Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alexGicamo

0 bejegyzést írt és 4970 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan Itália már nem képviseltette magát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az olasz csapatok nagyszerűen teljesítenek a kisebb európai kupasorozatokban, s ennek köszönhetően eldőlt, hogy bizonyosan öt olasz résztvevő vághat majd neki a Bajnokok Ligája új, átalakított kiírásának. Az Európa-liga…..
alexGicamo 2024.04.19 15:10:51
@Kives: Majd leszünk !
Kell egy arra alkalmas edző , egy ürőképes keret és egy jó taktika . Meg persze a grinta ! ;-)
Massimiliano Allegri a pénteki, Cagliari elleni idegenbeli meccs előtt arról beszélt, hogy az Öreg Hölgynek nehéz dolga lesz, mert a Cagliari a túlélésért küzd. „A Cagliari nem csupán négy pontot szerzett a legutóbbi két meccsen, de nyolc győzelmükből hatot hazai pályán szereztek. Azon csapatok…..
alexGicamo 2024.04.18 14:50:24
@venember83: A remény hal meg utoljára ... Van fény az alagút végén ! :-)
alexGicamo 2024.04.18 21:45:19
@Thuglife!: Szerintem, ez az ember teljesen elvesztette a valóságot ...
A Juventus elveszítette a pert, amelyet egykori játékosa, Cristiano Ronaldo indított a klub ellen, s így csaknem 10 millió eurót, valamint az összeg kamatait köteles fizetni a portugál támadónak. A Sport Mediaset beszámolója szerint a döntőbíróság szerdán hozott döntése értelmében a Juventus 9.7…..
alexGicamo 2024.04.18 09:37:07
@venember83: Köszönöm szépen a magyarázatot ! Így már minden világos !
Ha CR valóban aláírt egy lemondónyilatkozatot, akkor mégis miért akarta behajtani a zsét ?
alexGicamo 2024.04.18 14:32:54
@venember83: Hát , igen ... Ki tudja, mi zajlott le ott pontosan ...
Angelo Di Livio a minap a SportItalia számára nyilatkozott a Juventus jelenéről és jövőjéről, és az Öreg Hölgy soldatinója szerint a keret több játékosa érinthetetlen kellene legyen. „Ha a Juventus ismét versenyképes akar lenni, akkor Federico Chiesa, Dušan Vlahović Vlahovic, Gleison Bremer és az…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Kenan Yıldız válhat a megújuló Juventus arca, ezt pedig a klub a 2028-ig érvényes hosszabbítással erősítheti meg. A lap szerint a felek már megegyeztek a hosszabbítás tekintetében, a bejelentés pedig a BL-szereplés bebiztosítása után történhet meg, vagy…..
alexGicamo 2024.04.17 19:59:24
@Shyr Kahn: Sajnos, megváltozott a bűvös 10 - es megítélése !
Számomra akkor is fontos , örök értéket képvisel és már csak ALEX miatt is nagyon megfontolnám, kinek adnám oda ! Nagyon ki kéne azt érdemelni, ha én dönthetnék róla !
alexGicamo 2024.04.18 09:02:18
@Kives: Szia !

Jó meglátások és eszmefuttatás !
Amellett, hogy tartom a fentebb olvasható véleményem, egyet tudok érteni veled .
alexGicamo 2024.04.18 09:33:46
@Kives: Annak én is nagyon örülnék , ha csupa olyan játékosunk lenne, aki megérdemli a JUVE mezt ! :-)
Andrea Cambiaso az adidas minap rendezett promóciós eseményén nyilatkozott az idei célokról, illetve a bianconero jövőjéről. „Jelenleg elégedettek vagyunk, s haladunk a célunk felé. Pénteken fontos meccs vár ránk, amelynek segítségével megközelíthetjük a célkitűzésünket, ami a BL-szereplés.” -…..
Romeo Agresti legfrissebb beszámolója szerint a Juventus a tárgyalások végső fázisánál tart Felipe Anderson szerződtetése ügyében, a Lazio játékosa nyáron ingyen csatlakozhat a Juventushoz. Az újságíró szerint a védelembe első számú opció Riccardo Calafiori, a Bologna ígéretes fiatalja. Federico…..
Roberto Baggio a minap a Tuttosport számára adott hosszabb interjút, amelyben beszélt a Juventus és az olasz válogatott helyzetéről. „A tízes poszt eltűnése? A poszt követelményeinek jól felel meg Kenan Yıldız, akit nagyon kedvelek, szerintem hihetetlen jellemzőkkel rendelkezik. Ugyanakkor…..
A Juventus a Torino ellen egy ponttal volt kénytelen megelégedni egy gólhelyzetekben viszonylag szegény meccsen, amelynek a végén a házigazdák örülhettek volna, ha a feltehetően orrtörést szenvedő Wojciech Szczęsny nem véd nagyszerűen. „Jó mérkőzésünk volt, voltak gólszerzési lehetőségeink, és a…..
alexGicamo 2024.04.14 10:40:32
@CsakÚjváros: Semmi sincs , csak merő csalódottság és szomorúság ! Legalábbis részemről ...
alexGicamo 2024.04.14 19:29:32
@Marci04: Tuti skizo a mandró !
alexGicamo 2024.04.14 21:00:55
@Marci04: Na, ja !
Adrien Rabiot tegnap a Sky Sport munkatársának nyilatkozott, s a középpályás beszélt a Torino elleni meccsről, illetve aktuális helyzetéről is. „A Juventusnál maradtam, mert maradni akartam, segíteni akartam a klubnak a BL-be való visszajutásban, és a klub is erre kért. Tehát ezért a célkitűzésért…..
alexGicamo 2024.04.14 19:32:51
A Fiorentina elleni győzelemmel a Juventus remélhetőleg maga mögött hagyta a kínos és értékelhető eredményektől mentes időszakot, s szombat este a torinói városi rangadón kell begyűjtenie az újabb három pontot, ami ahhoz szükséges, hogy a csapat közelebb kerüljön egyik legfőbb céljához, s biztosítsa…..
alexGicamo 2024.04.13 04:48:04
@venember83: Őt ismerve simán.
De remélem, ezúttal kivételt tesz és győzelemre játszunk, mert ezután már csak nehezebb ellenfelek jönnek .
A Juventus korábbi játékosa, Carlos Tévez a pályafutása lezárását követően az edzői pályát választotta, s jelenleg hazájában, az Independiente mestereként dolgozik. A Torinóban is nagy népszerűségnek örvendő Carlitos a La Gazzetta dello Sport riporterének nyilatkozva beszélt többek között a…..
alexGicamo 2024.04.11 17:30:08
@Shyr Kahn: Teljesen egyetértek !
Az utóbbi időben ő volt az utolsó olyan játékosunk, aki méltó volt a legendás 10 - es mezre .
Igazi klasszis, aki melózott ezerrel , szívét - lelkét kitette a csapatért, küzdött becsülettel, tudta , mi a grinta , nem beszélve a hatékonyságáról / hasznosságáról !
A leigazolásakor szkeptikus voltam ( nem a tudását vitattam , sokkal inkább a viselkedése volt kérdőjel számomra ), aztán alaposan rám cáfolt .
alexGicamo 2024.04.11 19:30:45
@Shyr Kahn: Úgy van !
alexGicamo 2024.04.12 15:32:13
@Pedro32: Na , igen ... Jó szem és jó üzleti érzék kellene .
A Radio Bianconera számára megszólalt a Juventus egykori játékosa, Franco Causio, aki az idei év kapcsán a játékosok egyéni felelősségét emelte ki. „Az idei év átmeneti év számunkra, klubként, célunk a BL-be visszatérés, illetve az Olasz Kupa-döntőbe kerülés. Az európai sorozatba való bejutás…..
alexGicamo 2024.04.11 17:12:10
A Tuttosport hasábjain olvasható Fabrizio Ravanelli nyilatkozata, aki beszélt a hétvégi torinói derbiről, illetve a Juventus ikonja a nyári mercato kapcsán is megfogalmazott egyes elvárásokat. „A derbit a megfelelő koncentrációval kell kezelni, és nem szabad figyelembe venni a tabellán látható…..
Luciano Moggi a minap a Libero Quotidiano hasábjain osztotta meg véleményét a Juventus jelenlegi helyzetéről és a Massimiliano Allegrit illető kritikákról. „A pletykák szerint Massimiliano Allegri mellékszereplő, aki továbbá felkészületlen is, de érdemes tisztázni pár dolgot, mielőtt a 31. forduló…..
alexGicamo 2024.04.10 17:36:54
@Gaben Smith: Teljesen egyetértek veled !
alexGicamo 2024.04.10 17:41:19
@Shyr Kahn: Úgy - úgy !
Röviden szerintem, újfent bebizonyosodott, hogy felmelegítve csak a káposzta jó !
( Én nem hoztam volna vissza Maximust . )
alexGicamo 2024.04.10 19:49:04
@Pavel1988: És milyen rosszul döntöttek ! Szerintem !
Mirko Di Natale, a TuttoJuve munkatársa a mai napon elég egyértelmű értesülésekkel szolgált a Juventus edzőhelyzetéről: „Jelen pillanatig nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel a vezetőség és Massimiliano Allegri között a jövő tekintetében. Az edző szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a felek még nem…..
Manuel Locatelli a Fiorentina elleni győztes meccs után nagyon őszintén nyilatkozott a DAZN stábjának a Juventus által megélt hullámvölgyről, amely remélhetőleg most már véget ért, így a Lazio és a Fiorentina elleni győzelemmel. „A második félidőben ugyanazt akartuk játszani, mint az elsőben, de ez…..
alexGicamo 2024.04.08 17:08:38
Massimiliano Allegri a Fiorentina elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón természetesen a várható nehézségekről beszélt, miközben az ellenfél érdemeit ecsetelte. „Fontos, hogy a Lazio ellen sikerült győzni, de ne feledjük, hogy az egy másik sorozat. Az első meccset lejátszottuk, aztán majd…..
Marco Tardelli véleményezte a Juventus aktuális helyzetét a La Stampa munkatársának, s az egykori középpályás kiemelte Dušan Vlahović fontosságát. „Ha az Öreg Hölgy nem kvalifikálja magát a BL-be, az igazi sport- és pénzügyi dráma lenne, és számomra úgy tűnik, hogy az üldözőktől számított…..
alexGicamo 2024.04.05 18:33:45
Annak ellenére, hogy minden bizonnyal utolsó szezonját tölti a Juventusnál, Alex Sandro hamarosan a klub történetének legtöbb alkalommal pályára lépő külföldi játékosa lehet. A brazil védő pályafutása 324. mérkőzését játszotta a Juventus mezében, amikor csereként pályára lépett a Lazio ellen az…..
A La Gazzetta dello Sport mai számában arról ír, hogy a Juventusnál a védősor megerősítése tekintetében az első számú kiszemelt Riccardo Calafiori, ugyanakkor a Bologna 21 éves játékosa mellett felmerült az AC Milan listáján is megtalálható Maxence Lacroix neve is. A 23 éves francia középhátvéd…..
alexGicamo 2024.04.04 20:20:24
@venember83: Remélem, Nostradamus beszél belőled ! :-)
A bianconero csapat hazai pályán játszott a Lazio ellen, ugyanakkor a szurkolók nyomása alatt is, hiszen a lelátóról számos füttyszó hallatszott az első félidő után, amikor az Öreg Hölgynek nem sikerült megtörnie a gólcsendet, és helyzetek tömkelegével sem győzte meg a szurkolókat. A második félidő…..
alexGicamo 2024.04.03 20:19:00
@gomorra21: Amen !
A Juventus kedd este végre győzelmet ünnepelhetett, kétgólos előnnyel várja így a csapat a római visszavágót, de a meccset követően Massimiliano Allegrit még az első félidőben visszavont büntetőről kérdezték. „A bírók és a VAR döntéseit tisztelni kell, szóval nem látom semmi értelmét ezen döntések…..
A Juventusnak mihamarabb ki kell lábalnia az egyre mélyülő hullámvölgyből, amennyiben el kívánja érni minimális céljait a jelenlegi szezonban. A bajnokságban erre még nyolc mérkőzése maradt a zebramezeseknek, azonban az Olasz Kupa elődöntőjében már nem lesz ennyi lehetőség a…..
alexGicamo 2024.04.03 03:55:58
@gomorra21: Én biztosra veszem, hogy ő a kabalánk , nem véletlenül látom őt szívesebben a kapuban , mint lengyel barátunkat ! ;-)
alexGicamo 2024.04.03 09:43:04
@venember83: Lefordítom : a lengyelt nem szeretem , nemcsak a leírhatatlan / kimondhatatlan neve miatt, míg Perint igen . Olasz, kellően magabiztos a kapuban , szerintem , remekül véd és megérdemelné, hogy első számú legyen .
A Juventus a hétvégi vereség után lehetőséget kapott a javításra, az Olasz Kupa torinói elődöntőjében előnyt harcolhatott ki azért, hogy a római visszavágóra nyugodtabban készülhessen. A mérkőzés első félidejében Luis Alberto kapufája és a Juventus visszavont büntetője volt a legkiemelkedőbb, de a…..