Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ejzen

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
Ejzen 2008.04.01 17:21:57
Ejzen 2008.04.01 17:23:09
Ejzen 2008.04.01 17:26:18
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.27 20:17:00
Egyesek talán már észrevették, linkeknél történt pár változás. Legfontosabb, hogy a videóimat katalogizáltam és így gyorsan ki lehet keresni a kívánt videót!Főleg azért jó ez, mert keletkezésük szerint vannak rendszerezve a videók, így a kezdőknek azt javaslom, hogy…..
Ejzen 2008.03.27 23:22:37
Ejzen 2008.03.27 23:23:43
upsz,mégegyszer a link: www.fthclan.gportal.hu az előzőbe belecsúszott a vessző.
Lassan tényleg lehetne indítani egy külön mesterlövész blogot. Olyan oltári (ide válassz egy jelzőt) játék ez, hogy Fiti még a Gametrailersen is talált róla egy igen szórakoztató videót! Remek zene, sok bug és Butterbeant is megszállta az ördög! Valamint rengetegen…..
Szörnyű látni, hogy emberek tényleg játszanak ezzel a borzalmas játékkal. LúciuszX azonban kemény legény, mert küldött nekem egy videót. Keménységét már csak az a német katona tudja felülmúlni, aki a hátával még a német tankok tüzeléseit is blokkolni tudja. Ezt a bamba…..
Sokan kérdezték már e-mailen, hogy most akkor melyik a legrosszabb játék? Mert videóim során, már többször is elmondtam ezt a jelzőt egy-egy játékra. Nos, az az igazság, hogy Wanted Guns "időkben" tényleg azt hittem, hogy ezt nem lehet alulmúlni (vagy felülmúlni, ahogy…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.02.25 07:17:00
Új videó most pénteken, 23:30-kor lesz a blogon. Benne megint egy alternatív ötlet, amely remélem tetszeni fog nektek. Hogy ne legyen kép nélkül a bejegyzés, büszkén kirakom "extraevil" képét, amit nekem küldött. ..