelyek kialakítása, internethasználat szabályozásával.
lac1 2021.05.12 21:14:07
@МАХVАL bircaman közíró:

Esete válogatja.

Én pl. nettó bevételem 20%-t fizettem bérre, ezen felül a járulékok, meg egy kb 5-10% egyéb kiadásom volt, ezen felül már csak az engem terhelő adók voltak.
Tehát a nettó bevétel kb. 55-60%-a maradt nálam(mínusz adók). Bármikor tudtam volna még emelni, de ha egyszer ennyiért is boldogan dolgoztak, akkor miért is...?
lac1 2021.05.12 22:04:39
@МАХVАL bircaman közíró:

Na.

Ezt az érvelést hagyjuk, hogy mi lenne, ha...
Itt élek, egy másodpercere sem, egy forint erejéig sem fog a döntésemben befolyásolni, hogy mások-máshol hogy csinálják. Egy dolog van amit figyelembe veszek, az adott településen a konkurencia miképpen működik.

Pláne nem tisztességes az efféle összehasonlítás, ha csak a számosságot nézed, és ugye tudod, miről beszélek. Tehát ezt ne próbáld, velem meg pláne ne.
A példád amúgy nem is jó, szerintem Norvégiában a megélhetési költségek a világ 5 legdrágább között van.
Reggel ránéztem a Facebookra, ahol szembe jött velem a 24.hu cikke. Ezzel a képpel. A cikket elolvasva pár dolgot képes vagyok összefüggéseiben látni, ez azonban nem mondható el a cikk alatt kommentelők többségéről. Nagyon soka a "pártállami diktatúra" bosszújára gyanakodnak, amiért a hős…..
lac1 2020.12.12 14:58:34
@ZX:

Tipikus.

Olyant tulajdonítasz nekem, amit én soha. Ne is feltételezz, próbálj meg a tényekkel foglalkozni, nem olyan nehéz ez.

A lényeget persze jellemző módon szépen kikerülted, a lényeg az volt, hogy aki tfilin-t tetováltat magára, attól én még a köszönést sem fogadnám el.
1926. december 3-án Agatha Christie rejtélyes módon eltűnt. Napokkal később már fél Anglia a híres írónőt kereste. A nyomozásban még Sir Arthur Conan Doyle is részt vett, akinek a Sherlock Holmest köszönhetjük. Végül 11 nappal később bukkantak Agatha nyomára, de úgy, hogy az csak még több kérdést…..
lac1 2020.12.05 10:14:58
@omron:

Ki kérte, hogy nyomozzanak utána?
Valószínűleg mindenki hallott már a munkaerőkölcsönzésről. Az ilyen tevékenységű cégekről az az általános kép alakult ki, hogy ez a rabszolgatartás egy modern formája, ahol kegyetlen módon lehúzzák a dolgozókat, megfosztják őket a jogaiktól, adót csalnak, stb. Mivel ez nem egy munkaerőkölcsönzők…..
lac1 2020.11.22 08:32:46
lac1 2020.11.25 21:17:26
@whateveritis:

Én köszönöm, hogy megismerhettem ezt a világot is. A bölcs azonban ezt tanította: mindig kettőn áll a vásár.
Ákos tavasszal teljes csendben volt az év elején kitört koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. Online ugyan folyamatosan jelen volt, adott karanténkoncerteket, gyakorlatilag karanténnaplót vezetett, ellátta rendesen a rajongókat anyaggal, de nem nyilatkozott például a zeneipar összeomlásával…..
lac1 2020.09.01 16:35:01
@axolotl77:

Neked elkerülte a figyelmedet, hogy én nem összehasonlítást írtam, nem is az Ákos szájába adtam a véleményemet, hanem konkrétan én, saját magam írtam le, hogy (és most kicsit direktebb formában írom le) a sok drogos, alkesz zenészt nem kell sajnálni, az, hogy nem merik konkrétabban sajnáltatni magukat, hanem áttételes módon egy olyanhoz mérik (mérik, ha-ha-ha, próbálják mérni) magukat, akinek személyéhez nem kötődik botrány, nem lehetett látni inni-drogozni?
Vegye elő a sok ratyi az eddig elmulatott pénzt, sarokházat vehetnének belőle.
lac1 2020.09.01 21:13:15
@axolotl77:

A zenészek egészen biztosan NEM állandó munkavégzés keretében vannak (ön-) foglalkoztatva, hanem a rájuk vonatkozó speciális, előadóművészekre vonatkozó jogszabályok szerint. Ha van koncert akkor fizetnek valamennyit, amikor nincs koncert, akkor meg nincs nyugdíj sem. No, meg más ellátás sem.
Ha valaki olyan művész (jelen esetben zenész) akinek a portékája olyan elvárásoknak megfelelő, amire kereslet van, az jól jár. Akinek fejlett öntudata van meg elvei, az meg nem biztos. Aki eladható terméket állít elő az jól jár, aki nem eladhatót az éhezik.
Az Ákos gondolom felismerte ezt, ezért kell bántani, mert ő olyant árul, amit jobban el lehet adni, ráadásul a jövedelmét még nem is költötte el baromságra?
Hát mit szeretne a sok csóringer botfülű buzi?
Hogy a sikeres zenészek osztogassák el a bevételeiket a nyomoroncok között? Vagy vágják le a jobb kezüket, hogy egyenlő eséllyel induljanak a zenekedvelők pénzéért?
Így is lehet, lehet így is! 54.   Kedves kollégák! Az alábbi írás a félelmeinkről szól. Súlyos téma! Különösen, ha a félelem tárgya nem mi magunk vagyunk, hanem a szeretteink, hozzátartozóink, a családunk. Azt gondolom a történet főszereplője kellő empátiával, odafigyeléssel és szakmai…..
Kedd óta azt számolgatom, hogy vajon hány olyan ember van a magyar közéletben, akiknek a többségére ugyan én soha nem is szavaztam, mégis azt képviselik, amit én a világról gondolok. Siralmasan kevesen vannak, és borzasztó volt az instagramot pörgetve kedden délután meglátni azt, hogy eggyel…..
Már írtam róla a napokban. De nem arról, amit itt hagyott. A tényeket hagyta itt. Illetve...lehet, hogy azokat elvitte magával. Nem a mellébeszélést. Nem az álszent takarózást egy népcsoporttal. Nem a szavazatok vadászatát. Nem a népszerűség keresését. Én nem ismertem személyesen, de tekintve,…..
lac1 2020.07.19 20:43:39
@6.Lenin:

Az elmúlt sok-sok évszázadban kimondhatatlan mennyiségűt kaptak a segítségből, az elnézésből, a tudomásulvételből, a pénzből.
És.
Amikor valaki követelőzik, addig én nemhogy nem, még meg is makacsolom magam.
A játékszabályok egyformák, ha nem tetszik, el lehet menni, gondolva itt örökbecsű gyurcsányi exminiszterelnökre.
Nem segítek, nem adok, nem alkalmazom őket, és szerencséjük, hogy nem vagyok helyzetben.
Nem lennék gonosz, csak a szó szerinti igazságot hajtanám be rajtuk, egy petákkal sem többet.
lac1 2020.07.19 21:33:20
@6.Lenin:

Az engem nem érdekel, mint adófizető, hogy mire költik, ha nem arra, amire kapták. Ha ÉN felveszek lakásépítésre a banktól és közben elvesztem vagy eliszom, nem hivatkozhatok arra, hogy arra nem jutott, amire adták, ezért még egyszer kérek. Aztán harmadszor. Aztán huszadszor. Aztán száznegyvenkettedszer.

De nincs kedvem a magyar a magyar internet legrégebbi problémáját szó szerint ezredszer is kibeszélni, ezért mindjárt a tutit írom, mutass te vagy valaki, ahol sikerült a cigányokat "integrálni".
Na ugye, itt sem sikerül.
A bogdán is a pokolra került, a többi is odafog kerülni.
Az árkok keletkezéséről és szükségszerűségéről Az árokásás kétségtelenül hasznosan hat a népnemzetgazdaságra. Rengeteg embernek ad munkát a mélyépítőipar, akik enélkül talán haszontalanul tengetnék napjaikat. A sajtó feketeövesei már nem is az olvasóknak, hanem…..
lac1 2020.07.19 09:43:27
@lényeglátó:

Úúúúú...!
Te is visszajársz ide?
Valószínűleg sokak konyhapolcán rejtőzik olyan élelmiszer, amit pánikolva tett be a bevásárlókocsiba a koronavírus-járvány kezdetén. És valószínűleg erre csak akkor jön rá, amikor a kukába dobja ki, mert megromlott. Az élelmiszer-pazarlás a jobb módú és diplomás családokban gyakrabban fordul elő,…..
Röviden: 2020-ban ideiglenesen leáll a Quimby, mivel Kiss Tibi frontembernek pihenésre van szüksége. Az idénre tervezett Budapest Park-os koncertet átették 2021. április 24-re, hírekkel pedig legkésőbb jövő év elején jelentkeznek. Bővebben alább olvasható a Facebookon megjelent közlemény...
lac1 2020.07.05 15:53:21
Csajok, semmi pánik! A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg. Olvasd el, hogy egy valódi nő mit írt a norbiféle férfi társaknak. (Kép: Piqsels)  Mindenekelőtt köszönöm annak a 311 férfinek, aki kitöltötte a kérdőívet! Mit köszönök? Azt, hogy felvállaltátok a…..
lac1 2020.02.01 20:27:34
@Istencsászáralfakirály:

Nem, most az jön, hogy téged a FÉRFIAK betegítettek meg kövérré, az ő hibájuk, az ő vétkük, fizessenek ők.
lac1 2020.02.01 20:31:04
@Istencsászáralfakirály:

Nem, most az jön, hogy a dagadtak a férfiak MIATT lettek dagadtak.
Pl úgy, a férfiak kocsmázni mentek meg a haverokhoz, szegény nádszál nők a pulyáéval otthon kellett maradjanak, főzzenek meg a pulya és ezért ők elhíztak.

A rafkós még feszíti is a húrt, hogy a férfi nem adott eleget a modern kajára, sali, gyümi (az gyümölcs te dagadt, meg saláta!) és kénytelenségből ette mindig a nő is a csülökpörkűűűűűttet.
lac1 2020.02.01 22:47:44
@kárárámaispj:

En meg fizetni sem. Majd ha en is olyan elhizott zsirdiszno leszek.
Néhány napja a politikai elit öltözködéséről tűnődtem. Előfordult benne Parászka Boróka neve is, és meghökkentett, sőt felháborított, hogy a jobboldali trollok milyen dühvel gyalázták a marosvásárhelyi közírót. De ha a minősítgetések nem lettek volna minősíthetetlenek, akkor talán sosem fedeztem…..
Az egyik blogbarátom írt magán't "égő brazilőserdők" témában,neki kezdtemel magán"ban válaszolni,tényleg már a faszom belé ebbe a blogba, én is únom... Van egy véleményvezérlet, netokratív spekulalisták megpróbálnak politikai céljaikra behasználni  bárnit  A nixoniánus háttérhatalomnak  nem…..
lac1 2019.09.02 18:23:32
@Szorgalmas Gyémánt:

Voltam én is sorozott, de nálunk bizony annak a kezébe, aki valahogyan átjutott a szűrőn, de MI láttuk, hogy a ezébe fegyver nem vagyok és elemi érdekünk volt ez ellenben a sorozó orvossal, aki 16 órakor hazament, azt sohasem osztottuk be fegyveres őrségbe. Lehetett volna hivatalos úton is, de ezek után abban nem bíztunk, ezért az illető (pl. T. Norbert) állandó körlettakarító lett. A másik (Nózi, mert a világ legnagyobb orra az övé volt, de fordított arányban állt az IQ-jával) meg kutyás lett (őrség kutyáinak kezelője).
Érdekes, hogy a T. Norbi surranórtársam életét végigkövethettem, szülei korán meghaltak, a srác olyan 25-28 éven keresztül a havivásárban lett ószeres, de olyan szarokkal, hogy szerintem még a súlyának az értékét sem érték meg. Na, a srácról kb. két hónapja tudom, hogy olyannyira életképtelen és önveszélyes lett, valami öreg otthona-szerűségben kényszerrel elhelyezték, mert sem kaja, sem tisztálkodás, ha télvíz idejéig elhúzta volna, ez lett volna az utolsó tele.
Talán egyszer már írtam itt régebben róla, hogy volt egy srác - ő - aki képtelen volt 3-4 lépésnél többre úgy, hogy közben vezényeltek neki, bal-jobb-bal-jobb- .... és már el is rontotta. Először azt hittük, hogy direkt, mert így akarja kihúzni magát mindenből, de nem, ő ennyire egyszerű ember volt.
Volt itt babócsai cigánysrác, ő egyszerűen csak buta, volt a rafkós cigány a Rambó, hát... akkor inkább a buta. És a legislegrosszabb, a sztojka família. Ők természetesen a fegyveres őrség gerincét adták, náluk szemetebb disznó famíliát nem nagyon hordott a föld a hátán. A fővárosi "elit" és a vidék krémje itt keveredett, igaz, makaó közben azért az ellentétek némileg csökkentek. Ha úgy nézem, irgalmatlan társaság volt, ha meg úgy és néha-néha lehet olvasni más laktanyákból származó történeteket, akkor azt kell mondanom, ez még a nehezen, de elviselhető laktanya volt.
magyar-magyar szótár utóirat 2019.08.04 06:07:14
Kedves olvasóim! E szóár felhagyása után is írok, persze. Most már megosztható állapotban van az a szöveg,amin éppen dolgozom.  Ha valaki/bárkikíváncsi rá, jajdeérdekes, hogy már el is küldtem sokaknak és eddig Heki meg jocó reagált :D  akkor e "bejegyzés" komment részébe írja be az ímél…..
lac1 2019.08.07 16:52:53
@Frick László Emlékzenekar:

Ezzel hasonlóan vagyok, én mekdánoldszban (így mondta egyszer egy amerikás magyar, amikor még kislánykoromban elmentem egy amway bemutatóra Pécsre a központjukba) életemben 3 alkalommal voltam, de az utolsó azért, mert a főnök ott akart enni én meg nem akartam ellenkezni nagyon.
De voltam már máshol hasonlóképpen, amikor - én balga - bementem egy vendéglőbe, és ott ez a mai modern szarságot tették elém, amikor a séf festőnek érzi magát, ami nem is lenne baj, ha mondjuk a Feszty körképet akarta volna a tányéromra tenni (mennyiség), de inkább valami minimalista szarság sikeredett. Azóta én "jónevű" meg "híres" éttermekbe nem járok, inkább kimegyek a városból két faluval odébb. Az sem olcsó már, de legalább a mennyiség elfogadható (-bb).
A világ felborult, minden hullámsávon, frekvencián nézve.
És nem tudom a megoldást.
lac1 2019.08.08 16:44:14
@Frick László Emlékzenekar:

Látod, akkor az két tudós nem a "rendhagyó elmélet" tanaiban hitt, hanem alaposan végiggondolva nagyon is helyes megállapításra jutottak.
Mivel nekem nincs facebook profilom, ezért én bizton mondhatom, állíthatom, hogy kívülről nézve ezt a dolgot, látok olyanokat, vagy nézhetem úgy, ahogy kevesen. Maga facebook ötlete egyáltalán nem rossz, csak éppen az, akinek tervezték és létrehozták, az vitte el arra, ami tök felesleges, sőt, egyes híreket hallva akár káros is.
Sajnos én még bőven a régi világ szülöttje nem igazán kezelem a mai világ problémáit pc módon. Ha maradok a te általad felvázoltnál, engem, vagyis MINKET egyáltalán nem zavart a sötétben közlekedés a téli időszakban. Sem a már sötétben, sem a még sötétben.
A baj az, hogy nem az, hogy ez nem volt baj, hanem eleve az ezzel kapcsolatos "bajokat" nem is értem. Teljesen természetes dolog volt az, hogy télen máshogyan éltünk mint nyáron, nem autóval jártunk a sarokra, vagy a tanár képen vert, ha szemtelen voltam. Aztán persze a mutter is, mert elolvasta az ellenőrzőben.
Persze csodálkozhatom és értetlenkedhetem, hogy hogy a fenébe, hogy nincs manapság retorzió, de aztán persze tudom, hogy mégis. majd az élet, ami elég közhelyesen hangzik, de sajnos egy-két esetben, mint pl. most is, de el kell ismernem, van alapja.
És itt jön az, amit írsz, az okos tudja, hogy nem nagyon képes a létezésének számottevő befolyásolására, inkább azt munkálja ki magában, hogy a számára létező lehetőségeket maximális kihasználja.
Tehát egy nyamvadt afrikai, ha hozzájut facebookhoz és azt látja, hogy van a világban olyan hely, hogy csak dülleszkedni kell a táncoló lányokkal teli diszkó bárpultjánál ADIDIOS feliratú pólóban, nem kell félni a bozótból kirontó oroszlánoktól, persze, hogy nekiindul a Kánaánba.
Csak... a hülyéje nem járt iskolába, és nem tudja elolvasni a jobb alsó sarokban a feliratot:
PROMÓCIÓ
lac1 2019.08.11 14:39:39
@Frick László Intézet:

Én úgy fogalmaznám, hogy amit nem konkrétan tiltanak, arra sokan úgy értik, azt nekik lehet. le van írva konkrétan, hogy a használt pelenkát ne dobjam át a kerítés felett a szomszédba? Nincs? Akkor hajrá.
(Megtörtént eset!)
A facebooknál én súlyosabbnak érzem a helyzetet, mert szerintem nemcsak a mennyiség a baj, hanem a közeg is. Én állítom, hogy az egyént formálja a környezete (ezért is írtam és vallom, hogy amíg a cigány purdé az anyja-apja közelében marad, addig cigány is marad a szó rossz értelmében), és aki sokat van facebookkal a kezében, az olyanná is válik.
És hát tudhatjuk, sejthetjük, hogy a professzorok a facebookon eltöltött idő és a minőséget (megjelentetett tartalom minősége) tekintve azért alul reprezentáltak a többséghez képest.
Mit is mond a közmondás?
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a színvonalukra és ott legyőznek a rutinjukkal.
Tökéletesen igaz.

Amúgy én meg fáradt vok, holnap félek a holnaptól, ki kell találnom valami ütőset, a kollégám miért sárga sisakot rendelt a zöld helyett, amikor eddig csak az volt, hogy kéket ne.
:-)
lac1 2019.06.23 23:29:06
@Frick László Intézet:

Kárságos a törlés. A vélemény változásához vezető út a legtanulságosabb.
Ki volt az a magyar szexológus, vagy szexuálpszichológus, aki egészen addig a helyén kezelte a buzikat, amíg ki nem derült, hogy a fia is az?
Ott is egy véleményváltozásnak voltunk a tanúi. És érdekes a dolog.
lac1 2019.06.23 23:32:22
@Frick László Intézet:

Ez az volt, hogy erkölcstanítást csak jóoldali, leelenőrizhetően rendes pedagógusok taníthassanak?
lac1 2019.06.23 23:36:21
@Frick László Intézet:

Én vállalom.
Eddig is.
pláne amikor még régen kezdtek ilyennel vádolni, és csak úgy megkérdeztem a buziktól, hogy tudja-e, miket akaszt rám, pl. tudja-e, mi a különbség a náciak és a faszisták között?
És általában dehogyis tudták.
és aztán amikor majd megint jönnek az igaziak, de nagyon valóban igaziak és kiáltoznak az utcán, hogy fussatok mert jönnek a náciak, mindenki legyint, mert addigra nemhogy elfelejtik a jelentését, de sima kötőszói értéke lesz a nácinak.
Pedig akkor tényleg futniuk kéne.
Nem emelem csak rá sem a kezem legyintésre sem a cirkusznak, amit Lujza csinál,meg aminek lehord alaptalanul.. Nincs vége a blognak, nem először döntök így, hogy abbahagyom, tényleg.. nem kéne mnár ez,rengeteg időmet elvette, belekopott hiábavalóan az írókám is,minek ez, ne legyen más, ráadásul…..
lac1 2019.05.26 13:13:03
@Wildhunt:

Ezen el kell gondolkodnom, mert a bennünket érintő történelem és helyszínek kapcsán nem sok ilyen embercsoportot ismerek.
lac1 2019.05.28 16:33:20
@Alfőmérnök:

Nem sokáig, nekem mondjuk tuti nem nyilvánul meg, ha mégis, akkor is csak ezért, hogy a tévedésemre rávilágíthasson.
Gyenge akaratú és jellemű személyisége van, igazi nőféle. Ha ráadásul öntudattal párosul, figyelem, nem túlzott öntudatról beszéle4k, hanem csak általában öntudatról, akkor kész, vége a körnezetében mindennek és mindenkinek.
lac1 2019.05.30 17:49:15
@Alfőmérnök:

Ez a mentalitás elvileg megbosszulja magát, szerencsére nem ismerem az illetőt, de a napi munkám során azért tapasztalom, hogy ki-hogyan tud érvényesülni az életben.
A gravitáció és évek mindig az ilyenek ellen dolgoznak.
De abban igazad van, hogy ami a virtuális létben előny, az egyszersmind hátrány is. A trükkök meg milyenek? A hiszti meg a lepcses száj? Mondjuk ennek nem örülök, mert sajnos közvetve, de én iszom a levét, hogy az ilyeneket nem dobálták le a Taigetoszról, ugyanis sokszor rám marad a problémák megoldása.