Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liviusz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a cikkben először Alex Collier-től szeretnénk idézni, aki a galaxis történelméről és az emberi faj földönkívüli gyökereiről, eredetéről beszél, majd ehhez kapcsolódóan…..
Liviusz 2015.08.18 22:19:56
@Chagall: Azt hiszem, hogy senki sem itt, ezen a Földön született valójában és hogy mindannyian földön kívüliek vagyunk. Egyáltalán nem képtelenség, amivel vicceltél...- Egyébként én azt hiszem, álmodtam is velük. Sosem felejtem el, de az igaz, hogy nem mondta meg nekem az álmomban, hogy Ő kicsoda. Erre nekem kell/kellett rájönnöm...-és nagyon szép volt (Szép hosszú szőke haja volt...) :)
Liviusz 2015.08.27 21:29:38
@Chagall: Már nagyon régen ismerem ezt a képet (Semjase). Billy Meier volt ez a svájci, aki állítólag sokat találkozott és tanult tőle. Nem tudom, hogy mit gondoljak erről Billy-ről. Sok írását olvastam anno a Plejádenekről. Ez a Billy, már egy igazi Klasszikusnak számít az UfO irodalomban. Én sajnos csak részben érzem a történeteit hitelesnek... - Az én álmomban egy max. 14 éves szőke kislány volt. És ez 1976-ban történt. Akkor én 11-éves voltam..:)