Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tejfölösbableves

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos vagyok benne, hogy Veletek is számtalan alkalommal előfordult már, hogy: vacsorát kellene készíteni, de semmi kedvetek. Vaaagy, kedvetek még lenne, csak éppen az időtökből nem futja egy háromfogásos ""terüljterüljasztalkát" varázsolni. Nálam például kifejezetten sokszor akad időhiányos este,…..
Pár hete jöttek újabb járatbejelentések, közülük mindenképp kiemelkedik az, amely sok magyarnak is csökkentheti a stresszszintjét. A legkirályabb londoni reptérre hamarosan az easyJet is beindul Budapestről, a Ryanair pedig Kassáról. Frissítés: sajnos a Flybe pedig bezárja. A két nagy londoni…..
A Kiefer Sutherland, főszereplésével készült Designated Survivorhoz újabb tíz rész készül majd a Netflixen. A sorozat főszeplője Tom Kirkman (Sutherland) aki egy alacsonyabb beosztású kormány tisztviselőből lesz hirtelen amerikai elnök, a parlamentet ért katasztrofális támadás után. Kirkman…..
tejfölösbableves 2018.09.06 15:00:10
Jóval magasabb adagárakra számítottam! Több nemzeti ételünk hiába elképesztően finom, mégis olcsó. Jó, persze sokat főzünk otthon, mégis megleptek a pár száz forintos adagárak. Íme 18 alapételünk önköltsége, recepttel együtt. ..
tejfölösbableves 2018.07.18 15:34:43
@maradokapénzemnél: Mert? A Csülkös Bablevesük egészen jó és tényleg ennyibe kerül.
tejfölösbableves 2018.07.18 18:19:36
@maradokapénzemnél: nos, nem reklám. Egyébként sok szar kajája van a Főzelékfalónak, de a Bablevesük spéci jó. Én nem főzök bablevest, mert egy jó, csülkös az nem 30-45 perc, hanem több óra. Ja, és ez alapján érdemes lenne átszámolni a költségeket is.
Szergej Pub Az esélyesek 2018.06.12 14:57:19
A favoritok alapos bemutatása után az esélyeseket veszem számba.  A favoritoknak azokat a csapatokat tartom, akik mindennel csalódottak kell, hogy legyenek, kivéve az aranyérmet.  Az esélyesek ezzel szemben azok a csapatok, akiktől simán kitelik a végső győzelem, de senki sem fog a kardjába dőlni,…..
Úgy veszem észre, hogy mostanában egyre több embernek romlik olyan mértékben a látása, hogy szükségessé válik vagy a szemüveg vagy a kontaktlencse használata. A választást befolyásolja, hogy alkalmasak vagyunk-e kontaktlencse viselésére vagy olyan munkakörben dolgozunk, ahol praktikusabb lehet. De…..
Mivel ismét találkoztam azzal a hírrel, hogy a NAV "lecsapott" egy szegény kismamára/fiatal anyukára/diáklányra (a szereplők tetszőlegesen választhatók), aki az interneten keresztül értékesítette azokat a ruhákat, játékokat, amiket kinőtt vagy már nem használt, ezért elhatároztam, hogy tisztázom az…..
A tegnapi nap mérlege: Nico világbajnok, jeeeeeee Egy IGEN Egy földönkívüli szeánsz Max ismét hatalmasat autózott Vivi majdnem élő adásban hányt Zsolti elvesztette a párbajszüzességét Jenson és Felipe búcsúztak, kicsit mindkettőt megkönnyeztem Két villalakó kiesett (nincs szpojlerezés, ha…..
tejfölösbableves 2016.11.28 09:09:47
tejfölösbableves 2016.11.28 09:10:17
@tejfölösbableves: Vagy mégse megint? :-). De elolvastam.
Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában...
Elérkeztünk a műsor azon szakaszához, amikor a lakók már menetrendszerűen csak esznek, alszanak, és néha szarnak - hol egyedül, hogy társas tevékenységként - és az egyetlen még valamirevaló időtöltésük kimerül abban, hogy egymás öblös böfögésének szagolgatásából próbálják meg megtippelni, hogy a…..
tejfölösbableves 2016.11.10 09:19:00
@Mirocska: gigászi elmék összecsapása, döntsenek a logikailag tökéletesen felépített észérvek! :-).
tejfölösbableves 2016.11.10 09:22:05
@Zsannacska: Én random kiválasztottam egy videót (elvből csak olyan dolgot értékelek, amit már láttam is) és abban éppen azt ecsetelte elmebajnokunk, hogy megdobta az egyik gyártó X karton (a számra már nem emlékszem) energiaitallal, mert egy előző videójában azt fogyasztott. Tehát azért már keletkezett belőle némi bevétele. Hogy a gyártónak ez miért volt jó, azt meg ne kérdezd. :-)
Úgy örülök, hogy én írhatom a mai posztot, mert annyi minden történt, a tegnapi adásban, hogy csak kapkodtam a fejem, azt se tudom, mivel kezdjek, olyan izgalmas volt az egész, még mindig a hatása alatt állok. Na, jó nem. De legalább nem Anikó gügyögését kellett hallgatnom, mert inkább nézem Bencét…..
tejfölösbableves 2016.11.08 11:26:04
Ma reggel kezdődött az új tanév. Ebből az alkalomból fejtette ki Kunhalmi Ágnes az egyik tévéműsorban: pártja támogatja ama kormányzati javaslatot, hogy meg kéne toldani egy évvel az általános iskolát. Van azonban egy feltétele. A plusz esztendőt ne az elejéhez, hanem a…..
Deres alatt Ramsay és húszfős szabadcsapata eredményes volt, annak ellenére, hogy a logika és az észérvek (na jó, a Trónok harcán belül uralkodók nem) azt diktálják, hogy egy maroknyi partizán nem tud nagy kárt tenni egy kibaszott hadseregben, de igen, tud, felgyújtanak pár…..
tejfölösbableves 2015.06.15 11:33:11
@sixx: Nehéz, mert most különösen kíváncsi vagyok a véleményedre a történésekkel kapcsolatban.
tejfölösbableves 2015.06.15 11:41:56
@vastyúk is ..: Nem rád és gondolom nem is rám utalt, volt még egy-két hsz, ami erősen spoileres volt - törölve is lett.
Június 6-án, Pachmann Péter oldalán debütál a TV2-n a Tények új híradósa, Vitányi Judit. A műsorvezető tíz éve tévézik, a TV2 Akadémiát is elvégezte. 2006-ban a Debreceni Városi TV-nél kezdte karrierjét, később az MTV Regionális Stúdiójánál is dolgozott, tavaly pedig…..
tejfölösbableves 2015.06.05 12:45:15
Harag, gyűlölet, idegesítő kijelentések és nézetek, de mindenekelőtt a felelősségvállalás teljes hiánya jellemzi a villalakók mindennapjait. Talán a szerkesztők is látták, hogy ebből semmi jó nem fog születni (nem hogy normális összefoglaló), így szépen bedobták az új…..
tejfölösbableves 2015.02.11 11:49:45
@tejfölösbableves: Arról nem is beszélve, hogy Edina egy csomó hibát elkövetett:
1. Rábeszélte Lacit, hogy tegye fel a lilát (persze nem kellett nagyon erőszakoskodni), amit aztán Dani (Robin hathatós suggallatára - bravó, Robin) levett róla. Most fel lehetett volna használni a lilát és akár a Danitól megörökölt lilaelvevő képességet is, mert azt biztos, hogy Edina kapta volna meg.
2. Mint ahogy az többen is leírták, magára kapta a kéket merő büszkeségből. Szerintem Robin előbb hajlott volna arra, hogy Fannikát küldje ki Laci ellen, mint őt.
Végre iskolahét! A kiapadhatatlan lehetőségek mekkája, a prímszámokon való izzadás, a lírai műfajok fölötti teljes tanácstalanság és az elcsalt fekvőtámaszok csodás izgalmakat ígérő hete, ami meg a történelmet illeti, az igazi töltények abban rejlenek csak igazán. Ugye.…..
tejfölösbableves 2015.01.22 07:59:17
@minden végzet nehéz: Hát azért maradjunk annyiban, hogy Jane March egy jó nő (volt akkoriban, most nem tudom), Edina pedig, háááááááát ................ Szóval a két nő nálam Makó és Jeruzsálem.
Van ez a csaj, a VV7 egyik legviccesebb szereplője: Kézbe vette egy stylist, lefotózta egy profi fotós, és megkínlódott vele a fotósoppartista: Én fel nem ismerem...
Hú. Párbaj van, Röné vs 12ker, aminek elég megjósolható a végeredménye, de mit kellett végignéznünk, mire eljutottunk odáig….ezért álljon most itt az epizódból az a screencap, ami tökéletesen kifejezi az egészet. Ez volt az az összefoglaló, amibe a párbaja napján…..
tejfölösbableves 2014.12.23 08:44:18
A villában valamilyen oknál fogva közellenségnek kikiáltott VV Rafinált Zsuzsa (nem ezen a néven anyakönyvezték) 73-27 százalékos arányban picsázta el a villába túlfűtött szexmacskaként betrappoló, de ezzel szemben társai közül csak kibaszott állandó trágárságaival…..
tejfölösbableves 2014.12.09 09:14:46
@aaasssddd: Nem mindig. Ott van pl. az Éden hotel. Na ott valóban van taktikázás.
Annyi technikai problémával és adásmegszakadással súlyosbított VV adást, mint ez a mai, én még életemben nem láttam, és milyen kár lett volna, ha elveszik abból a töménytelen bölcsességből akár csak egy is, amit sikerült itt 50 percbe belezsúfolni. Az epizód erősen indít, a…..
tejfölösbableves 2014.12.03 09:33:48
@IX. ALFONZ: Gondolom a napot. De lehet, hogy nem vagyok elég hülye a vetélkedő szinvonalához?
Jacklyn, az idei, 29. Survivor-évad egyik szereplője tök úgy néz ki, mint Anna Torv a Fringe-ből. Semmi különös, csak mondom.  ..
tejfölösbableves 2014.11.28 15:41:43
A mongol-magyar modellnő a Viasaton kezdte az ipart a Címlaplányban, ott sem volt szívbajos, ha csöcsöt vagy segget kellett tolni a kamerába. Az Éjjel-nappal Budapestben is elág sokszor szerepel alsóneműben, vagy csak én kapcsolok oda mindig rosszkor, nem tudom, mindenesetre az…..
  ..
tejfölösbableves 2014.03.13 15:27:34