Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HPet

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szemtanús filmeket idáig valahogy kihagytam a listáról, de ma pótolni fogom súlyos hiányosságomat. A szemtanúk általában szupermodellek, akik véletlenül mindig épp meglátják a világ a legfontosabb emberének meggyilkolását. Természetesen ahelyett, hogy elsunnyogna ő rögtön…..
Az informatikusokról szóló, príma külső konzulensemmel szerkesztett posztom után végre itt van egy olvasói összeállítás is, amin remekül mulattam. F. Sz., nagyrabecsült olvasónk gondolta úgy, hogy mazsolázgat innen-onnan. Én is az informatikusokról - némely kollégámról -…..
Az Oxford Egyetem kutatói olyan kutatást folytattak, amiben arra voltak kíváncsiak, melyik az a 10 kifejezés, amiből teljesen elegük van a briteknek. Nos a 10-es listára olyan kifejezések fértek fel, mint "at the end of the day" és "fairly unique", tehát a nap végén…..
  Jó ízlésű olvasónkat döbbentette le ez az agresszív babaszappanpimp. A 300C feketében se egy szépség, de kétségkívül a leglehengerlőbb vadbarmok egyike. Kivéve, amikor az Alfa Romeo egyik legvitathatóbb színében, és vírussal fertőzött alufelniken bénázik a nagy…..