Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZéABeavatott

38 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésével és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, az Országos Könyvtári Napokhoz kapcsolódva folytatódik A Nagy Könyves Beavatás országos olvasásnépszerűsítő játék!A játék ötletét a budapesti Kerületünk Könyvkirályai, az egri Nagy Könyves Beavatás és a…..
"7 tini csapat 6 hónap alatt 84 könyvet olvasott el!"A Kapcsolat című Heves megyei könyvtárosok lapjában megjelent cikk a TiniZugról és A Nagy Könyves Beavatásról!..
A pillanat, amire mindannyian emlékezni fogunk! A "Csoportnélküliek" megnyerték A Nagy Könyves Beavatást!Gratulálunk!..
Janne Teller: Semmi - Visszajátszás"Mert mindennek van értelme. :)"..
Sylvia Plath: ÜvegburaSzürkeség. Szürkeség. Feketeség. Ez a három szó jellemzi azt a könyvet melyben egy mindössze 19 éves lánynak kell megküzdenie az élettel. Képzelje bele magát ebbe a történetbe, kedves olvasó! Lazuljon el egy percre a gép előtt, és vegye elő azt az érzést, azt, a legmélyebb…..
"Az Egri Bródy Sándor Városi Könyvtár az első látogatásomkor is lenyűgözött. Ennél jobban persze csak a meghívók és a találkozón résztvevő fiatalok varázsoltak el. Most újra ott lehettem a Nagy Könyves Beavatás eredményhirdetésén. Hat hónapig tartó "verseny", sok olvasással, kreatív feladatokkal, de…..
A játék 6 hónapja 12 percben!Örök emlék marad! :)..
Jövő hét szerdán végre kiderül, hogy ki nyerte meg 6 hónap után A Nagy Könyves Beavatást!Két különdíjat is kiosztunk ezen a napon:"Legjobb kreatív feladat""Legjobb könyvajánló"Várunk Benneteket! :)..
Az út végéhez érünk! 188 nap után befejeződik az olvasásnépszerűsítő játékunk! Ma éjfélig várjuk a beavató lapokat és a kreatív feladatot!Jó munkát kívánunk!..
187. napnál tartunk a játékban!1 NAP maradt hátra a játékból, vagyis holnap éjfélig várjuk a beavató lapokat és a kreatív feladatot! Ez azt is jelenti, hogy ez az utolsó esélyetek arra, hogy még változtassatok az eredményen! 1. Az utolsó hónapban a megmaradt kreatív feladatot kell megoldania minden…..
1 HÉT, azaz 7 NAP! :)..
9 NAP maradt hátra a játékból, vagyis 9 nap maradt arra, hogy elküldjétek a beavató lapokat és a kreatív feladatot! Ez azt is jelenti, hogy ez az utolsó esélyetek arra, hogy még változtassatok az eredményen! 1. Az utolsó hónapban a megmaradt kreatív feladatot kell megoldania minden csoportnak.…..
Elindult a visszaszámlálás! Április 15. éjfél a feladatok leadási határideje vagyis 10 nap maradt hátra a játék végéig!..
Április 27-én 188 játékban töltött nap után győztes csoportot hirdetünk a Böngészőben!Emellett két különdíj is kiosztásra kerül! Kiválasztjuk a játék "Legjobb könyvajánlóját" és a "Legjobb kreatív feladatot"!Szeretettel várunk!Találkozunk az Eredményhirdetésen!..
Ünnepeljük rendhagyó módon a Költészet Napját!Neked megvan már a kedvenc versed? Ha igen, akkor hozd magaddal április 11-én a Dobó térre és posztold a Versfüggőn!További részletek a programról ITT!..
Áprilisra már elfogyott a választási lehetőség a kreatív feladatok közül. Minden csoportnak az utolsónak megmaradt feladatot kell megoldania!Íme a lista:Műveltek: visszajátszás, Bátrak: visszajátszás, Barátságosak: visszajátszás, Őszinték: újratervezés, Önfeláldozók: visszajátszás, Csoportnélküliek:…..
Döntöttetek!Az alábbi lista tartalmazza, hogy mely könyvek ajánlóit olvashatjuk majd egy hónap múlva:Barátságosak:Janne Teller: Semmi,Inczédi Tamás: Nem létező szavak enciklopédiájaBátrak:Szabó Magda: Régimódi történet,Sylvia Plath: Az üvegbúraCsoportnélküliek:Diana Gabaldon: Az idegen,Harper Lee:…..
Hamarosan vége A Nagy Könyves Beavatás című olvasásnépszerűsítő játéknak. Négy hónapja őrzik az elsőségüket a "Csoportnélküliek"!Az ötödik havi könyvajánlók elolvashatóak ITT.A jobbnál jobb kreatív feladatok megtekinthetőek ITT.A játék összes munkái megtalálhatóak a Beküldött munkák menüpont alatt...
Nem volt könnyű a pontozás az ötödik hónapban! Tökéletes munkákkal, könyvajánlókkal és kreatív feladatokkal találkoztunk! A sorrend végül kialakult, így március 21-én 18 órától a következő csoportok nézhetik meg A beavatott: A hűséges 1. részét:1. Csoportnélküliek2. Elfajzottak3. BarátságosakMind a…..